superfight

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Tison vs Lee

Příspěvekod Anonymní » pát 26. lis, 2004 19:46

C-l-o-d-m-a-n píše:Víte, ten kdo porovnává Mistra všech mistrů bojových umění, někoho o němž i jeho současníci tvrdily že je neporazitelný, s někým kdo sází jen na svých 105 kilogramů a silný úder, tak podle mého názoru nechápe podstatu bojových umění a boj. sportů, protože v obou těchto "uměních" vždy vítězí ten kdo si zachová chladnou hlavu a to rozhodně není Tison. Sám jsem sice thaiboxer ale myslím si že srovnávat mezi sebou tyto bojovníky je o ničem,protože o to v bojových uměních přece vůbec nejde, nebo snad ano?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fireball » pát 26. lis, 2004 20:54

No hmm. Mňa by celkom zaujímala reakcia Bruce leeho na moment keď by sa mu Tison zakusol do uška :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pat
Fireball
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 26. lis, 2004 21:29

Dneska je uz pojem shaolin a jejich exhibice dost velka komerce,bohuzel.
Ta fotka neznamena zhola nic,proto sem se ni k ni drive nevyjadril.

Fireball:jednak by byla machrovina,dostat se Brucovi k telu,druhak by mu naoplatku utrhl hlavu :wink:
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 26. lis, 2004 22:06

utrhl hlavu :D :D :D a vyzval a porazil nejlepsiho zapasnika thajskyho boxu te doby, jaxem se docetl :D Tyson by na ulici NEMEL ZADNEJ problem, uz si to uvedom hlavo...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 26. lis, 2004 22:31

hellas_off:"jak sem se docetl.."...ocenuju tvuj smysl pro humor :wink:
Verim,ze by nemel problem k nekomu prijit a vrazit mu pesti,na to je jeho ego velmi vhodne.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 26. lis, 2004 22:36

bohuzel, to psal jisty pan Urgela, podobny BL fantatik, jako Ty, ale nic ve zlym, taky sem byl v Tvym veku z BL paf :roll:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 26. lis, 2004 22:47

hellas_off: no me se teda moc nezda,ze by byl Urgela az takovy fanatik BL,soude dle te knizky Prakticke JKD.
Nejsem z nikoho paf,proste mi myslenky a technika BL imponuji,ztotoznuju se s nima.Ty a jini se zase ztotoznujete s nekym jinym.Vase a moje vec.Ja vam ovsem ty "vase" mistry nijak nekomentuju,k tomu se nemam zapotrebi snizovat.Pouze sem se vyjadril,ze lidi,co neco v oblasti BU/BS dokazali ocenuju,vazim si jich,ale neberu je jako "nadlidi",abych pred nima padal na prdel,kdyz to prezenu.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod KungPao » sob 27. lis, 2004 1:29

...
Naposledy upravil KungPao dne ned 23. led, 2005 23:18, celkově upraveno 1
KungPao
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pavela » sob 27. lis, 2004 11:37

hellas_offlineneboco píše:bohuzel, to psal jisty pan Urgela, podobny BL fantatik, jako Ty, ale nic ve zlym, taky sem byl v Tvym veku z BL paf :roll:

No to tedy my postarší, v mé věkové kategorii(Yiwan atd...) jsme teda z Bruce Leeho PAF NEBYLI. My jsme byli odchováni KVALITNÍMY kungfu filmy, kde MISTŘI předváděli opravdové WU©U (Bojovník od ®luté řeky, Bojovník z Wudangu, ·Uder ot. dl. atd) proto když jsem já viděl poprvé filmy s "Králem Kungfu", řekl jsem si PROBOHA co je to za sračku!!! Bohužel k další mladší generaci se dostaly první filmy s Brjůkem a tudíž ho považují za kungfu boha. Kam ten svět spěje? :roll:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: superfight

Příspěvekod Clodman » sob 27. lis, 2004 14:21

raduz píše:Zaujimal by ma Vas nazor na to keby sa do ringu proti sebe postavili:
Bruce LEE vs Mike TYSON.
Gracieznost voci brutalite, rychlost proti hrubosti....
Co myslite, na koho by ste vsadili?

Myslím, že porovnávat tyto dva je blbost, nic ve zlém. :D
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Clodman » sob 27. lis, 2004 14:24

Ondra píše:RE: Videl som to (a nie to tak davno) podobne, ale dnes uz viem, ze su ludia, pred ktorymi nemam problem (kedze si to zasluzia) plesknut sa o zem...

vidim to stejně, když ti je 18 tak máš pocit, že jsi neporazitelný máš super kariéru před sebou a musíš zachánit svět, nikoho neuznáváš než sebe... ale pak když dostaneš rozum, poznáš lidi co toho dokázali za život (nejen) v BU/BS tolik co třeba člověk ani za deset životů. Abych řekl pravdu vážim si svym způsobem každýho co něco dokázali když někoho trénují a svoje zkušenosti a vědomosti předávají dál a nebo cvičí, a baví je to.Těch lidí je hodně a nezáleží na stylu ale na člověku. Docela se mi líbí když na cvičení přijdou lidi a je na nich vidět, že mají chut, strašnou chut cvičit pro sebe, ne pro medajle a třeba v pokročilém věku, ale chtějí to dělat pro sebe.. :idea:

Mám na tuhle věc stejný názor jako ty:)
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Clodman » sob 27. lis, 2004 14:48

player píše:Fireball:nerikam,ze nacasovani je na nic,naopak,proto sem se na jinem foru ptal,jak me nauci kata nacasovani a odhadu vzdalenostti... 8)
Ale sic eje hezke,ze mas dobre nacasovani,ale kdyz bude souper miti rychlejsi udery a kopy,tak k cemu tve nacasovani,kdyz ho nedokazes vyuzit,kdyz budes pomalejsi nez on?

hellas_off:to netvrdim,ale jako kazdej boxer,bude mit na ulici VELKOU nevyhodu.V ringu pouziva ruce,jen ruce a to navic s bambulema.Tam se nemusi bat o spoustu veci,kopy pocitnaje,udery na citliva mista konce.A myslis si snad,ze ma Tyson cas na trenink ve smyslu boj. umeni,kdyz dela sport a tam je mu to na nic v ringu?Tezko...
Na ulici se muze spolehnout jen na to,ze se mu jako prvnimu povede dat poradna rana.Cili jako utocnik jeste budiz,ale obranu do ulice nacvicenou nema,ruce pred ksichtem ala box mu fakt nepomuzou :wink:

Frajere mě by zajímalo jestli boucháš za nějakej klub nebo děláš nějaké boj. um., a jestli jo tak by mě zajímalo jestli ses někdy praj na ulici s boxerem, protože box je podle mě to nejbezpečnější s čím můžeš na ulici vyjít, na ulici zapomeň na kopy výš než nad pás nebo nedej bože nějaké otočky jde jen o to dát první ránu moc to neprotahovat a radši zmizet:)
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 27. lis, 2004 15:02

pavela: OngBak, je OngBak :)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ninja » sob 27. lis, 2004 16:51

nevie niekto kde by sa dal zohnat slovensko/cesko-cinsky slovnik? moze byt aj elektronicky. dik moc.

to pavela: ty vies po cinsky?
naše ruky sú dvere neprepúšťajúce nepriateľa a naše nohy kladivo, ktoré ho môže zabiť.
Ninja
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod player » sob 27. lis, 2004 19:38

Pavela:jeste si zapomnel zminit Mstitele s pistalou... :D

Clodman:vubec se nebudu rozepisovat,nebot o me tady bylo receno vic nez dost,co delam,kde to delam,s kym to delam,proc to delam atd adt :wink: :)
Jen poznamecku,ja stale diskutuju o !sebeobrane! na ulici,ne o utoku na ulici.Vidis ten rozdil?Jestli ne,pak chapu ze tvuj "vzor" muze byt kterykoli lepsi boxer.Nic ve zlym.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ondra » sob 27. lis, 2004 23:26

for Clodman: psal jsi že taky děláš ThaiBox, můžu se zeptat za jaký klub boxuješ a jak dlouho? dík
Ondra
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » ned 28. lis, 2004 12:17

Hellas: Ty si bol niekedy s Tysonom na ulici 8O ? Inac ten uz je za zenitom.... a sam nam to vsetkym dokazal.

Pavela: Bojovnik od Zltej rieky - hm, tak to Ty povazujes z a dobry film, no neviem, wu shu opilec s mecom, vela krvi, nekonecno zabitych nepriatelov - skratka realita..... :lol: Ale proti gustu ziaden disputat :wink:
O BL sa uz bavit nebudem, je to Vas nazor, a vyzera to ze vsetci ste na neho experti :lol: (super sudit niekoho podla nejakeho vidoezaznamu)
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 28. lis, 2004 19:54

Nemyslím si,že Mike je za zenitem...pravda je,že na poslední zápas nebyl připraven zcela nejlépe.Ale hlavně,už v prvním kole si nešťastně zničil nohu a stejně s ní dokázal bojovat až do čtvrtého kola.A první tři kola Williams mohl vůbec být rád,že je přestál.....(Masto,jestli to čteš,doplň,nebo oprav mne,to je Tvá parketa)....myslím,že v těžké váze pořád není moc týpků,na které by Mike neměl.

Jestli by vyhrál Mike,nebo BL řešit nehodlám.Je mi to úplně jedno,nějaké kdyby ...... jen jsem reagoval na "neschopného" Mika.
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 28. lis, 2004 20:04

raduz:jasne, vyrustali sme spolu :roll:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 28. lis, 2004 21:02

Je to tak první kolo Williams nevěděl která bije - měl obrovský štěstí, Mike si tam myslím vyhodil koleno, rozhodně nesimuloval páč šel hned po zápase na operaci...
Každopádně na ulici nemáme kola že? a pochybuju že nákej skutečnej streetfight by trval dýl jak tři minuty ;)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...