Player

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod marvin » stř 26. led, 2005 11:24

...nikdy sem netrvdil neco takoveho ze je thajbox "sportovni blbustka".Veskere vyhrady,pokud se to tak da nezvat, smerovaly pouze tim smerem,ze to nepovazuju ze efektivni sebeobranu,nebot si nedovedu predstavit,jak se relativne hubeny a maly clovek brani nabusene gorile stylem thajboxu.Dalsi "vytka" bylo to,ze to neni o obrane ale o utoku.To je ale jen moje zalezitost,nekomu to naopak vyhovuje.
A jake finticky mas jako namysli?Myslim ze se tu probralo uz dostkrat,ze JKD neni styl.Tak jake pak finticky?Nerozumim.

fajn - player nemozes tam skocit este zopar krat ? zjavne ti to prospelo - z tohoto tvojeho prispevku sa "zazracne" vytratila arogancia, nafukanost a reci ze thai box a vsetko co konci na box je na prd ;) a ze na zem ist nepotrebujes ;) ked si to tak citam mam pocit, ze ti to dalo viacej ako 10 rokov toho vietnamskeho karate ;) A je tu aj dost velka sanca, ze by z teba nieco mozno mohlo byt - to, ze si do toho hanuman gymu nakoniec isiel je isty dokaz, ze nie si az taky sralo ako sa tu prezentujes. Druha vec je ako dlho ti to vydrzi a co sa tam vlastne dialo ;), ale to necham na komentar P.M. ked sa tu ukaze ....
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Victor » stř 26. led, 2005 11:31

Kluci, moc se prožíváte, to je tím, že jste venkovani, nebo maloměšťáci a obraz v zrcadle je to nejlepší, co jste zatím viděli. Vykašlete se už na ty mindráky, jako má třeba Patrik, že je z totální díry, nebo Player, v Praze vám naloží každý druhý vyhazovač tak, že se z toho poděláte a ještě vám dá požehnání, protože to bude buddhista diamantové stezky. To že pocházíte z malého města, nebo z koutu světa, který nemá nic důležitého ještě neznamená, že byste byli bezcení a museli se o své ceně přesvědčovat tím, že budete nasazovat krk v nesmyslných masírkách venkov versus Praha. Ani Praha není tak veliká a berte to tak, že i práce v zemědělství vyžaduje osobní odvahu a statečnost. Viz 7 statečných
8) :lol: 8)
Victor
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod patrik » stř 26. led, 2005 11:49

Victor píše:Kluci, moc se prožíváte, to je tím, že jste venkovani, nebo maloměšťáci a obraz v zrcadle je to nejlepší, co jste zatím viděli. Vykašlete se už na ty mindráky, jako má třeba Patrik, že je z totální díry(...)

:roll:

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Victor » stř 26. led, 2005 11:51

Nojo, nebuď z toho smutnej, chybí jenom, aby sis taky založil svoje forum. Nejste jediný na světě, co si myslej že jsou chtří a jsou jen na facku.
Victor
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Victor » stř 26. led, 2005 11:54

Když si uvědomíte, svoje místo a nebudete se brát tak vážně, tak se vám uleví. A spoustě lidí okolo taky. Teď to berete ve zlym, ale je to tak, spousta kluků z venku, nebo z malejch měst skončila blbě právě pro tenhle postoj.
Victor
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod patrik » stř 26. led, 2005 11:57

mno... nevím, co Tě žere...

nicméně mám dvě informace:

1) narodil jsem se v Praze a na malém městě žiju teprve 9 let
:wink: (je to, protože jsem si to vybral... )

2) nikoho se nepokouším přesvědčovat, že jsem nějakej fajtr, kterej zmákne kdejakýho vyhazovače...

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Victor » stř 26. led, 2005 12:01

Teď pláčou v base, že se neměly cpát mezi Pražský frajery, protože v Praze ukázaná platí a furt tam chodí další a další, co vás budou zkoušet. V Příbrami a podobně jste predátoři, ale do Prahy se jezdíte masírovat zbytečně. žiju teď v Hamburku a občas jedu do Prahy a vidím ten rozdíl zase jinak. Je to rada v dobrym, přál bych Vám vidět velkej svět, byli byste pokornější. Sleduju tyhle vaše pindy tady občas a naštvalo mně že doma řádí přiblblý gangy a všechno pramení z takovejhle poměřovaček a pomluv a svárů. :lol:
Victor
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » stř 26. led, 2005 12:55

4Viktor:
Hmm, moc nepochopuju nit toho tvýho výlevu. Na co navazuješ? Jestlis tim přiblblym gangem myslel Plameňáky, tak takový bohužel byly jsou a budou všude. A vůbec to nesouvisí ani s "diskusema" na tomdle sajtu, ani s tim jak si šel Player čuchnout k realitě do Hanumanu (zač mu patří čest). Možná sem málo všímavej, ale nešim sem si, že by tu někdo plakal kvuli tomu že se narodil na vsi. Nanejvejš že se nenarodil v Číně :wink: (Mimochodem, Hamburk nejni zas až tak velkej... :wink: )
___
Jox
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod DMC » stř 26. led, 2005 12:55

To je nahodou fakt, kdyz sem byl naposledy v Praze, tak me tam zmlatil prvni vyhazovac, pak mi pozehnal,rekl, ze je buddhista Diamantove cesty, a nakonec mi prozradil tajemstvi - ze Viktor sice sezral Salamounovo hovno, a tak vi vsecko na svete, ale jednu vec ze nevi - ze je vul jak andel :lol:
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » stř 26. led, 2005 13:51

Bydlim na dědině a nestěžuji si, naopak. :lol:
Nějak jsem Victora nepochopil, co tím chtěl básník říci.

Player: máš velké + :)
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 26. led, 2005 16:06

player-dobrý! :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » stř 26. led, 2005 16:22

Victor píše:Teď pláčou v base, že se neměly cpát mezi Pražský frajery, protože v Praze ukázaná platí a furt tam chodí další a další, co vás budou zkoušet. V Příbrami a podobně jste predátoři, ale do Prahy se jezdíte masírovat zbytečně. žiju teď v Hamburku a občas jedu do Prahy a vidím ten rozdíl zase jinak. Je to rada v dobrym, přál bych Vám vidět velkej svět, byli byste pokornější. Sleduju tyhle vaše pindy tady občas a naštvalo mně že doma řádí přiblblý gangy a všechno pramení z takovejhle poměřovaček a pomluv a svárů. :lol:

Ty budes asi dobrej magor, vid? No ja zase ziju v Tokiu a zadnej velkej rozdil nevidim. Nebo zeby to tady nebyl "velkej svet"?
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kusa » stř 26. led, 2005 16:24

8O zverina, drzim palce :D
kusa
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 26. led, 2005 16:36

Victor píše:Kluci, moc se prožíváte, to je tím, že jste venkovani, nebo maloměšťáci a obraz v zrcadle je to nejlepší, co jste zatím viděli. Vykašlete se už na ty mindráky, jako má třeba Patrik, že je z totální díry, nebo Player, v Praze vám naloží každý druhý vyhazovač tak, že se z toho poděláte a ještě vám dá požehnání, protože to bude buddhista diamantové stezky. To že pocházíte z malého města, nebo z koutu světa, který nemá nic důležitého ještě neznamená, že byste byli bezcení a museli se o své ceně přesvědčovat tím, že budete nasazovat krk v nesmyslných masírkách venkov versus Praha. Ani Praha není tak veliká a berte to tak, že i práce v zemědělství vyžaduje osobní odvahu a statečnost. Viz 7 statečných
8) :lol: 8)

Hamburg - Vychodonemecky pristav. To mas teda terno, to Ti povim. Ty jsi zase ten pripad imbecila, co vystrcil nos z CR a z leknuti je z nej hned svetak, co poznal "velej svet" a ted domu radi... :lol: :lol: :lol:
Nebo pripad ubozaka, co je vazne z Prahy, a to, ze je z "z velkyho mesta" (na pomery v CR) a ma vsechno podnosem, si zvykl povazovat za svoji schopnost. At tak ci tak, maximalne se mi z tebe zveda kufr, protoze plakat nad tebou smysl nema nijakej :evil: :evil:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 26. led, 2005 16:37

to victor:ahoj.ja som po nakladacku nemusel chodit do velkeho mesta. :D stacilo ,ked som dlhsiu dobu chodil trenovat do malej dedinky pri Spisskej Novej Vsi - Harichovce.
taky sparing na zemi so sefinstruktorom JKD Slovakia R.Sefcikom( www.jkd.sk )mi skor pripadal ako holy boj o prezitie :idea: :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stefano » stř 26. led, 2005 16:39

to all:predchadzajuci prispevok bol moj,blbne mi comp,tak ma nezaregistrovalo:)
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 26. led, 2005 17:16

No, tak sme Victorovi pěkně vynadali, když se do nás navez... hmm...

No, ať je to jak chce, todle je diskuse "Player", ne "Victor".

( :lol: :lol: :lol: pokud ovšem Victor nejni ňákej Playerův schizofrenní vodraz z nesvěta. Pak by se to sem ovšem hodilo :lol: :lol: :lol: )
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Victor » stř 26. led, 2005 18:27

:lol: :lol: :lol:
Victor
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod player » stř 26. led, 2005 18:35

Jejda…no tak postupne…

Raduz: nevim jestli to nekdo tocil,myslim ze ne,nevsiml jsem si.Ale jestli se do Hanumanu jeste dostanu,nekdy,tak slibuju ze kameru obalim do vataku,aby ste z toho take neco meli,kdyz po tom tak touzite;)
S kym jsem sel fakt nevim,ja ty jmena neznam.Proste sem se zapojil do jejich treninku,jestli sem to pochopil spravne,takze se na me par kluku “protocilo”,ne vsici.I tak sem toho mel ale plne kecky,ted premejslim,kde je problem,pac tam sem byl vazne vyflusanej behem chvilky,pritom kdyz jedu nonstop ruzne technikly at uz do lap nebo pytle,tak to vydrzim docela dlouho aniz bych byl extra udejchanej a to jedu naplno a sparing sem naplno nejel ani nahodu,tak nevite nahodu nekdo,kde by mohl byt zakopany pes?Tomuhle vazne nerozumim:)

Kurt78:ee..,rozepsat se?A to jako o cem?Ja myslim ze to moc cenu nema.Navic z meho pohledu nedoslo k nicemu co bych necekal,ano je to tak,doufam ze vam to nebude pripadat zase arogantni,kdyz to takhle pisu;)

Clodman:vsak ja sem se tam take nejel “rvat”,jeste to tak;)A ten jejich trenink …no…mas se na co tesit:)Tak doufam ze se tam nekdy potkame,potrenujem,pokecame;)

Marvin:myslim, ze co se tam delo ani P.M. zde popisovat nemusi,to necham na nem,rekl bych, ze sem to docela vycerpatelne popsal,nebo ne?:)
Ale ted trochu vazneji,kdybych poctive cvicil viet. karate tech 10 let co zde popisujes,tak bych jednak nemel potrebu zde sedet a datlovat cokoliv na netu,druhak bych nemel zadnou potrebu jit dokazovat “neco” kamkoliv.Takze asi tak;)

Jox:…:)))..ne Viktor opravdu neni odraz ve skle…Abych byl uprimnej,vubec sem nepochopil jeho prispevek,respektive co tim jako chtel rict a na co vubec reagoval.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » stř 26. led, 2005 21:06

player: na to tvou otázku - možná to svou troškou bude i v psychice. Na treninku víš co děláš a co přijde, tam jsi nevěděl co tě čeká... nervy, stres, možná trochu obavy... adrenalin :-)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně