Player

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Anonymní » pát 28. led, 2005 16:05

Playere: Nenasel jsem moc Tvych nazoru se kterymi bych souhlasil, ale cenim si, zes do toho sel. Ja bych nesel (na druhou stranu bych se tu s nima vubec nedohadoval).
Alespon z myho pohledu si z te konfrontace vysel vyrazne hodnotneji nez thaiboxerska konkurence. Diskuzi jsem docela sledoval a miru kontrastu mezi proklamacemi pana Machacka ("to uz je davno, co jsme si museli neco dokazovat") a realitou ("chteli jsme se na Playera dokonce vypravit", vyber souperu...) nemohu oznacit jinak nez jako ubohost.
O prispevcich (obzvlaste tech posoubojovych) jeho (nekterych) sverencu radeji nemluvit vubec.

Dobre Vam panove radim, venujte se i necemu dalsimu krome (zrejme kvalitniho) boje, jednou to muzete ocenit.

A.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 28. led, 2005 17:56

Alfred: Přečti si teda celou diskuzi--- nejenom zde --- než začneš dělat ukvapené závěry. Možná pak poznáš že to nebude natolik ubohé jak se zdá.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ondra » pát 28. led, 2005 19:21

for YiWan : dík, taky jsme ti poslal zprávu, nemá cenu se domlouvat tady.

for Player : vyhrát sám nad sebou není jen JKD nebo BU, ale i v jakémkoliv sportu. je jen na tobě co budeš dělat dál, jestli tyhle zkušenosti využiješ ve svém dalším tréningu, přípravě a nebo jestli se rozhodneš jít jinou cestou...? to je jen na tobě. rozhodnout se musíš sám.

for Alfred:osobně si myslim že se Petr Macháček zachoval docela fér že se snažil pomoct. a jaký měl soupeře...? nevim co by za tenhle sparing dal nějaký kluk co začíná s ThaiBoxem , kdyby viděl ty zkušenosti soupeře, něco si z nich vzal a poučil se z vlastních chyb. Kluci byly dobří že nabídku přijmuli, zkus si přijít na tréning našeho repre týmu fotbalu a řekni že si chceš s nima taky zakopat...? myslíš že by si našli chvilku ve svém neuvěřitelně vytížením programu a regeneraci? nikdo si tam na nic nehraje a za to jim taky patří dík. je dobře že takový lidi tady jsou a učí/závodí v BU je jadno jakéhokoliv stylu/klubu.

ale to je jen můj názor
www.sweb.cz/ondrejturek
Ondra
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 28. led, 2005 19:22

Nechte to už spát...Player si rozšířil obzor,postavil se jako chlap a to je asi tak všechno :wink: Chleba levnější nebude....... 8) 8) 8)
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 28. led, 2005 20:40

Harutomo_Yasumizu: :)

Masta_online:me to usmevne neprijde.Proc by melo?
V hanumanu se rad zas nekdy zjevim,zatim vyckam az se to bude hodit i Clodmanovi.

Ondra:vsak ja sem taky netvrdil,ze JKD je jen otazka BU,tedy pro me ne,takze souhlas :wink:

Jendis:asi tak no... :D Ikdyz ja bych videl radeji levnejsi jine veci 8)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Alfréde ..alfréde

Příspěvekod Anonymní » pát 28. led, 2005 23:42

Alfred píše:Playere: Nenasel jsem moc Tvych nazoru se kterymi bych souhlasil, ale cenim si, zes do toho sel. Ja bych nesel (na druhou stranu bych se tu s nima vubec nedohadoval).
Alespon z myho pohledu si z te konfrontace vysel vyrazne hodnotneji nez thaiboxerska konkurence. Diskuzi jsem docela sledoval a miru kontrastu mezi proklamacemi pana Machacka ("to uz je davno, co jsme si museli neco dokazovat") a realitou ("chteli jsme se na Playera dokonce vypravit", vyber souperu...) nemohu oznacit jinak nez jako ubohost.
O prispevcich (obzvlaste tech posoubojovych) jeho (nekterych) sverencu radeji nemluvit vubec.

Dobre Vam panove radim, venujte se i necemu dalsimu krome (zrejme kvalitniho) boje, jednou to muzete ocenit.

A.
8O Několikrát pročítám tvůj hodnotný příspěvek a ačkoliv bych to měl nechat plavat, prostě mi to nedá. "míra kontrastu" mých příspěvků vznikla asi jen tvým nepochopením vyjadřovaného. Mě to přijde jako logické a poměrně navazující něco jako "už dlouho jsme nemuseli bojovat s vyzyvatelem ale když už se vyskytl tak šup sem s ním nebo za ním :twisted: " a výběr soupeřů mi přijde ne jako "ubohost" ale samozřejmost protože mě nenapadá jediný rozumný vysvětlení proč bych měl na někoho kdo přijde na můj trénink s úmyslem vyzkoušet svoje BU s naším BU, stavět nějaké nováčky :roll: to bych musel být tak trochu na hlavu. Důvodů pro i proti tady můžeme všichni uvádět mraky ale je "to" hlavně tento důvod. :!: A jak už bylo psáno tak nikdo z těch šampiónů Playera nijak nezranil (alespon ne fyzicky) a o tom to snad taky je ? nebo ne ? A když si já půjdu vyzkoušet například svůj boj na zemi o který se také zajímám třeba se zápasníky nebo judisty tak čekám jen ty nejlepší co tam mají protože jinak ta konfrontace a nic jiného to není, ztrácí smysl. Ale Alfréde... ruku na srdce ty se asi zajímáš opravdu o něco jiného a asi užitečnějšího než je (zřejmě kvalitní) boj a tak u toho radši zůstaň a naši "plodnou" diskuzi sleduj z odstupu. V míru a s přáním všeho fajn. Petr Macháček
p.s. díky za dobrou radu ale strč si ji .. víš kam ? 8)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Clodman » sob 29. led, 2005 10:59

Gino píše:player: na to tvou otázku - možná to svou troškou bude i v psychice. Na treninku víš co děláš a co přijde, tam jsi nevěděl co tě čeká... nervy, stres, možná trochu obavy... adrenalin :-)

Taky si myslim i kdyz jste jeli zlehka nevedel si do ceho des, s tvym ucitelem jsi jiste na treninky zvykli vis jak bude trenink probihat, tady si byl v cizim prostredi, ale myslim ze kluci z Hanumanu jsou natolik profesionalni ze se ti to snazili ulehcit:)
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 30. led, 2005 10:30

pro Petra Macháčka

Ahoj Petře, tak mne napadá, ještě jsi nebyl u mne na čaji, včera jsem mluvil s Davidem, který už se konečně vyhrabal z chřipky. Tak co kdybyste někdy přišli? :lol:

omluva za OT
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 30. led, 2005 15:26

Madl píše:pro Petra Macháčka

Ahoj Petře, tak mne napadá, ještě jsi nebyl u mne na čaji, včera jsem mluvil s Davidem, který už se konečně vyhrabal z chřipky. Tak co kdybyste někdy přišli? :lol:

omluva za OT

Ahoj Pepíku, bude mi ctí !!! jen toho času kdyby bylo víc ...jsem ted v gymu okolo 14 hodin denně ( z čistě materiálních důvodů.. :roll: ) tak se zkusím domluvit s Davidem a nějaký čas domluvíme. díky za pozvání s úctou Petr Macháček
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně