ukropcany píše:Čauko,
sorry, ale mám trošku frmol, miliardové korporácie ma naháňajú, takže občas mi detailíček ujde...7 km za 35 nie je na bábovku vôbec zlé
![]()
![]()
No ale 24 min. je už au... Kde ste ho vzali? To je tempo niekde pod 3:30...
ukropcany píše:Ešte z toho nakoniec spravíte regulérny závod..
Inac aj keby som sa rovno rozhodol ze dam aspon polmaraton, tak to uz nie je mozne, lebo idem svagrovi na svadbuukropcany píše:Ja som sa obmedzil tento rok na Košický maratón a stačí...
ukropcany píše:Ešte ladím, výsledok bude o 2 týždne...
Zjavne niekde musel byt zadrhel, neliezla na teba choroba?ukropcany píše:Takže neviem, čo bolo zle, ale bolo to zle, veľmi zle.Vysoký tep (voči tempu) už od začiatku... Polku som mal za 1:41 a ešte som videl nádej. Avšak po 33. km mi začali fakt dochádzať sily a na 38. ma to zlomilo definitívne. Výsledok - 3:38... 15 min. za očakávaním... Budem si musieť naštudovať, či som spravil v tréningu niečo zle, alebo mi to len nesadlo, alebo neviem... Ako sa to vraví? Že zážitok nemusí byť pozitívny, hlavne, že je intenzívny...?
ukropcany píše:Neviem, čo som spravil zle. Možno som behal v tréningu moc rýchlo a nebol som dobre zregenerovaný, neviem... Uvidíme na jar, ak teda pôjdem...
ukropcany píše:Pomalé behy som "nahradil" behmi pri tepe 145, čo je tempo 4:50... Fungovalo to super, ale asi som to posledný mesiac prehnal, neviem...
Ok, ale na akych tepoch? Lebo je myslim rozdiel, ci mas nabehane na 135bpm, alebo na 145bpm...ukropcany píše:Ja som mal tých pomalých behov nabehaných dosť. Ja som práve zaznamenal fantastické zlepšenie, avšak asi to bol len taký peek a potom už som to mal nechať tak, neviem...
Veru, zatial je to na nej. A maleho som uz zobral behat v nedelu doobeda, ale teba sme nestretli, uz viem preco.ukropcany píše:Čauko, tak to gratulujem! Ono okrem drobnej podpory žene nemáš veľmi s čím pomôcť... Ja práve teraz už 3. týždeň trénujem málo, pretože ma furt niečo obchádza a nemôžem sa odfajčiť...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků