cohen píše:toddb: radsej si to doliec. Podla casu to vyzera, ze pocasie naozaj brutalne ovplyvnilo cely priebeh preteku, alebo si vobec nemal natrenovane.
Co si mal s chrbtom?
toddb píše:cohen píše:toddb: radsej si to doliec. Podla casu to vyzera, ze pocasie naozaj brutalne ovplyvnilo cely priebeh preteku, alebo si vobec nemal natrenovane.
Co si mal s chrbtom?
Ahoj, nějak som zabudol odepísat. Prosímtě, mám lehce vychýlený obratel bederní páteře, což má podobné příznaky jako vyhřezlá ploténka, ale cvičím , rehabilituji atd. Tak je to lepší, zítra jdu 10 km závod - lehký kros.
ukropcany píše:Ja sa momentálne len udržiavam, ale snažím sa pravidelnejšie behávať (na moje pomery bolo 40 km nepravidelne). Stres trošku poľavil a tak už to ide. Včera som dal 14-ku v tepe 133 tempomom 5:40, čo už mám v krabičke "OK"... Aj ma ťahajú po závodoch, ale to nemám šancu stíhať...
ukropcany píše:Tak to Ti gratulujem! Konské dávky trebalo...![]()
Ja pomaličky stupňujem intenzitu tréningu a o mesiac hurá Od Tatier k Dunaju... Na tom som fest zvedavý, ako mi to pôjde, behať 33 km na 3x...
ukropcany píše:Ja nepíšem o "dať to" , ja hovorím o 4:45 priemerné tempo...
toddb píše:ukropcany píše:Ja nepíšem o "dať to" , ja hovorím o 4:45 priemerné tempo...
No, to je právě ono, udržet třikrát po sobě toto tempo...náš tým měl vypočítané tempo podle časů nejlepší desítky, takže u mě se počítalo na obou úsecích s tempem 5 min na 1 km, vzhledem k horší formě než před dvěma lety jsem říkal našemu kapitánovi, že teda nevím nevím a taky jsem samozřejmě na 5 minut nedosáhl, na prvním úseku jsem měl myslím 5:15 a na druhém 5:19 a to už jsem byl úplně hotovej a byl jsem fakt rád, že jsem neběžel třetí...
ukropcany píše:Ja nepíšem o "dať to" , ja hovorím o 4:45 priemerné tempo...
ukropcany píše:4toddb -![]()
![]()
![]()
4cohen - ja som mal včera test, 16 km tempom 4:58 pri tepe 146. Relatívne to šlo, pôvodne som chcel ísť 20 km, ale keď mi začali tie tepy stúpať, tak som to radšej skrátil, nech to zbytočne neprepaľujem. Dnes pauza, zajtra zase napálim tempo pod 5 min. a uvidím. Tepy mám dobré, ale nohy mám nejaké tuhšie...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků