Moderátor: Picard
Vlk píše:tyjofka tos šláp do sraček Jakyle, jednou jsem se zeptal podobně blbě a ta mašina mně viplivla pěkně daleko za pěkně dlouho, jestli tady někde někdo od něho je a jestli si budou myslet že se ptáš s nějakým zlym umyslem máš problém. proč nenapíšeš rovnou jemu a nezeptáš se, kdo jedná napřímo, ten tam problém nemá. Jo a typuju že 224477 je taky od nich. Dneska po tom všem chápu, že chtějí svůj klid z dobrejch a spravedlivedlivejch důvodů.
224477 píše: Touto cestou "ich" pozdravujem! lebo viem, ze aj "oni" o nas vedia, o tejto diskusii.
Teda hoši, dost si to tady dáváte, jedna renesanční osobnost vedle druhé. Dvodem, proč už nehraju na Velký housle je, že se mi spíše dařilo přemýšlet o struně kolem krku, než pod mozolem na prstě. Hudba? No proč ne? Divadlo? Proč ne? Ale co z toho? NIc! Je to jen vyplnění času, jen zástěrka boje.
®enatý? To jako, abych měl nepřítele navíc? Proč platit celým životem za něco, co dá každá otrokyně za skývku chleba?
Děti? Myslím že Romové jich mají dost. A možná někde moje jsou a co s nima? Budou z nich stejně jen měš«ÁCI. Nebo burani. Ne to ne, s burankama jsem si to nedával. A děsí mne, kdyby moje geny měly skončit někde no třeba v Gottwaldově.
Teda co je komu do toho, kdo jsem, to už tady můžu napsat rovnou svoje jméno a už se sem nikdo přes vaše hovna nedostane. Je to hra a beru to tak. Jsou tady jediní frajeři s koulema co znam a to Oni a jakže se to jmenujete? YiWan? Vás zdravím a třeba mne nepoznáte podle tohoto hrozného stylu, časem to vyplyne.
Tak tedy vážně. Celou dobu, celé dětství, mládí a teď tenhle věk mně zajímaly jen dvě věci. 1/ vše o boji - nejdřív jak zahubit co největšímnožství bolševiků, jak jim usekat a uřezat palice, co nejrychleji, do dostatečné hloubky a zůstat při tom natolik ready, aby mohli chcípnout další. 2/ co udělá nebo řekkne Bůh mému srdci a zašeptá mému uchu, abych toho o boji věděl ještě více.
Všechny apretury a kulisy, který jsou kolem toho, jsou jen mimikry.
Jsem vděčný potulnému cibuláři, když na mne křičel do telefonu, že jsem líný, když si myslel že necvičím. cHCI MU ŘÍCI, ®E SVÝMI POBÍDKAMI MO®NÁ ZACHRÁNIL MŮJ ®IVOT. Ano, na čas ostří otupělo a zrezivělo.
Leštím a brousím. STAY SHARP!
p.s. můžu mít jakékoliv hadry a jakýkoliv kus oceli, nebo jen své Tetsui, netrvám na žádných stylech, pravá podstata bojovníka je jen srdce, víra a nahé ostří. Ostatní je pro buzny anebo součást hry. Kdo se nechá ukolébat,.... cítíte, jak Vám náhle větrá hrdlo?
Madl píše:cca od konce listopadu 2004 asi už nikdo z toho nicku nepsal, ale soukromé pozdravy koncem roku byly jistě ode mne v soukromých zprávách. To pc s nickem BenGuri už je mimo službu a já po měsíci jsem tu aktivně poprvé před týdnem. Myslím si ale, že už téma Madl je vyčerpané, jako nositel toho jména. Vlastně jsem jej nechal už před dlouhou dobou odejít a má vlastní cesta v bu se již transformovala dávno jinam.
224477 píše:janor@tuningy.sk
pre pripad, ze nechcete Vy zavesit Vas mail na toto forum. Dalej by sme komunikovali a priori na sukromnej platforme.
Dakujem za pochopenie.
J.
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků