Moderátor: Picard
FM píše:Dobrý den, Pane Mádl. Chtěl bych se zeptat jestli byste mohl napsat něco k tomuto videu na vašich stránkách.
http://www.meditace.com/VID/KI_PRO.mpg
Ten člověk na to byl připraven? Vědel co na něm budete předvádět? Příjde mi to totiž dost brutální.
S pozdravem
FM
Madl píše:FM píše:Dobrý den, Pane Mádl. Chtěl bych se zeptat jestli byste mohl napsat něco k tomuto videu na vašich stránkách.
Ten člověk na to byl připraven? Vědel co na něm budete předvádět? Příjde mi to totiž dost brutální.
S pozdravem
FM
Jen ještě FM, víte, nejen že nebyl připraven, ale dpo poslední chvíle ani tenhle Madl nevěděl co udělá za techniku. Je to vše pro mne, jak tady píše Patrik: Ichi Go, Ichi E , jedno setkání, jedna příležitost.... /volně přeloženo..
Madl píše:YiWane, moc zdravím, šlo by to ve středu, od 19. hodiny, mám naštípnuté zápěstí a stejně nemohu držet meč, tak to bude úplně excelentní. Pokud Vám to nevyjde, je možnost ještě v pátek. Ten čaj je takový mazec, že bude jen dobré, když druhý den bude sobota, volný den pro ledviny![]()
![]()
jak známo o Sabatu s energiemi nepracujeme
![]()
moc se na Vás těším, píšu teď zase z cizího compu a stále mi to nechce mail, který by potvrdil mou registraci a tak se občas stane, že se připojím pod nějakým jiným nickem. YiWane moc zdravím Vás i Vaše "skautíky".
Omlouvám se, že tady vzniklo forum s tímhle jménem, ale když už je tady, prostě jsem odpověděl. Je to celkem dobrý druh reklamy.fuj
Victor píše:YiWan přijde? kdy?
Victor píše:YiWane, vítejte zpět v pomalu žloutnoucí zemi!
už Jsem Vás postrádal. následující týden by byl fajn, jen v úterý u nás bude pan Lorenc a rád bych se mu plně věnoval, ve středu jsme od 19 a v pátek rovněž tak se těším, jen prosím, ještě do mne šťouchněte smskou, abych ten den věděl.
Moc děkuji a těším se. M.
sedici-byk píše:Victor píše:YiWan přijde? kdy?
Kdo a kdo a kdo to je.Victor píše:YiWane, vítejte zpět v pomalu žloutnoucí zemi!
už Jsem Vás postrádal. následující týden by byl fajn, jen v úterý u nás bude pan Lorenc a rád bych se mu plně věnoval, ve středu jsme od 19 a v pátek rovněž tak se těším, jen prosím, ještě do mne šťouchněte smskou, abych ten den věděl.
Moc děkuji a těším se. M.
Docela hustota tohle fórum. Cizí nick - proč ne, ale cizí registrace?
Anonymní píše:Madl píše:FM píše:Dobrý den, Pane Mádl. Chtěl bych se zeptat jestli byste mohl napsat něco k tomuto videu na vašich stránkách.
S pozdravem
FM
No a bývalém komunistovi a žákovi Maocetunga dalajlamovi, člověku, který svou politikou a bojem o moc zavinil smrt hromadě Tibeťanů a který svou minulostí ukázal jak nemá vypadat buddhista bych taky ruku nepodal. Pár pomatencům, kteří Asii viděli akorát na mapě bych se nedivil ale Vám, který to máte v malíčku teda jo.
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník