Boxer jako zbraň pro sebeobranu (?)

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod raduz » čtv 09. pro, 2004 12:33

anonymni:
neviem koho si oslovoval, ale strc si tu tuzku do prdele sam :!: :!:
Pokial si reagoval na jawaru - asi o tom hovno vies.... :lol:
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

sprava

Příspěvekod crow » pát 10. pro, 2004 15:30

dobrá vec je mosadzná obojstranná kľučka z okna.
je nenápadná, účinná(skutočne škaredé rany)a nehrozí to čo spomínal

BenGuri:
1) může v něm být i dosti vážně poraněna, případně jím páčena vlastní ruka.
2) v opravdu ošemetné situaci jej nemusíte dost rychle svléknout a případně zahodit. Nechat se jako účastník vlastního přepadení nachytat s boxerem na ruce, vyfotit, nebo být s ním zachycen kamerou (benzínka, ulice... jen v Praze jsou těch kamer stovky) nesvědčí pak při následném řízení ve Váš prospěch. Obušek je bez problému vnímán, jako obranná zbraň, boxer evokuje gaunera.
crow
crow
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » úte 11. led, 2005 22:22

hele lidi dnes me napadli 4 cikani a du pro boxera fizlove s tim hohno udelaj tak vemu zakon do vlastnich rukou budu branenenj aspon
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BenGuri » stř 12. led, 2005 17:33

Poldogu, jak se jednou začneš rvát, nikdy to nekončí. Spustíš tím kaskádu událostí, které zastaví až hodně dlouhý čas, kdy si budeš přát už klid. Stále Tě bude někdo zkoušet a jednou se Ti stane, že z únavy, nebo vzteku, nebo kombinace více zhoubných vnitřních faktrorů to přeženeš a někoho zabiješ nebo zmrzačíš. A to může být začátek konce. Neříkám, abys nebyl připravenej, ale nenech vztek ovládnout Tvou mysl.
Stay sharp, but cool! 8)
BenGuri
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 16. led, 2005 21:43

ja boxera mam a uz sem s tim jednomu typkovy rozrazil celist husty no
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Boxer vs. teleskop

Příspěvekod ViaDraco » čtv 03. úno, 2005 12:47

Co se tyce boxeru, myslim, ze (jak uz tu nekdo referoval) je vniman obecne negativne - nekde jsem cetl, ze za drivejsich dob to bylo povazovano v bitkach jako nefer zbran a pokud byl nekdo s boxerem premozen, bylo mu "odplatou" dupnuto na ruku s timto, cimz doslo k devastujicim zranenim zapestnich kustek apod... (Myslim, ze to byl nejakej Chlibkuv clanek?) Otazkou zustava, zda je to tak vnimano i dnes - asi jde vetsine z nas spis o to, nakolik by byl funkcni a ku prospechu, nez jak se na nej diva verejnost/kamery/soudy.
Mam za to, ze pokud se nekdo dokaze bit pestmi, boxera az tak nepotrebuje a pro toho, kdo nema zkusenosti s bojovymi umenimi, je to zbytecne a mozna i trochu svazujici, mit jednu ruku "svazanou".
Oproti tomu teleskop mu poskytuje odstup, pouziti je intuitivni a relativne se da i uhlidat rozsah zpusobenych zraneni... (v nouzi slehnout pres hlavu nebo zlamat zebra ci klicni kost, jinak pro mensi nebezpeci staci podmest, nebo zlomit ruku a vyklidit pole.)
Pro cloveka, ktery netrenuje box (a podobne) a ma naopak co do cineni s kratkymi jednorucnimi zbranemi mi prijde teleskop jako optimalni volba k sebeobrane. Jedinou nevyhodu vsak vidim v hmotnosti a rozmerech ve slozenem stavu.
Jeste dovolte kratke zastaveni u noze - krom toho, ze hrozi odebrani zbrane, clovek si nemuze moc vybirat (myslim kratkodobe trenovaneho), kam rizne - a to muze vest k tragickym dusledkum a nechtenym zranenim a neprimerenym nasledkum a soudnim dohram a novym svedkum a ......
Co Vy na to?
ViaDraco
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » stř 16. bře, 2005 13:47

...toto forum je uplne prolezle adolescenttnymi teoretikmi a podobnym odpadom...ze clovek co trenuje boj.umenia je hbity atd. a nepotrebuje boxera a ine pomocky....vy kokotkovia,vy ste zazili poulicne bitky asi tak v na zakladke ked vam spoluziak chcel zobrat desiatu...ze vam niekto boxera vytrhne z ruky....ty dement,na ulici sa povecsinou ide na "bomby",sekas sa jak svina,bijes ako prvy,najsilnejsie a najzakernejsie ako vies...povacsinou mi ludia sadli na rit po drujej bombe do ksichtu a nestihli ani srat a ziadne kungfuck picoviny....streetfight a bojovy sparing su rozdielne displiny...aj ked bez fulllsparingu to na ulicu nejde...ked ta napali do xichtu s boxerom 90 kg mrstna svina,co aspon trochu posparovala si dead,minimalne retardovany...spamatajte sa,ked som pred rokmi spacoval 40 rocneho chlapika s boxerom,to som mal 17 a 65 kg,tak vyzeral este po tyzdni ako by presiel buldozer a to snazil branit,ako vedel,pudove bloky atd.,ale je to vsetko na prd ked do kecky vas trieska "ocel",mozete robit co chcete...asi tak,len vela stastia ked to na vas vytiahne clovek s odpovedajucou postavou a "street" znalostami,co za kungfuck sracky budete robit...P.S. v poulicnej rvacke sa v 99% trieskate na strednu a blizku vzdialenost,tak co sem pletiete "largo"...nikto vam nepojde zaj...t z dlhej vzdialenosti,ale susmevom na tvari pride pekne ku vam,prihovori sa a zrazu bum,bac,jeb do xichtu....tak som vela krat udrel,ale aj sam dostal..a nestihali/som/ skoro nic robit,len chranit hlavu...aleto uz je o inom.... zdar praktikom,hamba teoretikom....uz sa tesim na prispevky od priposranych teoretikov....a o cistote a nezneuzivani boj.umenia a zrucnosti:))))))))))))))))
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » stř 16. bře, 2005 14:56

Moh bys napsat něco víc jak to probíhalo? Ňáký věcný podrobnosti - jakej byl začátek situace, moment rozhodnutí že pudete natvrdo :evil: , jaká byla první rána, jaké další - jaký věci proti sobě fungovaly a jaký ne, čim to skončilo, následky, dohra... ?
___
Jox
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kurt78 » stř 16. bře, 2005 15:19

skepticky píše:...toto forum .........look up............a zrucnosti:))))))))))))))))

1., to je realita vecernych ulic a barov,
kto zazil vie o com sa tam pise, suma- pekny prispevok akurat mohol byt
viac v ramci slusnosti.--ale mozno takyto pristup skor prinuti niektorych, aby sa zobudili...

2., zbran vzdy umocnuje bojove schopnosti toho kto ju vastni....

3., ak to takto bude s tym zbrojenim pokracovat budeme za chvilu chodit vsetcia so zbranami a pak sa moze nejakemu aj 17 rocnemu anonymovi stat ze sa rozbehne na 40tnika s boxerom a on ho zostreli 9mm....
chceme to tak?

4. kto chce psa bit palicu si najde.......
kurt78
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fireball » stř 16. bře, 2005 16:33

Zdar.

Súhlasim s Kurtom78.

Pat
Fireball
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kusa » čtv 17. bře, 2005 10:08

kurt78 píše:
skepticky píše:...toto forum .........look up............a zrucnosti:))))))))))))))))

viac v ramci slusnosti.--ale mozno takyto pristup skor prinuti niektorych, aby sa zobudili...

3., ak to takto bude s tym zbrojenim pokracovat budeme za chvilu chodit vsetcia so zbranami a pak sa moze nejakemu aj 17 rocnemu anonymovi stat ze sa rozbehne na 40tnika s boxerom a on ho zostreli 9mm....
chceme to tak?

Ale tak to je, a v tomto smere je cloveku nahovno aj cely sparing, aj cokolvek ineho, hovadsky tvrdeho (muai thai), lebo miesto toho boxera, ktory dokaze na supu narobib paseku jak fras, to moze byt kludne noz...Dobre cielen bodnutie sa castoi rozchodit vobec neda :)))
kusa
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marvin » čtv 17. bře, 2005 10:49

:roll:
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 22:17, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kurt78 » čtv 17. bře, 2005 11:04

kusa píše:
kurt78 píše:

1,2,3,4,.......

Ale tak to je, a v tomto smere je cloveku nahovno aj cely sparing, aj cokolvek ineho, hovadsky tvrdeho (muai thai), lebo miesto toho boxera, ktory dokaze na supu narobib paseku jak fras, to moze byt kludne noz...Dobre cielen bodnutie sa castoi rozchodit vobec neda :)))

to urcite nie, vid moj 2bod

simplexne matematicko-teoreticke okienko :D :D :D :D

zjednodudseny priklad rovnice :
A, clovek co skoro nic nevie jeho bojove zrucnosti = napr2 pouzitie noza umocnuju napr na 2, tj. 2na2 =4celkova nebezbecnost
vs
B, clovek co sa venuje bojovym umeniam bojove zrucnosti =napr. 7, neozbrojen 7na 1 = 7 celkova nebezpecnost
boj A vs B = 4 ku 7 v prospech B
v pripade pouzitia noza u B by sa jeho nebezpecnost zvysila az na 49 !!! /7na2/

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D tos sme se pobavili :D :D
kurt78
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kusa » čtv 17. bře, 2005 13:56

kurt78 píše:

chceme to tak?

kusa
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod kusa » čtv 17. bře, 2005 17:12

marvin píše:
Ale tak to je, a v tomto smere je cloveku nahovno aj cely sparing, aj cokolvek ineho, hovadsky tvrdeho (muai thai),

moze byt - len to nebrat ako vyhovorku preco sa to neoplati robit ... ked budes sediet na riti a nacvicovat tanceky tak nemas ani tu sancu, ze mozno ho das dole rukami a nohami skor ako ti nieco vyvedie ...

...ano, ked ti da sancu, ako poznamenal skeptik...

... Kazdopadne kontaktne zalezitosti ako muai thai, box, kjokusinkai atd. su bezpochyby najlepsia mozna priprava na ulicu, minimalne po kondickej a asi aj psychickej stranke...Tanceky, nech sa nazyvaju akokolvek, su v tomto smere nepouzitelne... 8)
kusa
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

...este nieco odo mna...naposledy slubujem....

Příspěvekod Anonymní » čtv 17. bře, 2005 20:59

...ja som nepovedal,ze netreba sparovat a najma fajnotky,ako boxing,muaythai a ine "full" zalezitosti...len to ze "street" je ina bojova disciplina ako sparing,sparing da cloveku nebat sa udriet a takisto prijat ranu,zrobi vam to timing,zrychli reakcie,niekedy umocni skrytu agresivitu a bojovnost,vsetko dolezite "skills"....ale nenahradi uplne realitu na 100%...to si musite natrenovat na ulici s clovekom co v tom vie chodit,co vam dobre poradi:)))) ako a kde udriet.....ako blabdat a zahovarat,hrat divadielko a potom z nicoho nic,kamosi,jeb,prask po sanke a ide to...takymto sposobom som uz parkrat dostal po kecke fakt neprijemne,ani som sa nestihol zosrat....len som si kryl v dvojkryte gesicht,poloposraty a otraseny jak svina a v polokome cakal kedy to skonci....kto zazil vie o com hovorim,a to iste to bolo aj z opacnej strany,ked som bol ja ten, co je panom situacie a trieska toho druhe do ksichtu....zabudnite na filmy,ze niekto vam jednu,dve kurevske jebne po sanke a vy si ako jeanclaudevandamme spomeniete na stareho senseia z hor,breberiete sa,napudite sa a dobijete tu svinu....pretoze vas sensei je fakt trieda,cvicite x rokova proste ste superp...ci fighteri....ked dostanete po brade idete dole,ste otraseni,hlavne vas maly mozog,sebavedomie je v p..i,to iste zazijete v boxe,thaiboxe pri sparingu...znali vedia o com hovorim....trenovat sparovat treba,ale treba aj natrenovat urcite streetscenaria,ked neviete o com hovorim,kuknite na stranku www.geoffthompson.com , vyhadzovacom z praxou tie veci a clanky budu velmi povedome...furt je to o tom istom....a ako prebiehal ten moj fajt pred 10 rokmi....proste mladi chalani sme popijali pivko pri jednom nadraznom pajzli,prisli nejaki starsi curaci okolo 30-40rokov,popijali tiez pivko,asi si chceli udriet do mladych sracov,tak zacali kukat a slovne jebkat do nas...samozrejme ze vybrali vyzorovo najlahsieho a najslabsieho,cize mna....kamosi ma nedali,zacala drgacka a sarpacka ,kazdy s kazdym,potom vyletela prva rana uz neviem z cijej strany,a zacala mela,zrazu kukam predomnou stoji vrieskajuci curo,mne sa klepali este asi aj vajcia od strachu,ale na druhu stranu musim povedat,ze ten strach ma vyburcoval jak svina a som bil s boxerom v ruke ako zmyslov zbaveny,dokonca som toho hlinikoveho boxera/vyrobok od kamosa/ cely pokrivil,neviem si predtavit,co by snim bolo,keby som to donho sil s ocelovym boxerom...ten chujko ostal lezat dole,chrcal...potom sa prebral,cely zasraty od krvy ,tackajuci sa pobral za partiou ,ktora davno zdrhla...a tot koniec mojho pribehu,a z toho som sa poucil,ze treba chodit ozbrojeny,lebo ludia su kurvy a vzdy si vyberu toho slabsieho aby si mohli udriet a kopnut...BOXER, super vec pre slabych a lahkych jedincov,poprdeli odstrasujuci efekt...este sa mi nestalo,aby nejaky ftak pri pohlade na boxera sa usmieval a bol v pohode...pokial by to nam na protivnik vytiahol tak seriem do gati a mazem cim skor prec,alebo zakecavam a snazim sa vytiahnut svojho "coldsteela",pretoze s holymi rukami proti "zeliezku" by som nechcel ist ani nahodou....mam dobreho znameho,ktory si na ulici odbuchal svoje,trosku si uz aj za org.zlocin posedel a ten mi porospraval trosku ine sracky,ako vam,nam hustia senseii...uviedol ma velmi rychlo do reality,co funguje a co nie...ked chcete byt dobry v dojo a na sutaziach,tak sa vela pytajte senseiov,ked chcete byt dobry na ulici,tak sa snazte nejak dostat k tej najhorsej poulicnej sorte a a od nich si berte info a skazky....budete kukat s otvorenou hubou ako ja:))) skola ulice je na nezaplatenie.....Tot odomna vse P.S:...dobra rada na zaver,z mojich zivotnych skusenosti...neplatte nehorazne prachy za picoviny,kt. do vas hustia senseii na seminaroch ,skoro vsetkych azijskych stylov...90% je nepouzitelny odpad,telesna gymnastika k nicomu...boxujte,zapaste,posilujte....budte velky,silny ,rychly,brutalny a agresivny...a naucte sa skurvene tvrdo udriet a ako prvy,vzdy,"no mercy"...len tak prezijete na ulici...dik,ze ste mali ochotu si tie sracky vobec precitat.....STAY SHARP AND STRONG
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

....dovetok....

Příspěvekod Anonymní » čtv 17. bře, 2005 21:39

....kamosi,vsetkym vam fakt zelam,aby ste sa nikdy nedostali do nejakych sraciek s policiou ani so sudmi,je to vopruz,jeden este nemam dorieseny a takisto,aby ste sa nedostali do ruk tym "poulicnym kurvam"....a ked k tomu dojde,serte na techniku,cistu mysel a podobne azijske sracky,boxer alebo hocico ine do ruky ,napudte a vyhecujte sa,rycte ako debilny tur,ruvajte a rezte sa, ako by to malo byt posledny krat,emocie,strach,agresivita musia byt "vypustene z retazi" a pravdepodobne odidete ako HERO Vy,kazdy clovek ma strach,a pokial sa budete ho snazit potlacit a snazit sa byt kludny ,tak vas zozerie a ste v p..i a valate sa na zemi,pozrite si fighty medzi simpanzmi,alebo levy s hyenami....smejete sa,ale ste ko..ti,ak ano... FURT TAM VYHRA NAJAGRESIVNEJSI,NAJSILNEJSI SAMEC -je to to iste, ludia pred bojom a pocas bojov funguju skoro rovnako ako napr. simpanzi a ine opice,skoro ako ultimaty-par rucnych vymien,jeb na zem a dobit na smrt,u levov s hyenami podobne,najagresivnjsi a najvacsi lev zjebe veducu samicu k zemi a prekusi jej krk,medzi ludmi-najagresivnejsi chuj nasype zopar bomb do xichtu omnoho mensej obete,zjebe ju ako v predoslych pripadoch na zem a tam ju pekne bez okolkov nakope do xichtu...:) P.S . proste clovek je len trosku inteligentnejsia zver,ale ked dojde na boj,mozog vypne a adrenalin otvori dvere starym bojovym reflexom ktore su v podvedomi,len sa nesmie zozrat ako mimino,lebo ak ano,tak potom je to uplne v P..I ..........a poriadnej
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » čtv 17. bře, 2005 23:27

:roll:
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 22:17, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kurt78 » pát 18. bře, 2005 7:37

jo, ale:

az ta s boxerom vo vrecku budu kontrolovat zeleny a ti ho najdu mas problem,

az ta zeleny uvidia ho pouzivat proti neozbrojenemu aj ked predtym agresivnemu mas velky problem,

a az ta zeleny budu odkreslovat kriedov z chodnika s boxerom v ruke a dierov v hlave mas velmi velky problem.
kurt78
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: ....dovetok....

Příspěvekod 224477 » pát 18. bře, 2005 7:55

skepticky píše:....kamosi,vsetkym vam fakt zelam,aby ste sa nikdy nedostali do nejakych sraciek s policiou ani so sudmi,je to vopruz,jeden este nemam dorieseny a takisto,aby ste sa nedostali do ruk tym "poulicnym kurvam"....a ked k tomu dojde,serte na techniku,cistu mysel a podobne azijske sracky,boxer alebo hocico ine do ruky ,napudte a vyhecujte sa,rycte ako debilny tur,ruvajte a rezte sa, ako by to malo byt posledny krat,emocie,strach,agresivita musia byt "vypustene z retazi" a pravdepodobne odidete ako HERO Vy,kazdy clovek ma strach,a pokial sa budete ho snazit potlacit a snazit sa byt kludny ,tak vas zozerie a ste v p..i a valate sa na zemi,pozrite si fighty medzi simpanzmi,alebo levy s hyenami....smejete sa,ale ste ko..ti,ak ano... FURT TAM VYHRA NAJAGRESIVNEJSI,NAJSILNEJSI SAMEC -je to to iste, ludia pred bojom a pocas bojov funguju skoro rovnako ako napr. simpanzi a ine opice,skoro ako ultimaty-par rucnych vymien,jeb na zem a dobit na smrt,u levov s hyenami podobne,najagresivnjsi a najvacsi lev zjebe veducu samicu k zemi a prekusi jej krk,medzi ludmi-najagresivnejsi chuj nasype zopar bomb do xichtu omnoho mensej obete,zjebe ju ako v predoslych pripadoch na zem a tam ju pekne bez okolkov nakope do xichtu...:) P.S . proste clovek je len trosku inteligentnejsia zver,ale ked dojde na boj,mozog vypne a adrenalin otvori dvere starym bojovym reflexom ktore su v podvedomi,len sa nesmie zozrat ako mimino,lebo ak ano,tak potom je to uplne v P..I ..........a poriadnej

pises zaujimavo, posli mi sukromnu spravu (zaregistruj sa..) mozme sa na niecom dohodnut.. (podla toho odkial si..) ak mas zaujem.
J.
224477
diskutér - nováček
diskutér - nováček

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...