od Ondra » sob 12. úno, 2005 15:14
zajímavá diskuze a téma.... ale rád bych napsal že je potřeba rozdělit "bojovníky" na ty co chtějí závodit a vozit medaile z Mistrovství Republiky, ty co mají nad 180cm, svaly že se jich každej lekne a mrštnost leoparda a na ty co chtějí mít BU/BS jako koníček a zábavu. Mě osobně je uplně jedno jestli přijde cvičit člověk a kolik mu je let, hlavní je aby měl chuť cvičit. První kategorie přijde na to že ve třiceti už jsou na medaile starý, začnou trénovat mladší, tloustnout a vzpomínat na "starý dobrý časy" já osobně dávám přednost té druhé cestě.... mít v bojových sportrech zábavu a uvolnění co člověku může přonést lepší pocit že pro sebe něco dělá a nesedí v hospodě na zadku. Vyčítat 50ti letému chlapovi co přišel poprvé na tréning WT že je tlustej, starej, nemá fyz.předpoklady je podle mě pitomost a pokud se tomu tak stane tak by se měl dotyčný sebrat a odejít jinam kam si ho budou jako žáka vážit. Pokud vim a co jsem viděl, tak i do dobrých klubů na ThaiBox může přijít opravdu každý a trenér co má v ČR dost uznání se mu věnuje a snaží se mu věci vysvětlit... tady přece nejde o medaile....