od witch » ned 06. črc, 2003 20:11
Tohle je sice starý téma, ale mohla bych Vám vyprávět, jelikož jsem pět let šéfovala jedný hospodě na Patmore Estate v Battersea v Londýně, což je docela šílená čtvrť, kde se to sociálníma případama jenom hemží. Jejich neoblíbenější byly lahve od piva přímo po hlavě, tak to většinou začínalo, šlo to přes údery pěstí většinou na hlavu, útoky barovýma židlema, pokud to mělo vlasy, tak si přitáhnout oběť co nejblíž ke kolenu a kopnout do nosu, ale pěsti, lokty a lahve byly vždycky nejoblíbenější. Většinou se všichni ostatní začali hádat a skončilo to celohospodskou rvačkou. Asi nejzajímavější byly manželské hádky. Rozzuřené ženy byly nemilosrdné a používaly většinou hned barové židle a to většinou mířené na hlavu nebo na krk nebo na solar. ®eny radši kopaly a vesměs to byly fakt útoky s podtextem zabít. Taky byly oblíbené vyškrábávání očí a hnusný byly natržené pusy, kdy když se útočící netrefil(a) do očí, tak strčil(a) některé prsty do pusy a natržené koutky byly tady. Taky mlácení hlavou o zdi nebo pokud na podlaze o podlahu. Pokud na podlaze, tak byly velice často rozbité barové židle, jelikož byla velká tendence jimi rozbíjet hlavy.
Bylo to vcelku veselé a nejednou jsem dostala taky pěstí. V hospodských rvačkách je asi nejlepší radou být rychlý (vyhnout se pěsti), bystrý (zaregistrovat láhev letící vzduchem směrem ke mě) a být sticha (nedráždit útočníka ještě víc, je většinou stejně totálně pod parou a jakékoliv slovo je urážka). Pokud by kohokoliv zajímaly podrobnosti o technikách používaných v hospodských rvačkách, stačí říci.
zdar witch
PS: baseballová pálka většinou nehrála roli. Když někdo přišel vyzbrojen, byl okamžitě odzbrojen celou hospodou. Rvačky, který začaly nevinně byly většinou ty nejhorší.