Co je to goshin? Je to niekde podrobnejsie rozobrane na www ? Rad by som si nieco o tom precital ( myslim o karate, ake praktikujes Ty, teda tradicne karate) Aspon v anglictine. Ale nie japonsky

Moderátor: Toman
pucmaz píše:raduz: jinak nez zastavit techniku tesne pred dopadem to nejde. Bohuzel v tomhle pripade si nejde nasadit rukavice a zkouset plny kontakt, stejne jako neni proveditelna zadna sportovni forma...
Bohuzel zadne stranky naseho dojo nejsou a nejsem si jisty, zda kdy vubec budou...
Anonymní píše:Kopat nartem? To je oplacavana pro sportovni karate na zavody.... Je to rychle ale slabe a hlavne nebezpecne. Kopnuls nekdy nartem do loktu??? Ja jo, spatne jsem pri mawashi zformoval koshi a rok jsem si nesedl do seiza.
stefano píše:to jazef mlady:ked som bol mlady a sprosty,kopal som nartom do stromov a plechovych zarubni.skus to a uvidis.chlapa som strelil do lakta a bolo KO.
s odstupom casu to povazujem vsak za mladicku nerozvaznost a ustupil som od toho systemu treningu.je to cesta do pekla zdravotnych problemov....kt.sa mi chvalabohu vyhybaju.
efekt ,kt.sa zasahom hlada ,sa da dosiahnut aj inak
Anonymní píše:na koule ja kazda uderová plocha dobra
Ale na MAWASHI GERI je nejlepsi holen ci koshi
low píše:chtěl bych vidět kdo tady zvládne kopnout mawaši koši..myslim bez bot..to sem asi břídil..
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků