bruce píše:cau marrco...jasne ze som mal aj ked mam iba 14.stalo sa to u nas vtriede.na prestavke ma jeden spoluziak oplul na tricko...tak som ho aj ja oplul.po hodine s to zacalo.vsetci hovorili ze mam prist iba ku nemu a normalne ho udriet.ale to sa nedalo....stal som pri nom v boxerskej poziicii a chodil som za nim...asi take pat minuty.a zrazu on zacal skackat na nohach a to ma vyprovokaovalo...udrel som prvy krat a on spadol na zem...prisla ucitelka a ja som mu prave daval koleno...povedal som ze iba zo srandy.a po hodine som mu daval tolko haky ze nestihal blokovat...mal uz asi try modryni...bolo to divadlo pre spoluziakov.nie su na take veci zvyknuty...ale cim dlhsie som byl tak zacal ustupovat a ja som nemohol trafit.tak som zacal kopat highkicky...na hlavu ale daval tam ruky a tak som mu polamal malicek.on ma hodil do steny a ja som z rukou rozbil sklo...prisla riaditelka a ja som dostal pokarhanie riaditelkou a musel som zaplatit za sklo 600 sk
neurazam sa Bolo...dakujem...a vlastne s tebou aj sympatizujem....poviem co mas pravsu:je to vyska mam 184 cm.vaha nie je mam iba 66 kg.tak sorry...beh je spravny.ved chodim na suteze...by som povedal ze v pohode a plavanie no neviem...povedz kolko mas ty rokov kolko mas miery a aky si bol v mojom veku!!!
ukropcany píše:Ha, školské bitky - dobrá téma...keď som mal asi 15, tak som spolužiakovi treskol takú facku, že mu stena dala druhú a celú ruštinu preplakal...
...o pár rokov neskôr (a napravení vzťahov) ma na ulici stĺkla partia parchantov a on jediny sa ma zastal...
...samozrejme, že naokolo stáli aj ostatní spolužiaci, samé veľké huby, ale práve vtedy pozerali na opačnú stranu...
P.S. Ešte vtedajšie proporcie - 180 cm, 98 kg, na lavičke v tlaku 130 kg...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník