Dekuju

krigler píše:Moc dekuji, zkusim prvne meditaci a pak ta posthypnosugesce to zni zajimave
Sennin píše:krigler píše:Moc dekuji, zkusim prvne meditaci a pak ta posthypnosugesce to zni zajimave
Tohle jsou nesmysly, pokud se něčeho bojíš, musíš za tím "něčím" jít. Strach překonáš odvahou a bolestí. Je to rychlejší...
Sennin píše:frajerKokoMihule: Jasně, takže na portálu o bojovém umění budeme radit, že pokud má někdo strach z rány, ať jde k psychologovi na psychoterapii... To je hluboký pokles.
Sennin píše:A kde se, prosím tě, pošklebuji psychoterapii či meditaci???
Jinak ten kluk má strach z rány, sám to napsal. Nějak a z něčeho ten strach vzniknul a postupně se zvyšoval, ale najít příčinu toho strachu už bude zřejmě hodně obtížné, ne-li přímo nemožné. To, že bude teď běhat po psychologických vyšetřeních nebo zkoušet různé meditace mu způsobí ještě větší zmatek. Já bych to řešil jinak.
Každopádně to teď nechám na tobě, jsa v tomto ohledu (psychoterapie či meditace) naprostý nevzdělanec.
tohle jsem myslel těmi nesmysly vzhledem k popisovanému problému. A označit něco nesmyslem mi nepřijde jako pošklebovánímeditaci a pak ta posthypnosugesce
cohen píše:Ked potrebujes pomoct, chod tam, kde ti dokazu pomoct. Na tomto mieste sa ti pomoci nedostane, aj ked zopar dobrych rad tu zaznelo. Napriklad ta o navsteve psychoterapeuta.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků