ata píše:dalsi WTrotl
Anonymní píše:ata píše:dalsi WTrotl
A to si este asi nevidel toto: http://www.autoobrana.sk/ponuka.htm...to som este nevidel...hľadáme osobu, ktorá by sa chcela stať učiteľom autodefence/wingtchun
...no, mam dost...
Tak dovod je jednoduchy.Na ultimaty sa bojovnici specialne pripravuju,co do povolenych technik, to do kondicie.Ti chlapci maju pred samotnym zapasom dostatok casu sa aj psychicky naladit na nastavajuce stretnutie.Okrem toho su tam iste pravidla,ktore ich chrania pred tymi najnebezpecnejsimi utokmi [utok na oci,rozkrok,hryzanie,].A niekedy prave taketo obranne techniky su jedinym riesenim v niektorych osemetnych situaciach.Ja necvicim wch pre to, aby som niekoho dobil.Ja cvicim preto,lebo ma to bavi a dodava mi to sebavedomie a v neposlednom rade aj sancu ubranit.Wingchun sa cvici ako forma sebaobrany, na zapasy sa nehodi.Na to su tu ine systemy....ata píše:prosim te reale proc si myslis ze ten wing chun je tak dobrej?Kdyz je tak dobrej to wt proc to nevyhrava ultimatni zapasy
Anonymní píše:Jezisi to sou kecy... fakt jsem se nemohl udrzet. WCH a VT SUx nejvic... proste lamerske skoly... videl jsem ty formy. o Wt mluvit nebudu o tom smyslim pozitivne.
WT\WCH\VT nechodeji na Ultimaty pro to - ze hodne uderu jde na genitalie, ohryzek, oci atd. Nemluvim o loktech a hammer shlacich co jdou na klicni kosti a na krk.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků