PM - Jasně Pavliku,dyť víš že tě jenom tak škádlim
Určo se shodnem na tom,že ten kdo se ptá je důležité.V mém případě jde stále stoprocentně o trénink bojového umění,vše ostatní je jen doplněk nebo cíl z hecu.
Proto jsem KB v řízeném skupinovém tréninku minimalizoval pouze na swing v kruháči.Jakmile se jede nějaký KB program,lidi mají tendenci soustředit se na progres s KB a z mého pohledu jedou kontraproduktivně proti BU.Buď loví moc zajíců najednou,tvýma slovama,nebo zapomenou,že z KB chtěli jen dostat nějaký benefit pro BU a začnou cvičit KB pro KB.
Nic proti,ale ať si tohle dělají doma,ne u mě.
Hledal jsem náhradu za KB do tréninku,našel jsem cviky s vlastním tělem.Více vyhovují mému pojetí,je v nich maximální kontrola nad tělem.Jejich přínos tréninku BU hodnotím JÁ subjektivně jako větší.
Základní z nich jsem naordinoval klukum na tréninku a začal jsem zkoušet náročnější,abych viděl,co leta cvičení udělala s mým tělem.Asi jsem necvičil BU úplně špatně,Lsit,skin the cat,elbow lever nebo třeba handstand PU a další zvládám už dlouho bez přípravy,tak jsem chtěl vyzkoušet nejnáročnější cviky.Planche,human flag atd.Je to ale jen muj hec,na trénink to netahám,blbnu si večer u telky ve dnech volna.Jakmile by to limitovalo můj BU trénink,mrdam na to.
Můj cíl je cvičit BU tak dobře,abych tyhle věci zvládal lehce - a ne cvičit milion věcí okolo a doufat,že mě to naučí líp bojovat.
cohen - konkrétní plán asi na papír nedám,mám to víceméně v hlavě.Ale třeba to sem písnu.Největší problém teď je,přesně jak píšeš,pozice zápěstí a k tomu taky lokty,zatim nejdou moc zamknout.Je tam ještě dost co strečovat.
To YTvideo,cos uvedl je jedno z mnoha,doporučuji prohlídnout i ostatní,je tam spousta vychytávek.David Durante,namátkou....nebo spousta jiných,s tipama na cvičení s domácím vybavením.
No,pěknou kombinaci máš taky,to by mohlo zabít vola...
Ok,rád budu během půlroka tady probírat naše pokroky a v březnu uvidíme