sebeobrana

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod stefano » sob 08. led, 2005 16:50

:D
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod stefano » sob 08. led, 2005 16:52

:D
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 08. led, 2005 17:03

To je pravda,keců a urážení je tu více než dost......bohužel :roll: Netuším,proč se tu lidi nedokážou bavit v klidu a bez vzájemného osočování a napadání....no,ale na druhou stranu,v poslední době je to celkem OK. :wink:

Stuart...???To je náctiletý klučina.......přiznejme si,že v těhle letech jsme taky byli přesvědčeni o "své" pravdě.

A ten Tvůj návrh je fajn(o tom setkání),jen bude asi problém,aby všichni měli čas v jeden konkrétní den.Ale proč ne.....když už nic jiného,tak by se k jednotlivým nickům tady přiřadily konkrétní osoby,ksichtíky :wink: :lol: :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stefano » sob 08. led, 2005 17:25

to jendis:ze Stuart je ...nactilety som nevedel,takze svoje slova a pozvanku beriem spat,mal som dojem,podla slov,ze je to chlap!
kto bude chciet pride,kto nie nepride... :idea:
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 08. led, 2005 18:06

To: Stefano!
Ja prídem ja som chlap!!!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 08. led, 2005 18:12

4:player-podla tvojich prispevkov som dospel k nazoru ze medzi prispevky SEBAOBRANA naozaj nepatria tvoje prispevky,ale ved kazdy trenujeme nieco ine-ale mám radu.Založ diskusnú skupinu s názvom
FMA-FANTASY MARTIAL ARTS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
P.S : S tou knihou to bol super nápad skús sa tomu venovať určite sa to bude super predávať :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 08. led, 2005 19:15

Víš jak,já to beru trošku s odstupem...na netu se spousta věcí blbě vysvětluje.Co z oka do oka vysvětlíš během pár minut,na netu okecáváš tři dny a stejně sem tam zůstaneš nepochopen.....

To je pravda,kdo bude chtít,tak dojede.....tak sem pak hoď den a místo a uvidíme(když ne,tak se sejdeme na očním :wink: :lol: :lol: 8) )
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

stretko

Příspěvekod stefano » sob 08. led, 2005 20:04

for jendis:jasne,chapem...kazdy mame slabsie chvilky,nieco napiseme,povieme..preto je lepsie stretmut sa.potrenujeme,uvidime...dokoncim tu vec s playerom a s prispevkami na tomto fore definitivne KONCIM!!!
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 08. led, 2005 20:20

To je škoda....máš co říct a jsi v pohodě.Ono to asi chce si vybírat fóra a na zbytek se vybodnout :wink: :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » sob 08. led, 2005 21:51

Zdarek...jen bych rad dodal,ze veskere me "vytky" ohledne urcitych stylu vetsinou smeruju do prakticnosti.Co se jejich oboru tyce,tam jim nic nevytykam.Tim oborem je ale bohuzel vetsinou myslena sportovni forma.

Cimz chci rict,ze sparnig v hanumanu beru spis jako reakci na diskusi s Mastou,neb ten tvrdi,ze o MT nic nevim,proto sem se tam nasmeroval a to ze tam nikdo nebyl skutecne nebyl zamer,ikdyz priznvavam,ze me napadlo,ze bude mozne,ze trenink mit nebudou,protoze to neni vyjimka v ramci verejnych treninku,kdy netrenuji kdyz jsou "prazdniny".Takze sparing v hanumanu,az mi to vyjde casove(skutecne se o to snazim,ted mam moc zalezitosti) velice rad uskutecnim ale nedelam si iluze,ze by se jednalo o neco jineho nez o sparing v ramci prave MT.Uprimne si nedovedu predstavit zkloubit sparing s klukama co cvici MT a se mnou,ktery ma zcela odlisny pristup ke sparingu a techniky nacvicuju take zcela jinym zpusobem...
...takze tady muzu navazat na Stefana,kdy se me ptal,jestli mu ukazu treninkove postupy...jiste,velmi rad...i presto ze jsem je tu pomerne podrobne kdesi rozepsal.
PS:u me s pivkem neuspejes,tu horkou brecku nepiju:)))

...sam sem na sebe zvedavy,jak "moc rychle" dostanu od profi thajboxeru do huby...fullkontakt uz sem nejel ani nepamatuju,prave z duvodu jineho pristupu k treninku,tak to budu brat jako zajimavou zkusenost,zdali sem schopen alespon castecne "obstat" v ringu v tehle oblasti.

Thaiman:ja mam sci-fi zanr velmi rad...ale mozna by bylo vystiznejsi forum nazvane jednoduse "player":)))...a kdo vi...treba casem budu mit obrazek i na teto strance nahore vedle Gracieho...ale to asi az po te knize,jak si mi odkejval:)))))

To ALL:Ten sraz je zajimavy napad....navrhuju Melnik;)))))
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 09. led, 2005 2:18

player píše:Zdarek...jen bych rad dodal,ze veskere me "vytky" ohledne urcitych stylu vetsinou smeruju do prakticnosti.Co se jejich oboru tyce,tam jim nic nevytykam.Tim oborem je ale bohuzel vetsinou myslena sportovni forma.

Cimz chci rict,ze sparnig v hanumanu beru spis jako reakci na diskusi s Mastou,neb ten tvrdi,ze o MT nic nevim,proto sem se tam nasmeroval a to ze tam nikdo nebyl skutecne nebyl zamer,ikdyz priznvavam,ze me napadlo,ze bude mozne,ze trenink mit nebudou,protoze to neni vyjimka v ramci verejnych treninku,kdy netrenuji kdyz jsou "prazdniny".Takze sparing v hanumanu,az mi to vyjde casove(skutecne se o to snazim,ted mam moc zalezitosti) velice rad uskutecnim ale nedelam si iluze,ze by se jednalo o neco jineho nez o sparing v ramci prave MT.Uprimne si nedovedu predstavit zkloubit sparing s klukama co cvici MT a se mnou,ktery ma zcela odlisny pristup ke sparingu a techniky nacvicuju take zcela jinym zpusobem...
...takze tady muzu navazat na Stefana,kdy se me ptal,jestli mu ukazu treninkove postupy...jiste,velmi rad...i presto ze jsem je tu pomerne podrobne kdesi rozepsal.
PS:u me s pivkem neuspejes,tu horkou brecku nepiju:)))

...sam sem na sebe zvedavy,jak "moc rychle" dostanu od profi thajboxeru do huby...fullkontakt uz sem nejel ani nepamatuju,prave z duvodu jineho pristupu k treninku,tak to budu brat jako zajimavou zkusenost,zdali sem schopen alespon castecne "obstat" v ringu v tehle oblasti.

Thaiman:ja mam sci-fi zanr velmi rad...ale mozna by bylo vystiznejsi forum nazvane jednoduse "player":)))...a kdo vi...treba casem budu mit obrazek i na teto strance nahore vedle Gracieho...ale to asi az po te knize,jak si mi odkejval:)))))

To ALL:Ten sraz je zajimavy napad....navrhuju Melnik;)))))

NEVÍM JAKÉ MAS NA MYSLI TRÉNINKOVE METODY A DALSI VECI OHLEDNE PRAKTICNOSTI ALE VZHLEDEM K TOMU ZE VETSINA KLUKU CO U ME TRENUJE, POUZIVA PRVKY Z TRENINKU KE SVE PROFESI JAKO POLICISTI, VYHAZOVACI, TELESNI STRAZCI, INSTRUKTORI BOJE tak MNOHOKRAT (!) DOKÁZALI ZE NM "TO" FUNGUJE I BEZ BAMBULI NA RUKOU A ROZHODCIHO ZA ZADKEM. KLIDNE SI TO MUZE KDOKOLI VYZKOUSET I BEZ RUKAVIC !!! MY TO BEREM SPORTOVNE A JAKO CENNE ZKUSENOSTI... player i kdokoliv jinej si muze i po zkouknuti treninku coz umoznujeme kazdemu vybrat s kym ze si to chce zkusit, nemusi to bejt zrovna repre fighter treba novacek po roce treninku (pokud bude sam chtit) uz davno mame za sebou doby kdy jsme potrebovali svetu i sobe dokazovat ze nam to funguje, dokazali jsme to mnohokrat. NIKDO ! se nemusi bat kdyz se bude chovat slusne a porazi v boji nekoho od nas ze by ho ostatni napadli a zmydlili !!! kdyz rekne chci to zkusit s prstama do oci, s trhanim a kopanim do kouli, prokopavanim kolen a tahanim za vlasy a sekanim a chytanim za ohryzek a usi a buh vi co jeste NENI PROBLEM !!! tezko po nas ale chtit nejaky semikontakt nebo zastavovani technik protoze to omezeni je tak veliky ze s tim by byl problem. Po letech co se zajimam o prakticka BU tak si myslim ze nejbliz realite ale stale jeste sport jsou Vale Tudo a ultimatni zapasy v te puvodni podobe a mnohokrat jsme zkouseli jestli kdyz jeden bude zkouset "vsechno" a ten druhej bude lehce sportovne omezen jaky bude vysledek... je to opravdu vic v principu boje a ne v technikach. ale zname moudro pravi ze bojuji vzdy dva lide a ne styly takze je toasi jedno :twisted: vas Petr Machacek
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 09. led, 2005 10:38

khruhanuman - páči sa mi tvoj príspevok! :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » ned 09. led, 2005 11:22

A když už jsme u toho,Marvine,Slovensko není tak daleko,takže co Ti brání za Playerem zajet?Pokud bys opravdu měl tu chuť ho otestovat,máš možnost,nebo ne? Mrkající Víš co se říká-Kdo chce,hledá jak a kdo ne,hledá výmluvy.....(bez urážky).

jendis to je presne to o com som pisal - ti to zjavne nedoslo ... skus si pozriet tento thread kto sa tu vlastne s playerom bavi o jeho schopnostiach a pod... mne ked som si precital ten kopec blbosti co zvladol popisat za to fakt nestoji ... a nezda sa ti trapne zvolavat ludi z 400-600Km vzdialenosti a to dokonca z ineho statu ;) /ved ja ked mu "omylom" prerazim sanku tak z toho este mozu spravit politicky problem;) / - vacsina tych co sem prispieva ho ma takpovediac rovno pod nosom a nic ? Na to som narazal na nic ine ... a nakoniec aj tak jediny kto ma fakt zaujem "testnut" tie reci nazivo je "stefano" slovak z kosic 600 km daleko ;) - a ako som zaregistroval I.R. - mne a pokial viem minimalne dalsiemu cloveku co sem prispieva a poznam ho to nerobi ziaden problem, ale predsa nebudem jazdit cez cele cechy, len tak za nejakym jebom /prepac player, ale tak zatial na mna posobis /, aby som ho presviedcal, ze je tym co je ;)
To ako mam chlapcovi zaplatit z vlastneho vrecka psychoterapeuticky sparing ? To je co za pip. ?
Ked budem mat cestu okolo a cas tak sa rad stavim, ale to je tak malo pravdepodobne, ze to nebudem slubovat a prave preto som sa do tejto debaty nemiesal a miesat uz ani nebudem pretoze TO pre mna NEMA ziaden VYZNAM.

ps: ved ked player chce moze vo volnom case navstivit vsetky telocvicne, doja a pod. mozeme mu tu spravit zoznam adries, rozpis casov kedy a kde z radostou "otestuju" jeho skusenosti a teorie prakticky a nech si zariadi program a pride, urcite sa naucime vsetci nieco nove ;)
Naposledy upravil marvin dne ned 09. led, 2005 11:28, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » ned 09. led, 2005 11:27

khruhanuman - mas nejaku adresu kde sa ti da sukromne napisat ?
... dakujem ...
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 09. led, 2005 15:35

Ale mně to došlo,Marvine.....jenže,abych tak řekl,mně je Player taky tak nějak úplně ukradenej.....já nevím,proč tu půlka lidiček vyskakuje jako čertík z krabičky,jen aby Player přestal kecat to,co kecá.Já s jeho názory taky nějak moc nesouhlasím,ale jsou to jeho názory a tak ať si kecá,co chce(naopak mu přeju,aby své teorie nemusel nikdy přenášet do praxe,až opravdu o něco půjde-asi by to nebylo moc pěkné).
Přece mi nechceš říct,že kdykoli se Tvůj názor bude s názorem někoho jiného rozcházet,automaticky je to ...píp... a je potřeba ho "testnout"?
Víš co je lidí jako Player?Přesvědčených o své pravdě?
Fakt myslím,že to bereš moc osobně.....vždyť tu jen tak kecáme :wink: 8)

Ještě se tu kvůli Playerovi nakonec budeme hádat i my,ne?! :wink: :lol: :lol: :lol: 8O To snad ne,proboha...... :oops:

Prostě si počkejme,jak dopadne v Hanumanu :wink:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » ned 09. led, 2005 16:56

Jendis - urcite nie a urcite sa nebudeme hadat :D :D tentokrat s tebou suhlasim bez vyhrad
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 09. led, 2005 18:38

Ja musim este vela trenovat,trenujem pod stefanom a myslim ze
ty a Gracie -teraz uz neviem co mam napisat :lol: :lol: :lol: :lol:
ale v pohode.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PRECO?

Příspěvekod stefano » ned 09. led, 2005 19:27

TO ALL:CHLAPI AHOJ!SOM SI TO TU OPAT PRECITAL...ALE UZ MI TO NEDA!!
TAKZE...VSETKO JE TO VELMI JEDNODUCHE.
JENDIS,PRECO SA MAME HADAT MY?
SUHLASIM,MAS PRAVDU,KOLI PLAYEROVI SA TO NEOPLATI!!
ALE,ALE...
UVEDOMME SI VSAK ,ZE NET JE MEDIUM,KT.PRENASA INFO:DOBRE ALEBO ZLE.

A MOJA OTAZKA ZNIE:PRECO SA NIEKTO ,O KOM VLASTNE NIKTO NIC NEVIE ,"NAVAZA" NAPR./OKREM INYCH/DO HANUMANU,KT.MA REALNE VYSLEDKY PODLOZENE REALNYMI ZAPASMI,REALNOU KVALITOU A CLOVEK TYPU PLAYER takisto MOZE DO ISTEJ MIERY OVPLYVNOVAT MIENKU O KVALITE BU A BOJOVYCH SPORTOV????

1.VERIM TOMU,ZE P.MACHACEK MI DA ZA PRAVDU A SNAD AJ OSTATNI,ZE INFORMACIE O KVALITNOM TRENINGU SU DNES NOSNOU CASTOU,BEZ KT.SA NEDA IST DOPREDU A TIE NIECO STOJA!!

2.DALEJ JE TO CAS,KT.DO TEJTO CINNOSTI KAZDY Z NAS INVESTUJE!!

3.DALEJ JE TO ZDRAVIE,KT.KAZDY Z NAS DO TRENINGU INVESTUJE!!

4.DALEJ JE TO PRIESTOR,KT.SI ROZVIJAME VLASTNYMI SKUSENOSTAMI A TIE CASTOKRAT BOLIA!!

5.DALEJ JE TO SCHOPNOST BYT LOAJALNI KU LUDOM A UDRZIAVANIU VZTAHOV,KT. NAS VEDU KU KVALITE O KT.SA Z NAS KAZDY SNAZI!!!

6.JE TO ENERGIA ,KT.DO TOHO DAVATE VY VSETCI!!!

PRECO TEDA MAM NECHAT DONEKONECNA TARAT LUDI,KT.BUDU ZNEHODNOCOVAT NAZORY LUDI PODLOZENE REALITOU O KT.SA TU TEDA VEDU NEKONECNE DEBATY???VED NICIA SERIOZNU PRACU OSTATNYCH!

MAM VSETKY HAREUVEDENE"OBETY"NECHAT LEN TAK VOLNE POHODENE NIEKOMU,KTO JE "SUPERFIGHTER" ZA KLAVESNICOU????ZIJEME LEN RAZ A CAS,ENERGIA,PRACHY ,SNAHA,PRIESTOR V KT.ZIJEME A CHCE KAZDY Z NAS SVOJIM SPOSOBOM ZLEPSIT ,NEMAM BRANIT??PRECO SA TEDA NEOZVAT????

JA SOM TRENINGU OBETOVAL UZ ROKY ZIVOTA A OHOVARANIA SOM ZAZIL FAKT DOST!!!

V NASOM MESTE JE KLUB "LIKVIDATOROV,KT.ZABIJAJU BYKOV HOLYMI RUKAMI "HA HA HA HA ,STALE OHOVARAJU MOJU OSOBU,AKO BY MA DOSTALI A POD.POZVAL SOM ICH NA TRENING,ALE NIC!!!UZ 4 ROKY NIC...:)
ICH PROBLEM JE ,ZE SA UZAVRELI DO SVOJHO BRLOHA A BOJA SA Z NEHO VYJST:MOZNO SA BOJA POVEDAT,ZE NESTIHAJU!ALE O TO IDE!!!NESTIHAM TERAZ,MAKAM DALEJ ,MOZEM BYT LEPSI!!

TAKZE NIEKTO BOJUJE RECAMI,INI POCTIVO TRENUJU V RAMCI SVOJICH MOZNOSTI.

JEDNA PRIHODA ZO SVAJCIARSKA KT.MI POVEDAL CLOVEK,KT.OHLADOM bu A bs MAXIMALNE VERIM:R.HARRIS(2.DAN BJJ WWW.ROYHARRIS.COM ,INSTRUKTOR Z USA,PREZYVKA BOA,ZIAK J.MOREIRU6.DAN BJJ)BOL JEDNOU SKOLOU VO SVAJCIARSKU OSLOVENY KOLI SPARINGU V ICH GYME.ROY PRISIEL NA DOHOVORENI SPARING A BOLO ZATVORENE..PRECO???AK PRIDE TAKY INSTRUKTOR DO EUROPY , TAK HO SNAD NENECHAM STAT PRED DVERAMI!PRECO TEDA???

FOR P.MACHACEK:.MOZNO PLAYER ZATVORIL TIEZ,LEN TO CHAPME Z OPACNEJ STRANY!!ALE TREBA UZNAT,ZE CASOVANIE MA DOBRE:)

JENDIS,TAKA JE PRAVDA:AK NIEKTO TRENUJE DVAKRAT DO TYZDNA ,TAK HO TO MOZNO NEVZRUSUJE(NEHOVORIM O TEBE)..ALE NIEKTO MOZNO 15-20 HODIN TYZDENNE,TAK TO UZ NIEKOHO MOZE AJ NASRAT!!!!

FOR PLAYER:POVIEM TI JEDNU PRIHODU:KED PRED PAR ROKMI PRISIEL HARRIS NA SVK,TIEZ TAM BOLI LUDIA,KT.SA SNAZILI TAKEMU BORCOVI VRTAT PRSTAMI DO REBIER :D MALI 120KG A SILNE RECI...DOKEDY SA NEPOZVRACALI!!!

TAKZE O ZAPASE NA ZEMI VIES HOLY PRD .JA NA TOM TIEZ MAKAM A POVIEM TI,NIE JE TO ZIADNA SRANDA!!(VID NIEKTORE TVOJE PRISPEVKY O ZAPASE NA ZEMI)TAKZE VAZ SVOJE SLOVA MIERENE NA STYLY AKO THAIBOX,JUDO,BJJ,BOX A POD. :wink:

TY CITAS KNIHY OD URGELU O JKD A MAS TENDENCIE K UZNAVANIU KVALITY CVICENIA BRUCE LEE.BERIEM.SUPER.JE TO FILOZOFIA ZIVOTA A TA HOVORI O PRIJIMANI AJ VYCLENOVANI S OBJEKTIVNYM NAHLADOM NA REALNY BOJ.AK FILOZOFUJES NA BAZE jkd,PRECO TEDA LOGICKY POPIERAS PRINCIPY JKD???!!!

TVOJOU ULOHOU JE SA UCIT,PRIJIMAT NOVE PODNETY A NEODSUDZOVAT NIECO,CO NEPOZNAS...ALE MYSLIM SI A NIELEN JA ,ZE LUDIA TEBE PODOBNI,VOBEC NEPOCHOPILI O CO IDE A ZBYTOCNE MYSTIFIKUJETE!!!

PROBLEM JE V TOM,ZE TY SI ZODPOVEDNY NIELEN ZA SEBA ,ALE AJ ZA LUDI,KT.POD TEBOU CVICIA A KT.TU OVPLYVNUJES SVOJIMI NAZORMI NA NETE!!
TIEZ JEDEN NEMENOVANY INSTRUKTOR VYUCUJE KARATE(NIC PROTI KARATE)A AJ TECHNIKY SEBAOBRANY PROTI NOZU.VIDEL SOM TO ,BOL TO UZAS..REALITA TOTALNE V PRDELI!!!
VSETKO JE OK,POKIAL SA NIEKOMU NIECO NESTANE!!!

AK ZAPICHNU NEJAKEHO Z JEHO ZIAKOV(STUDENTOV NA SKOLE ,ALE I DOSPELYCH,KT.UCI) SOM ZVEDAVY,AKO TO BUDE VYSVETLOVAT ICH RODINAM!

PLAYER,NEZATRACUJEM TA.AK V HANUMANE CESTENE OBSTOJIS,DAJ HNED VEDIET.ZAGRATULUJEM TI:ESTE JEDNA DOBRA RADA PRE TEBA:NEZABUDNI SI ZOBRAT KARTICKU POISTENCA!!!

TY VOLE,ALE SOM SA VYTOCIL!!!
SOM TOHO ASI NAPISAL DOST,VSAK?
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod stefano » ned 09. led, 2005 19:38

TO UKROPCANY:TAK TO BY SOM SI TIEZ RAD POZREL!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VCERA SOM POZERAL PLAYEROVE PRISPEVKY:VIDEL SOM,ZE SI SA SNAZIL.VSETKA CEST!!
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod player » ned 09. led, 2005 21:18

khruhanuman: otazka je,co presne si z vaseho treninku ti vyhazovaci,policajti apod. odnaseji.Neni to treba tak,ze se potrebuji jen nejak fyzicky odreagovat?Nerikej mi,ze je tam ucite jak spravne kopnout,bouchnouut.To uz maj davno vedet,proto prece nebudou chodit do hanumangymu,ne?Ale tohle muzem pak probrat osobne.To same plati i o tom sparingu,jak jsem rekl,jsme rozumni lidi,co se dokazou dohodnout,ne?Takze to take proberem az na miste,ok?
Jinak jestli se mohu zeptat touto formou,byla by moznost zastavit se u vas i v patky,mate trenink?Na netu sem koukal,ze mate uvedeno utery a ctvrtek.Jine dny a v jiny cas treninky nejsou?

marvin:vtip je ale v tom,ze ja vam nic doazovat nepotrebuju.Jak pise Jendis,mam tu svoji "pravdu" a byli jste to vy,kdo me "donutil", abych ji holt alespon do castecne miry nekde prezentoval a Ukropacnym a spol byl nadhozen prave hanumangym.Jestli nekdo neveri metodam,kterym se od sveho ucitele ucim,necht laskave prijede on za mnou,kdyz jimi pochybuje,tak jako to ma v planu Stefano.

stefano:tak zatim mi to moje "prd" vedeni o zapase na zemi stacilo do te miry do jake to povazuju za efektivni.
Knizku od Urgely ano mam,ale na jine diskusi jsem tez psal to,ze me to pekne nakrklo,protoze to co tam Urgela demostruje neni zadne JKD,ale prach "obycejne" WCH.Nevim kdes sebral to,ze popiram principy JKD?Bud konkretni,prosim.Jetsli narariz na to,ze odsuzuju to a to bojove umeni z toho a toho duvodu,aniz bych ho prakticky cvicil desetileti,pak k tomuto tematu uz jsem se tez vyjadril.Jinak receno,ty musis snist cele kure,aby si zjistil,ze neni podle tve chuti???
player
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...