bolest

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

bolest

Příspěvekod bruce » stř 30. bře, 2005 10:04

viem ze je to somarina,ale by som sa chcel opytat ci aj vy mate take dni ked trenujete perfektne,myslite si ze ste este neboli v takej forme a zrazu na druhy den nemozem vykopnut ani urobit snuru a rozstep a velmi to boli....neviem ci to je normalne lebo tyzden v pohode robim strecing a to pride z nicoho nic....dakujem za odpoved :? :? :? :x :oops: :cry:
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » stř 30. bře, 2005 11:14

je to uplne normalne - bud to pri strecovani prehanas - kmitave pohyby az pomaly za hranicu bolesti a take hovadiny. Alebo sa dobre nerozcvicis a zacnes hned trenovat vysoke kopy-napr. Takisto to moze byt svalovka z namahy.(stuhnute svaly pojdu natiahnut ovela tazsie ako napr. vcera :wink: )
Ak si cely stuhnuty, kludne si daj den -2-3 volna a zrelaxuj....
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » stř 30. bře, 2005 13:27

...
Naposledy upravil bruce dne úte 09. srp, 2005 15:20, celkově upraveno 1
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » stř 30. bře, 2005 13:58

Neber vše úplně doslova :lol:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 30. bře, 2005 15:23

Bruci tohle příslový jistě vymyslel člověk co už věděl JAK trénovat ;)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » stř 30. bře, 2005 15:35

Já si myslím
že než trénovat s nechutí, nutit se do toho a jen myslet na to kdy už to skončí a trápit se u toho jen proto abych si mohl udělat další čárku tak je lepší vynechat, protože by to stejně stálo za houby :wink:

Zdraví Vás Senior
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod severin » stř 30. bře, 2005 15:45

Pred par lety jsem cvicil s kamosema a delali jsme ruzne blbosti.Napriklad jsme se hecovali "necitim bolest,jeste jsem neslysel gong" a busili a busili.Druhej den mi bylo 80 :D .
severin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » stř 30. bře, 2005 17:06

co to znamena 80?a myslite ze mozem cvicit s miernymi bolestamy v kolene?
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mirimon » stř 30. bře, 2005 17:45

bruce píše:co to znamena 80?a myslite ze mozem cvicit s miernymi bolestamy v kolene?

bruce - druhý den se cítil jakoby mu bylo 80 let. To záleží co s tím kolenem máš. Já tě nikdy neviděl takže ti radit nebudu, radši se zeptej svého lékaře. Každopádně přizpůsobuj osobní tréninky svému zdravotnímu stavu.
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod josefmlady » stř 30. bře, 2005 19:34

Senior píše:Já si myslím
že než trénovat s nechutí, nutit se do toho a jen myslet na to kdy už to skončí a trápit se u toho jen proto abych si mohl udělat další čárku tak je lepší vynechat, protože by to stejně stálo za houby :wink:

Zdraví Vás Senior

Někdy je to pravda a jindy ne. Už se mi párkrát stalo, že když jsem tu nechuť překous a začal cvičit, tak se z toho vyklubal výborný trénink a pak jsem se cítil lépe, než kdybych necvičil. Ale pokud tě trénink nezačne bavit ani po několika minutách, tak je asi fakt lepší jít na pivko.
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Traft » stř 30. bře, 2005 20:33

Ak sa ti stal nejaky uraz je potrebne vyskusat nejaky sparring, pretoze ak ta prepadnu a ty budes mat narazene zapastie, tak to nebude nikoho zaujimat. Musis ist jednoducho cez bolest. Ibaze ak budes stale cvicit s bolestami tak sa ti rany budu hojit velmi velmi pomaly, lebo rana bude stale namahana. Je to dost nebezpecne. Ale ja osobne nevydrzim viac ako 2 dni len tak sediet a nic nerobit. Takze cvicim aj s bolestami, ktore su dost caste, kedze praktikujem sparring casto bez rukavic a povolene je takmer vsetko okrem kopania do guly (cize aj kusanie, stipanie, a pod.)
Traft
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » čtv 31. bře, 2005 10:36

Traft píše:. Takze cvicim aj s bolestami, ktore su dost caste, kedze praktikujem sparring casto bez rukavic a povolene je takmer vsetko okrem kopania do guly (cize aj kusanie, stipanie, a pod.)

:idea: :idea: :idea:

AKy BU alebo BS robis????
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » čtv 31. bře, 2005 11:40

Traft: to by aj mna zaujimalo, Co to praktikujes za BU, BS?
Pripada mi dost tazke kuast niekoho, ked ma clovek v ustach chranic (chranic zubov) :wink:
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 31. bře, 2005 12:58

Traft píše: povolene je takmer vsetko okrem kopania do guly (cize aj kusanie, stipanie, a pod.)

8O Jaký máte pravidla na kousání? Je dovolený kousat do tváře, do šlach, ukusování nosů, uší, prstů? Trhání piercingu? 8O
Co je "takmer vsetko"?
___
Jox
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » čtv 31. bře, 2005 13:06

O tom kousání

by měl něco vědět M.Tyson, ne?
:lol: :lol:
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Mik » čtv 31. bře, 2005 13:13

©típání, kousání, škrábání? No nevím jestli by mi doma věřili, že cvičím BU, kdybych příšel z tréninku takhle zřízenej :lol: :P :lol: . Nic ve zlím. Určitě to není tak jak to vyznělo.
Mik
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod jox » čtv 31. bře, 2005 13:24

4Mik: Taky myslim :wink: Ale sem zvědavej jak to u Trafta vlastně maj.
___
Jox
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Traft » čtv 31. bře, 2005 20:54

Cvicim Combat Sambo. Vlastne je to taka zmiesanina ruskych bojovych systemov : Systema, Sambo, Rusky styl, Rukopasnij boj.
Nie je to sport, je to cisto o boji na ulici alebo vo vojne.
Trhanie piercingu nie :) . Neviem kto chodi na treningy s piercingami alebo nausnicami???
Vlastne ten sparring sa podoba thaiskemu boxu s rukavicami tzv.pytlovkami alebo s rukavicami na ultimatne zapasy. Pokrocilejsi u nas cvicia aj bez rukavic a vo vhodnych situaciach sa aj napriklad kusu. Na ulici to urcite velmi prekvapi a ak vies kde presne kusnut alebo stipnut, tak protivnika kvalitne sokujes.
Samozrejme ten sparring nevyzera tak, ze potom vsetci odchadzame celi krvavi a bez casti usi. Kazdy sparuje tak ako sa dohodne s partnerom. Ked niekto chce rukavice a chranice este aj na holene (pistaly) tak si ich da a nikto mu nebude nic vycitat. Je to na dobrovolnosti...
Lenze na ulici ziadne chranice mat nebudes
A pod pojmom vsetko sa mysli: kopanie kde len chces okrem guli. S kolenami, s laktami. Kludne mozes davat hlavicky, tahat vlasy,... ale vsetko tak aby si potom mal este s kym cvicit :)
Traft
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Andrea » pát 01. dub, 2005 18:10

Ty bláho, to je síla :D 8O . Jsou taky závody pro veřejnost?
Andrea
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Traft » sob 02. dub, 2005 10:27

Ale to nie je sport. My medzi sebou nesutazime. To sa deje cisto na treningu...
Traft
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Další

Zpět na bojová umění a sporty obecně