Moderátor: Makoto
Luko píše:Zdravim vsechny nadsence Krav Magy.
Jen jsem tak procital Vase prispevky. Stejne jako Vy jsem se i ja pidil po tom, jestli tady jsou take nejake kurzy Krav Magy. Hodilo by se mi to do prace a zajima me to i osobne.
Mozna Vam nereknu zadnou novinu, ale u nas je spolecnost Green guard security, ktera kazdorocne porada tyto kurzy. Jedna se o tridenni kurz (pa, so, ne) a stoji to 6500. Pri ukonceni kurzu ziskavate nejaky zakladni certifikat, ze jste absolvovali.
Neznam nikoho, kdo by ho absolvoval a mohl mi k tomu rict neco blizsiho (napr. uroven kurzu, napln apod.), proto jsem k tomu kapanek skepticky.
Ondra píše:...Teď tady bude v Praze otevřený nový klub seminář by měl být 12.a13.2 asi 5hodin/600kč podle zájemců by se to opakovalo, prý to bude sonda, kolik lidí z ČR/Prahy by mělo o tohle cvičení zájem, budou to cvičit instruktoři z polska...
Ondra píše:osobně si myslim, jestli ti záleží na certifikátu, nebo o to se učit sebeobranu. Certifikátem člověk se asi neubrání, nadruhou stranu když píšeš že to potřebuješ v práci...? třeba by ti ten papír pomohl, myslim finančně tak proč ne..? nikde neni napsáno, že musíš chodit jen do green guardu. Teď tady bude v Praze otevřený nový klub seminář by měl být 12.a13.2 asi 5hodin/600kč podle zájemců by se to opakovalo, prý to bude sonda, kolik lidí z ČR/Prahy by mělo o tohle cvičení zájem, budou to cvičit instruktoři z polska... jsem zvědavý. ale jak se tady píše 100x každému vyhovuje něco jiného, je dobré si najít styl který je ti blízký. Ono neni v KM nic "neznámého" nebo "smrtícího" pro jiné studenty BU jde jen o jiný sled technik a pod... KM se mi líbí se je škoda že Jůdžín odjel tak nečekaně do Ruska.
Clodman píše:Luko píše:Zdravim vsechny nadsence Krav Magy.
Jen jsem tak procital Vase prispevky. Stejne jako Vy jsem se i ja pidil po tom, jestli tady jsou take nejake kurzy Krav Magy. Hodilo by se mi to do prace a zajima me to i osobne.
Mozna Vam nereknu zadnou novinu, ale u nas je spolecnost Green guard security, ktera kazdorocne porada tyto kurzy. Jedna se o tridenni kurz (pa, so, ne) a stoji to 6500. Pri ukonceni kurzu ziskavate nejaky zakladni certifikat, ze jste absolvovali.
Neznam nikoho, kdo by ho absolvoval a mohl mi k tomu rict neco blizsiho (napr. uroven kurzu, napln apod.), proto jsem k tomu kapanek skepticky.
Nechci ti v žádném případě kecat do Krav Maga, ale lidi uvažujte logicky, co se naučíte za 3 dny?
Victor píše:4Jendis
A pan Cibulka vyučuje Krav Maga, nebo tím myslíš jen obecně styl výuky?
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník