marvin píše:... Druha vec je co to znamena, napadnutie psom pretoze ak niekto ublizi mojemu psovi len preto, ze na neho zastekal, alebo vrcal ...
Už sem to konečně taky pochopilukropcany píše: ja som to pochopil...Osobne mam k zvierata velmi kladny vztah
Stuart píše:no je možný že by Hakima Boztepe sundal na zemi-ale to by ho tam musel nejdriv dostat a vim jedno docela jiste a to,ze by Emin nevydrzel od Hakima bez rukavic ani jednu bombu...A Hakim ma ruce rychly.. a kdyz sem videl v MMA jak se nejakej wrestler snazil dostat thaiboxera na zem(Ignashova) tak dostal jedno koleno a byl K.O..i kdyz kdyz uz lezel na zemi tak ho Ignashov jeste pro jistotu trosku prikop do hlavy..
bruce píše:Stuart píše:no je možný že by Hakima Boztepe sundal na zemi-ale to by ho tam musel nejdriv dostat a vim jedno docela jiste a to,ze by Emin nevydrzel od Hakima bez rukavic ani jednu bombu...A Hakim ma ruce rychly.. a kdyz sem videl v MMA jak se nejakej wrestler snazil dostat thaiboxera na zem(Ignashova) tak dostal jedno koleno a byl K.O..i kdyz kdyz uz lezel na zemi tak ho Ignashov jeste pro jistotu trosku prikop do hlavy..
nebolo to tak..ked dostal to koleno tak sa postavil a pokracoval dalej..a ked dostal dalsie udery tak to rozhodca ukoncil...tak nezvelicuj
josefmlady píše:bruce píše:Stuart píše:no je možný že by Hakima Boztepe sundal na zemi-ale to by ho tam musel nejdriv dostat a vim jedno docela jiste a to,ze by Emin nevydrzel od Hakima bez rukavic ani jednu bombu...A Hakim ma ruce rychly.. a kdyz sem videl v MMA jak se nejakej wrestler snazil dostat thaiboxera na zem(Ignashova) tak dostal jedno koleno a byl K.O..i kdyz kdyz uz lezel na zemi tak ho Ignashov jeste pro jistotu trosku prikop do hlavy..
nebolo to tak..ked dostal to koleno tak sa postavil a pokracoval dalej..a ked dostal dalsie udery tak to rozhodca ukoncil...tak nezvelicuj
jen byl chtěl podoktnout jednu věc: každého lze dostat na zem... pokud se to umí....
......kecy,kecy a zase len kecy.....ty v 50 tke budes rad ked sa budes moct vymociit,prolemy so srdcom budu kazdodennou rutinou a Ving tsun uz nebudes cvicit mozno nejakych 20 rokov.....budes mat uplne ine priority......ze po 50tke maju boxeri odvarene klby....mozno niektori....poznam viacero boxerov po 40tke...kazdy z nich ma urcitu dobu trenoval,a ani jeden sa nestazoval na klby....radi si vypili a napriek tomu boli v dost slusnej kondicii....a bomby v rukach maju obaja ako kone...nechcel by som sa ani s jednym z nich stretnut na ulici alebo v sparingu....apropo jeden z nich este pred par rokmi boxoval profi v nemecku....obaja su vo svojich rokoch v lepsej fyzickej forme ako kopec vingchunakov v 30tkearkasha píše:Z dlouhodobeho hlediska spise ving tsun nez - box. Dobre trenovany - boxer na vrcholu svych fyzickych moznosti sice navenek mozna budi respekt, ale po padesatce s dorasovanejma kloubama, nejakou tou zlomenou kosti se to bojuje asi dost tezko...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků