Boxer jako zbraň pro sebeobranu (?)

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod Anonymní » pát 03. pro, 2004 13:57

crow:

Vcelku s takýmto postupom súhlasím, ale odkiaľ máš stotu, že keď mu ten mobil a paňaženku dáš nechá ťa odísť živého?
Debil, ktorý je ochcotný zavraždiť, alebo zmrzačiť kôli peňaženke je schopný všetkého.

vycházím z toho, že i ten nejpřitroublejší zločinec si je vědom toho, že krádež mobilu není tak závažným trestným činem, jako vražda...
(a každý zločinec má kdesi vzadu v mozku tu strašlivou obavu, že jednou i jeho chytnou...)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod rorysek » pát 03. pro, 2004 14:16

ještě k tomu strachu, zodpovědnosti atd., odspodu:

-----Original Message-----
From: Geralt
Sent: Friday, December 03, 2004 2:01 PM
To: Rorysek
Subject: RE:

jo jo matně, ale nevim jak to dopadlo - mám dojem že mu statečnej vysvětlil, že táta neni zbabělec, protože má zodpovědnost za rodinu a zbabělec by byl spíš kdyby se nechal zbytečně zabít...

From: Rorysek
Sent: Friday, December 03, 2004 1:58 PM

a k sedmi statečnejm ... teď mě napadlo, že je to taky hezkej případ. vzpomeneš si na rozhovor jednoho ze sedmi s jednim malym klukem o tom, že jeho táta je zbabělec protože nebojuje? docela by se to sem taky hodilo :))

(upraveno)
rorysek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod rorysek » pát 03. pro, 2004 14:17

ještě k tomu strachu, zodpovědnosti atd., odspodu:

From: Geralt
Sent: Friday, December 03, 2004 2:01 PM

jo jo matně, ale nevim jak to dopadlo - mám dojem že mu statečnej vysvětlil, že táta neni zbabělec, protože má zodpovědnost za rodinu a zbabělec by byl spíš kdyby se nechal zbytečně zabít...

From: Rorysek
Sent: Friday, December 03, 2004 1:58 PM

a k sedmi statečnejm ... teď mě napadlo, že je to taky hezkej případ. vzpomeneš si na rozhovor jednoho ze sedmi s jednim malym klukem o tom, že jeho táta je zbabělec protože nebojuje? docela by se to sem taky hodilo :))

(upraveno)
rorysek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod rorysek » pát 03. pro, 2004 14:20

DOTAZ naprosto mimo téma: proč se občas příspěvek zobrazí dvakrát?????
rorysek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: najlepšia obrana

Příspěvekod crow » pát 03. pro, 2004 15:15

[.... tvrdá lekce ... zní to snadně, ale stát proti noži a "zfleku" si říct že na to máš a začít rozdávat lekce?? ... nevim. z čeho hned usoudíš, že "na to máš"??[/quote]

skôr ide o pocit
v takej situácii nie je čas premýšľať, proste konam(útok,alebo útek) a keď mam šťastie potom môžem uvažovať o správnosti rozhodnutia...
noo a keď sadne rana kameňom v taške :lol:
"najlepšia zbraň je tá ktorá je poruke, keď ju viem použiť"
crow
crow
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » pát 03. pro, 2004 15:36

crow:

v takej situácii nie je čas premýšľať, proste konam(útok,alebo útek) a keď mam šťastie potom môžem uvažovať o správnosti rozhodnutia...

... a když štěstí nemáš, je už možná pozdě o něčem přemýšlet ...

fakt by mě zajímalo, jak by na takovou situaci každý z nás reagoval, kdyby nastala, tohle teoretizování je opravdu o ničem...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BenGuri » pát 03. pro, 2004 16:01

Nechtěl jsem zdvihnout takovou vlnu emocí, ale znamená to, že je to téma, které se nás všech nějak dotýká. Ano mám dvě dcery a nějaké ty ženy a spoustu lidí, kteří jsou na mne nějakým způsobem závislí alespoň v časově omezeném prostoru, než se postaví na vlastní nohy. Jde o jinou věc, nejsem už nejmladší a zažil jsem dobu komunismu. Nikdy jsem sice nekolaboroval s STB a podobně, ale už to, že jsem chodil do práce a poslouchal ty lidi, kteří dělali tak hnusný věci, a tak ohrožovali lidi a měli tendenci mne k tomu nutit... narodil jsem se do toho a byl to modus oparandi té reality. Už nechci dělat takové kompromisy, musíme ze sebe ten jed posranosti a zbabělosti dostat. Vždy to může něco stát a vždy to bolí. Moji rodiče bojovali proti fašismu i komunismu. Strpět na sobě spáchat násilí. Já vím, že přežít je hlavní, ale mnoho znásilněných žen mi říkalo, že kdyby bylo jak, bojovaly by raději a třeba přišly k úrazu, než prožívvay vědomí, že musely strpět ponížení. Někdy si říkám, že ženy mají větší kou ... tedy cochones, než spousta bojovníku...
Tolik ve spěchu a dnes naposled. Všem přeji, včetně sebe, aby nikdy nemuseli řešit, jestli se nechat okrást, nebo pobodat, i když už jsem pár jizev od nože sklidil. Zatím jsem měl štěstí. :?: :idea:
BenGuri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 03. pro, 2004 16:38

"nějaké ty ženy" :D

all: ten člověk je mi čím dál více sympatický .... :)

BenGuri: myslím, že už většina z nás pochopila, o čem jsi mluvil (na téma strach - a že strach je jed).

snad si z toho vezmeme alespoň nějaké ponaučení....

v naší společnosti asi opravdu připosranost a hlavně hloupost hraje ještě pořád dost velkou roli, když si člověk uvědomí volební preference komunistů...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

k tomu strachu

Příspěvekod crow » pát 03. pro, 2004 18:52

No osobne by som asi ťažko dokázal dať dobrovolne nejakemu debilovi peňaženku, mobil a pod. Skôr by som volil medzi útekom a útokom.
No neviem ako by som reagoval keby som bol so ženou príp. deťmi. Asi by som sa spraval tak aby som ich čo najmenej ohrozil. Čiže útek by neprichádzal do úvahy. Každá situácia je iná a po boji je každý generál.
crow
crow
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Ondra-SCS » pát 03. pro, 2004 19:21

Hele když někdo ovládá bojový umění tak je rychlej hbitej tak ti je boxer na hovno.No a normálním lidem nemusíš přece lámat čelisti a jestli ti de o sebeobranu tak já osobně bych použil tonfu paralizer obušek nebo teleskop protože si furt udržuješ od protivníka určitou vzdálenost narozdíl od Boxera
Ondra-SCS
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Virgee » pát 03. pro, 2004 19:31

Ondro SCS - byl jsi někdy v nějaký bitce?
®ivot je boj /// http://virgee.wz.cz/
Virgee
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 03. pro, 2004 19:57

Já jen zlehka - boxer je účinná zbraň, ale taky až moc nebezpečná v případě, že ti bude odebrána protivníkem (a on bude naštvanej). To má člověk pak zlomenou čelist (v lepším případě) raz dva a nemusí si ani bouchnout.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ondra » pát 03. pro, 2004 22:57

dostatečně hbitej? :) co teprve takový čtvrtý, nebo pátý kolo v ThaiBoxu ? to už chce najít v sobě hodně sil... já osobně si myslim že pokud se něco opravdu semele, tak každá věc co má člověk navrch v ruce a protivník ne (ať už boxer, nebo obušek) je výhoda... ale jen výhoda, jestli jí člověk opravdu využije nebo ne je věc druhá. Ne pokaždý když někdo cvičí BU/BS je neporazitelnej hodně se zvýší sebevědomí ale musí člověk zůstat u země a vidět svoje reálný šance, neni nic vhodnějšího než si svůj tréning ověřit na nějakých open závodech třeba v KickBoxu, vim že to má pravidla a hodně lidí co cvičí sebeobranu tim pohrdají, ale na to aby ty závody někomu otevřeli oči to stačí.
Ondra
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BenGuri » sob 04. pro, 2004 11:04

Ještě k tématu: Dost veliké nebezpečí při použití boxeru spatřuji
1) může v něm být i dosti vážně poraněna, případně jím páčena vlastní ruka.
2) v opravdu ošemetné situaci jej nemusíte dost rychle svléknout a případně zahodit. Nechat se jako účastník vlastního přepadení nachytat s boxerem na ruce, vyfotit, nebo být s ním zachycen kamerou (benzínka, ulice... jen v Praze jsou těch kamer stovky) nesvědčí pak při následném řízení ve Váš prospěch. Obušek je bez problému vnímán, jako obranná zbraň, boxer evokuje gaunera.
BenGuri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 06. pro, 2004 18:01

Kup javaru ta je lepší jo a naběračka taky neni špatná :D :D
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Debilita

Příspěvekod Anonymní » stř 08. pro, 2004 18:54

Ty kreténe skurvenej narvy si tu tužku radši do prdele.!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Boxer jako zbraň pro sebeobranu (?)

Příspěvekod Anonymní » stř 08. pro, 2004 19:01

To umí každej chlap dát pecku i bez boxera :!:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Virgee » stř 08. pro, 2004 21:20

Anonymní:
Kdyby ses aspoň podepsal, bral bych Tě za totálního idiota. Takhle si k tomu musím přídat, že jsi ještě navíc absolutní srab.

Všem ostatním se omlouvám, že na to reaguji a tím zas*rám diskuzi.
®ivot je boj /// http://virgee.wz.cz/
Virgee
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Debilita

Příspěvekod BenGuri » čtv 09. pro, 2004 11:06

Anonymní píše:Ty kreténe skurvenej narvy si tu tužku radši do prdele.!

Myslím, že lépe by bylo použít tvar zkurvenej se "z" na začátku, myslím, že to lépe vystihuje podstatu vlastního odrazu autora. Ale jinak, de gustibus, disputandum non est. :lol: 8)
BenGuri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: Debilita

Příspěvekod kusa » čtv 09. pro, 2004 11:51

Anonymní píše:Ty kreténe skurvenej narvy si tu tužku radši do prdele.!

8O :? :lol:
kusa
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...