Moderátor: bojovaumeni_cz
bojovaumeni.cz píše:zdravime ctenare bojovaumeni.cz
duvod, proc nechceme uverejnovat vice clanku na totez tema za sebou je prozaicky - server se jmenuje bojovaumeni.cz, ne taijiquan.cz, nebo karate.cz, nebo (doplnsisam).cz
chceme, aby server bojovaumeni.cz byl platformou, na ktere se budou stretavat vsichni praktici vsech bojovych umeni.
(...)
apelujeme na nase ctenare, at jiz se venuji jakemukoliv stylu bojovych umeni, prispejte i vy na vas server bojovaumeni.cz!
patrik píše:bojovaumeni.cz píše:zdravime ctenare bojovaumeni.cz
duvod, proc nechceme uverejnovat vice clanku na totez tema za sebou je prozaicky - server se jmenuje bojovaumeni.cz, ne taijiquan.cz, nebo karate.cz, nebo (doplnsisam).cz
chceme, aby server bojovaumeni.cz byl platformou, na ktere se budou stretavat vsichni praktici vsech bojovych umeni.
(...)
apelujeme na nase ctenare, at jiz se venuji jakemukoliv stylu bojovych umeni, prispejte i vy na vas server bojovaumeni.cz!
![]()
Mno už je to nějakou dobu zpátky, co jsem posílal dva články... třeba nejsou dobré, ale alespoň na jeden z nich by mě zajímala reakce osazenstva a uživatelů bu.cz ...
Tedy článek je zde http://www.tenshin.cz/clanky/prave-falesne.htm
Patrik
P.S.
druhý byl výhradně pro bu.cz, ten jsem nikam neumisťoval
bojovaumeni.cz píše:patrik píše:bojovaumeni.cz píše:zdravime ctenare bojovaumeni.cz
(...)
![]()
Mno už je to nějakou dobu zpátky, co jsem posílal dva články... třeba nejsou dobré, ale alespoň na jeden z nich by mě zajímala reakce osazenstva a uživatelů bu.cz ...
Tedy článek je zde http://www.tenshin.cz/clanky/prave-falesne.htm
Patrik
P.S.
druhý byl výhradně pro bu.cz, ten jsem nikam neumisťoval
zdar patriku,
zasilali jsme ti e-mail, at clanky posles znovu, diky havarii serveru v listopadu/prosinci se nam ztratily, nekde cele, nekdy jen text, nekdy obrazky. posli je prosim znovu, a pokud nepotvrdime jejich prevzeti, je neco spatneho i s nasim e-mailem.
zasilal-li jste i nekdo dalsi nejake clanky na nas e-mail zaslete je prosim znovu
Angus píše:Poněkud mi vadí, že u článku Nebezpečné karate není uveden autor. Pokud už něco publikuji, tak si snad za tím stojím. Částečně chápu anonymitu u diskuzních fór, ale u článku ne. Navíc se v tomto článku vyskytuje velké množství dalo by se říct ne úplně podložených tvrzení. Autor píše, že "prohlédl", ale stydí se pod to podepsat.
Angus píše:Poněkud mi vadí, že u článku Nebezpečné karate není uveden autor. Pokud už něco publikuji, tak si snad za tím stojím. Částečně chápu anonymitu u diskuzních fór, ale u článku ne. Navíc se v tomto článku vyskytuje velké množství dalo by se říct ne úplně podložených tvrzení. Autor píše, že "prohlédl", ale stydí se pod to podepsat.
Picard píše:Angus píše:Poněkud mi vadí, že u článku Nebezpečné karate není uveden autor. Pokud už něco publikuji, tak si snad za tím stojím. Částečně chápu anonymitu u diskuzních fór, ale u článku ne. Navíc se v tomto článku vyskytuje velké množství dalo by se říct ne úplně podložených tvrzení. Autor píše, že "prohlédl", ale stydí se pod to podepsat.
sun píše:jen tak na okraj. Článek psal uživatel "ja", lze jej najít v seznamu uživatelů, má tam jak email, tak i web. V komentářích pod článkem se představil ještě dřív, než se zde objevily tyhle stížnosti.
Angus píše:Navíc se v tomto článku vyskytuje velké množství dalo by se říct ne úplně podložených tvrzení.
sun píše:jen tak na okraj. Článek psal uživatel "ja", lze jej najít v seznamu uživatelů, má tam jak email, tak i web. V komentářích pod článkem se představil ještě dřív, než se zde objevily tyhle stížnosti.
Mirimon píše:Angus píše:Navíc se v tomto článku vyskytuje velké množství dalo by se říct ne úplně podložených tvrzení.
Angus - a která to jsou?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků