chonglee píše:...spíš bych řekl,že ve vytrvalosti vedou více ti co pracují více fyzicky než duševně.osobně jsem ani nikdy nepoznal nikoho duševně pracujícího kdo by vydržel praktikovat více let...
Angus píše:chonglee píše:...spíš bych řekl,že ve vytrvalosti vedou více ti co pracují více fyzicky než duševně.osobně jsem ani nikdy nepoznal nikoho duševně pracujícího kdo by vydržel praktikovat více let...
Totální kravina, to že ty jsi nepoznal nikoho duševně pracujícího praktikovat BU více let, neznamená, že je jich málo.Víš kolik středoškolských a vysokoškolských studentů se věnuje BU?
![]()
Znám spoustu lékařů, inženýrů, umělců atd., takže bych mohl tvrdit, že je to naopak.![]()
To by se ale muselo udělat statistické vyhodnocení, kromě toho je to jedno![]()
![]()
.
Duševně pracujícía od roku 1982 karate praktikující
Angus
chonglee píše:mimochodem kde bydlíš?u nás dnes už v krajském městě mi na ty ing mudr um.stačí 0 rukou abych je spočítal.
všude to není jako v praze,že máš 20 možností si vybrat.u nás je nic nebo vůbec nic.tak se to vlasně vybírá lehce...
tak to neber osobně to byla odpověd na otázku ne konstatovaní tak to je a jinak ne ahoj.
Jendis píše:Hezká ironie....Ale třeba Jan Muller "Samael"....myslím,že je to naše současná jednička MT v nejtěžší váze(nic proti Hakimovi,ale ten teď neboxuje),je zároveň muzikant
![]()
![]()
![]()
Koukněte na www.honzos.com
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků