Moderátor: Toman
marvin píše:nic ako zvycajne hromada sraciek znacky yokozuna t.j. akebono odklepal potom co vyfasoval doslova ucebnicovu paku na lavu ruku cca po 70sekundach prveho kola. Nespravil vobec nic, teda okrem toho ze mal snahu zalahnut vsetko co mu prislo do cesty a nasledne sa pasivne hemlesit ... neviem co cakat s takymto pristupom ...
Ale jak jsem psal uz vys, zcela mimo bezny zaber K1 vybocil vykon judisty Takemota... To bylo umeni...
marvin píše:Ale jak jsem psal uz vys, zcela mimo bezny zaber K1 vybocil vykon judisty Takemota... To bylo umeni...
specialne som si to pozrel, aby som videl co povazujete za umeniehmm no neviem ked je toto co predviedol ten judista akoze umenie tak co je potom to co predvadza royce gracie? zazrak ?
![]()
Cardas píše:Stuarte, podle mne se pletes. Musashi neni karatista... Nebo ano? Mel jsem za to, ze do K1 prisel minimalne z kick-boxu, ale spis z thai-boxu.
Stuart píše:Musashi dela Seido karate .
vcera sem videl ten zapas Feitosa vs. Hoost a absolutne nechapu jak to Hoost moh vyhrat..Ty prvni dve tretiny Feitosa podle me celkem jasne ved a v ty posledni na nem bylo znat ze nejakej ten lowkick schytal ale stejnak si to zaslouzil vyhrat..i Hoost tam pak udelal takovej celkem udivenej oblicej ze byl on tim vitezem..
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků