Moderátor: PC
Dalt píše:troska trolleni a odpovedi na otazku kterou nikdo nevyslovil...
Na spartanrace kasli - udelej si vlastni spartan race s kamosema - budes to mit mnohem levnejsi, min mainstreamovy a hlavne bez egomaniaku....anebo pokud mas fakt takovy sportovni ambice a paradni pripravu tak Ironman - tam jsou fakt sportovci...![]()
sry (osobni spartanhate)
kraken píše:Tolerance! Měj trpělivost s lenochodama, fitness šampónkama, hardcorekillerextreme dříčema či pumpovačema bicáků. Cest je více, každý hledá to, co mu sedne. A když bude hledat, najde, tak jak ty! Zdar a sílu!občas ale nešlo odpovědět na nic, u toho posledniho Saxon atd. a Pavel je který Pavel ?
![]()
Ale zasmál jsem se
Jakykoliv pul/maraton stoji taky nekolk set dle prestize (viz PIM) a lidi se tam hrnou a zranuji se mozna vic, prestoze by si mohli zadarmo behat sami venku. Jde o atmosferu, vyjimecnost situace apod., no a vsichni dostanou medaili za dokonceni. Prekazky co jsou na SR za barakem clovek nema. Myslim, ze naprosta vetsina ucastniku to bere jako zabavu a ten Spartan pocit s nadhledem, nikdo si nemysli, ze je druhej Leonidas.Genesis píše:Můj postoj ke SR je danej tím, že je to crossfit, kterej nemám rád pro jeho postoj ke cvikům, který podle mě mrší. Jak zmiňoval Dalt, tak se na SR i zraní spousta lidi. Hrozně mi vadí to slovo "spartan", prostě můj dojem je, že timhle se zničil význam jednoho super slova. Další věc je, že to prostě není podle mě závod na úrovni, když se stojí u překážek fronty a náhrada za nesplněnou jsou "angličáky" a pak na konci stejně každej dostane medaili.
A ještě kratší argument, když jsem kámošům řikal, proč nejedu. "Nechce se mi dát litr za to, že dostanu triko, banán a teplý pivo, zabiju den a dám si do těla, to zvládnu i doma a zadarmo."
Genesis píše:Můj postoj ke SR je danej tím, že je to crossfit, kterej nemám rád pro jeho postoj ke cvikům, který podle mě mrší. Jak zmiňoval Dalt, tak se na SR i zraní spousta lidi. Hrozně mi vadí to slovo "spartan", prostě můj dojem je, že timhle se zničil význam jednoho super slova. Další věc je, že to prostě není podle mě závod na úrovni, když se stojí u překážek fronty a náhrada za nesplněnou jsou "angličáky" a pak na konci stejně každej dostane medaili.
A ještě kratší argument, když jsem kámošům řikal, proč nejedu. "Nechce se mi dát litr za to, že dostanu triko, banán a teplý pivo, zabiju den a dám si do těla, to zvládnu i doma a zadarmo."
Genesis píše:Riverman: Abych to uved na pravou míru, je to jen můj názor a je mi jasný, že člověk, co to uběhne v rozumným čase podal úctyhodnej výkon. Ale mně osobně to prostě nesedí. A s crossfitem to má společnýho to, což je zas můj dojem, že za SR stojí lidi dělající crossfit.
pm píše:Primal Blueprint (exkluzivní ukázka z knihy): Choď, posiluj, sprintuj!
http://www.kb5.cz/2014/06/primal-bluepr ... -sprintuj/
Ano, da se koupit. Viz forum www.marksdailyapple.comkraken píše:Nějakou takovouhle filozofii vyznávám já 10-25min 6x týdně cvičení běhání, kolo chůze plavání na regen a mám plno energie.. až na to že jím kvanta rejže![]()
Něco jinýho bude borec co chce nabírat hodně svaly, nebo se připravovat na sp. výkony .. jsem se přistihl, že už mě nějak netáhnou ani různý závody jako dřív.. nemám vůbec potřebu si ani nic dokazovat
Dokonce jsem znal jednoho kluka ze zásahovky, tam dřou jak koně a ve 30 jsou odepsaný a opotřebovaný, ta extr. zátěž se tam fakt podepíše
Něco jinýho jsou ty lidi co nemají ten pohyb žádnej, ale celkově bych řek že k hodně dobrým výkonům v čemkoliv se můžeme dopracovat i bez nějakýho sebezničení pokud na tom dlouhodobě pracujeme a nechceme to hned, nejlíp včera (škoda tě Bruklí, něco na tom je)
Btw. dá se to koupit už i ted v AJ ? Ta knížka myslím díky
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků