OK, tak budem pokračovať tu. Mne v podstate nejde o to, či je mlieko také, alebo hentaké. To je vlastne pointa

Názorov je totiž také nepreberné množstvo, že ak niekto paušálne povie "je to takto a takto", tak je podľa mňa buď naivný, alebo arogantný hlupák, vyberte si

Ak si človek zoberie názory vegetariána, vegáta, vitariána, frutariána na jednej strane, paleo o druhej a medzi to vrazí Churcila (zomrel ako 91 ročný, pričom celý život fajčil, bol v strese a pil whisky), tak kto z nich má pravdu?

Dá sa porovnávať zažívací trakt Nóra s Talianom? Ja myslím, že nie, pokiaľ to nie je Nór žijúci v Taliansku... a tie štúdie? No, pokiaľ by niekto urobil štúdiu, kde by sledoval počas 50 rokov 2 - 3 generácie rodových línií povedzme 100 000+ ľudí, tak by sa asi (!) dali robiť nejaké závery. Ale ak niekto spraví štúdiu 5 000 ľudí, tak na uverejnenie v časopise OK, ale pre mňa je to málo. Hlavne ak sa to týka ľudí, ktorí žijú 3 000 km ďaleko... Ako raz jedna múdra pani povedala, problém vedcov je, že vždy nájdu to, čo chcú nájsť.

Ja s trávením mlieka nemám vôbec žiadne problémy, ale keď marcelinhovi robí problémy, budem ho presviedčať, že je super?

Nie, nesedí TI, ok, null problemo.
P.S. Vysokosacharidovou stravou som pred asi 7 rokmi shodil 15 kilo. Divné nie?