Sennin píše:Ne Pucmazi, napsal jsi: Jak je mozne, ze si BL bral do huby Buddhovy vyroky a vydaval je za svoje, navic o JKD?
Pokud vím, tak Long,anonymní napsal:
Pro všechny,kteří pořád nic nechápou o JKD.
Bruce Lee jednou řekl -"JKD je pouze člun, který vás převeze na druhou stranu řeky. Avšak po přeplutí je zničen, protože je zbytečné nosit ho dál na zádech".
A Marx napsal: Bruce Lee to mozna rekl, ale jen pro to, ze si to nekde precetl; protoze tento vyrok pochazi z Buddhismu...dokonce si myslim, ze je pripisovan i samotnemu Ctihodnemu Siddharthu Gotamovi zvanemu Buddha.
Takže jsi vycházel jen z toho, co napsal Long a Marx!!!
Z toho vyplývá, že to byl opět tvůj nesmyslný a dětinský útok na iniciály BL!!!
Dále nechápu toto: Hehehe, hlavne ze ty u vsech svych "odbornych" clanku zdroj uvadis, vid?
Napiš mi, u kterých jsem měl zdroj uvádět, resp. mi ukaž pasáže, které by si to zasloužily!
Začínám poznávat, že jsi úplně mimo - jakmile se někde v diskuzi objeví BL, JKD, hned začínáš napadat, zesměšňovat, ironizovat. To už je opravdu paranoia - zajdi za psychiatrem, dá se to jistě léčit!
Myslím, že tenhle sennin vám to kluci docela natřel. On totiž docela dobře vystihne podstatu a uvede argumenty. Ale je docela zajímavé sledovat vaši hádku.