Jeet kune do

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod player » ned 20. úno, 2005 16:24

Roza:jenze hacek je v tom,ze mi prijde zcestne porovnavat dve pomerne odlisne veci a s tim to, ze sem to nevidel nijak nesouvisi.Za prve, Jet Li se neda s BL porovnavat ani jako herec ani jako "bojovnik".V obou smerech za BL jistym zpusobem "zaostava".Vis asi takhle...az uvidim v titulkach directed by Jet Li,pak se budem bavit dal,coz zde uvadim jen jako priklad,aby mi bylo rozumneno.Tim ted nemyslim Fist of Fury s BL,pac to nereziroval a je to na tom take znat.Dalsi veci je to,ze "Fist of Fury" s Jetem vyslel asi o neco pozdeji,ze?!Chapes...no nic.
A co se tyce me BL hysterie,pak jestli sis dobre vsiml,vzdy jsem pouze reagoval na nicnerikajici nepodlozene prispevky,na ktere sem chtel znat podkladny material,abych jim mohl uverit,nebot byly v rozporu s tim co sem kde cetl a slysel o BL.Coz mi ted pripomnelo velmi zajimavy doprovodny komentar Bay Logana na dvd Fist of fury a The way of the dragon,ktery rozhodne nepusobi jako neobjektivni,plus samozrejme dalsi rozhovory lidi,kteri s BL pracovali.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » ned 20. úno, 2005 21:11

pucmaz píše:mamushi: Me zbyva nez zavidet, ze to sam nedokazu takhle napsat. To je mimochodem i duvod, proc se zdraham zde publikovat nejaky clanek.

heeej, co je to za pitomost? Vy ste jedeen za vosumnáct a druhej bez dvou za dvacet :evil: Nigdo neřiká že musíš psát "Profesor Nejzazšího Symbolu zmiňuje Poslední Pravdu vo Japonskym souvostroví a okolních nepodstanejch říších". Zkus to třeba jako cestopis: "Kterak se Pucmaz dostal do ®aponcka, co tam kde viděl, slyšel, sežral a zchlastal, a jak na hlavu porazil Desátý Dany z karate 8O , protože jejich karate je sqělý (tuto kapitolu prosim rozvést!) ale mariáš hrajou jako ponocný. :twisted: " Úspěch zaručen. Je to jako v BÚ :o - hlavně najít svuj žánr :D ! A až ti tu budou nadávat ty co nikdy nic nevyplodili, ber to jako sparring 8)
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

player

Příspěvekod roza » ned 20. úno, 2005 21:56

ne,Playere ,zadnej hacek v tom neni :D Zapomen na to,nemam chut delat vetny rozbory.Uz ve chvili ,kdy jsem to odesilal ,jsem vedel co odpovis.No ,co se da delat ,vzdycky jednou za tri mesice pdlehnu a na najakou tvoji kravinu odpovim.Coz ,jak to tu sleduju ,neni zas tak spatnej vysledek. 8)
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » ned 20. úno, 2005 23:03

:D
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 22:27, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 20. úno, 2005 23:31

marvin:znova ti rikam,kdyz si tak blahove myslis,ze zde pisi pod anonymem,nech zridit ip identifikaci a o nejakem nacapani nemuze byt pak rec.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 20. úno, 2005 23:40

marvin: jo a muzes sem prosim hodit co jsem vlastne mel napsat a nepodepsat se?Nejak mi to uniklo.Treba se s prispevkem ztotoznim a bude mi fuk,ze to povazujes za muj vyrok;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » pon 21. úno, 2005 8:40

4 player

no to si snad děláš prdel.BL jako herecký talent??????? :?: no promiň, ale to snad nemyslíš vážně? upozorňuju tě, že jsem studoval rozbor filmových děl, ale takovouhle hovadinu jsem ještě neslyšel.

Co se týče BL BU, tak sorry, ale byl rychlej, bral kokain a proto byl rychlej a protože bral kokx tak taky brzo zařval :!:

Umění bojovníka není dát někomu pěstí, ale především :!: Přežít :!: :!: :!: a to jaksi váš BL nezvládl ani trochu :!: :!:

Tak bye bye a good luck :!:
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Kokes vs Bruce Lee :)

Příspěvekod Klidek » pon 21. úno, 2005 18:16

Jamamba píše:4 player

Co se týče BL BU, tak sorry, ale byl rychlej, bral kokain a proto byl rychlej a protože bral kokx tak taky brzo zařval :!:

Umění bojovníka není dát někomu pěstí, ale především :!: Přežít :!: :!: :!: a to jaksi váš BL nezvládl ani trochu :!: :!:

Tak bye bye a good luck :!:

No to je vono :) Po kilech :) Ten mel nalajnovanej trening doslova i dopismene. Jedna velka cara to byl ten Bruce Lee :)

Dnesni soutez "vtipnejsi vyhrava" jednoznacne korunuje Jamamba :) gratuluji :)

Klidek
Klidek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Lee » pon 21. úno, 2005 23:14

Jamamba: Tak takovouhle ptakovinu jsem uz dlouho neslysel,z tveho prispevku mam dojem ze si slehas spis ty!...Byl rychlej protoze bral drogy...hmm tak ted uz si budu davat na vsechny fetaky velkyho majzla protoze asi budou zatracene rychly:lol:
Ted ale trosku vazneji,kdyz jsem si procital tuhle diskuzi nasel jsem zde nazory se kterymi se stotoznuji vice s nekterymi mene a s nekterymi vubec,ale tak uz to byva!kazdy ma pravo na svuj nazor a ja mu ho nechci v zadnem pripade vyvracet!Ja osobne patrim k tem kteri v Brucovi vidi unikatniho cloveka ktery pro BU udelal mnoho!Nerikam nejvic protoze si uvedomuji ze tu byla spousta vyznamnych lidi ,kteri se o rozvoj BU zaslouzili at jiz vice ci mene!Me osobne Bruce k BU privedl a jsem mu za to velice vdecny!Samozrejme nikdo neni dokonaly a Bruce mel take svoje mouchy ale je to osoba ktera mi pomohla najit sama sebe!Nenapsal jsem nic prevratneho co by se jeste nikde neobjevilo ale citil jsem povinost se k tomuto tematu vyjadrit!
Lee
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod player » úte 22. úno, 2005 18:48

Lee:no asi tak;)Ja uz nemam potrebu se k temhle neobjektivnim nazorum vyjadrovat,ale na druhou stranu sem za ne vdecny,jelikoz mi stale dokazuji,jaci lide jsou stale kolem nas a obcas me takovyhle prispevek i rozesmeje,obzvlast hlaska, ze je nekdo rychly diky drogam,to proste nema chybu...:)))
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 22. úno, 2005 18:57

...no jen doplnim,aby me nejaky chytrak zase netahal za slovo,ze pod slovem drogy jsem mel namysli ten kokain,nikoliv steroidy;))
A uz se tesim,az Jamamba napise,ze se spletl,ze BL bral i steroidy a ze byl rychly diky nim;)))
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 22. úno, 2005 23:02

Ukropcany: neni zde rec o tom,zda zvykal marianu ci ne,ale o tom,melo li to vliv na jeho rychlost potazmo na jeho smrt,coz je hloupost jak prokazala pitva.Tot pro zmenu me poznatky.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » stř 23. úno, 2005 5:28

No myslim,že jeho fotřík na to taky zaklepal bačkorama, asi to měli v rodině. No k tomu názoru na BL od Lee bych chtěl dodat, že přesně totéž se dá říci i o Sifu. Hladíkovi... :?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » stř 23. úno, 2005 8:59

for player

Promiň, ale je vidět že o drogách (KOKAINU) nevíš vůbec nic, proto se těmto látkám odborně říká "speed". Je velkej rozdíl mezi lidma, který smažej na opiátech a lidma, který berou speedy, ale to je jedno.

Jsem rád, že jste ukázali, co si myslíte o lidech zde a že když se Vám někdo dotkne dětský představy a idolu, tak ztrácíte i smysl pro humor.

Je mi líto lidí kolem vás.

Bye bye forever.
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kurt78 » stř 23. úno, 2005 12:26

double,, hups.... delete
Naposledy upravil kurt78 dne stř 23. úno, 2005 12:27, celkově upraveno 1
kurt78
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kurt78 » stř 23. úno, 2005 12:27

speed ako kokain or v nasich podmienkach rozsirenejsi pervitin
by mal cloveka zrychlit, neciti unavu, hlad ani bolest a zvacsuje agresivitu,
myslim, ze ho vymysleli cinania pre svojich vojakov. a niektore specialne vojenske jednotky /snad len v obdobi vojny/ ho tiez urcite maju pre svoju potrebu.
a policia sa myslim tiez uci pri pacifikovani naspeadovanych ine postupy ako pri normalnych ludoch kedze maju znizeny prah citlivosti a su tzv. in.

ps. osobne som neskusam /ani netuzim/ tak len pisem co som cital.
kurt78
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » stř 23. úno, 2005 16:20

Mám doma 1. dokument o BU JKD má asi 55 min je to s jeho žákem a jeho synem Brandonem a samozřejmě s ním je tam trénink ukázky boje apod.
Moc pěkné....Takže kdo říká že JKD neexistuje zde se může přesvědčit.
Kdo chce může sosnout pomocí P2P...
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 23. úno, 2005 18:57

Jamamba:predstava Bruce jak si pred treninkem ci potazmo kazdou jeho scenou ve filmu snupa herak je vskutku bezkonkurencni,to se musi nechat 8)

Bruce_Jirka:ma to video nejaky nazev,pod kterym se to da najit?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » stř 23. úno, 2005 21:35

Bruce Lee - Jeet Kune Do (documentary)
snad od nákýho švéda sem to tahal....
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 24. úno, 2005 10:06

Player_offline píše:Jamamba:predstava Bruce jak si pred treninkem ci potazmo kazdou jeho scenou ve filmu snupa herak je vskutku bezkonkurencni,to se musi nechat 8)

Bruce_Jirka:ma to video nejaky nazev,pod kterym se to da najit?

ty IDIOTE, kdyz uz nic jineho tak alespon poradne cti. KOKAIN, KOKAIN debile.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně