<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citace:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR> 26.03. 2003 v 15:59, pm napsal(a):
<BR>cviceni "gung", tj "otuzovani"/"posilovani" de facto ve vsech cinskych stylech maji nekolik veci spolecnych:
<BR>
<BR>- naucite se je za 5 minut
<BR>- pravidelne cviceni: idealne kazdy den, pul hodiny rano a vecer
<BR>- postupne zlepsovani: dam priklad, treba "kliky" - zacnete treba s 5 klikama, a cvicite je pravidelne kazdy den. po tydnu pridate dalsi klik, a cvicite cely tyden 6 kliku. za 3 mesice se dostanete treba na 15 kliku, za pul roku treba na 30-50. rozdil mezi jednim a druhym tydnem neni velky, ale rozdil mezi zacatkem treninku a silou vasich pazi po pul roce je znatelny.
<BR>
<BR>uveden principy plati pro vsechna cviceni - cvcieni na pytli, cviceni "zelezne dlane", "tygrich sparu", "zelezneho predlokti" atd. pomalu, postupne, pravidelne. mistr napr. "zelezne dlane" ma rucicky jako dama, ale kdyz vas placne po zadech;-) ...rozbite klouby, mode predlokti, znicene holene, to ne.
<BR>
<BR>casto je tenhle zpusob treninku videt ve filmech, kde je samozrejme znacne nadsazen (jsou zde preci jen urcite hranice), ale princip je v zasade spravny.
<BR>
<BR>
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>
<BR>Dříve jsem to zkoušel takhle se shyby na hrazdě mezi dveřmi.
<BR>Ráno jsem je dělal podhmatem a odpoledne nadhmatem.
<BR>Přidával jsem jeden asi za 14 dní, rychleji to nešlo, ale asi po 2 měsících se to zastavilo a i když jsem je pak cvičil ještě dva měsíce, už jích víc nešlo.
<BR>Neznáte někdo grif, jak tohle mrtvé období překonat?
<BR>Nebo jsou to ty hranice ?
<BR>