Filmove Hviezdy

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod Anonymní » ned 10. dub, 2005 11:00

hellas_off píše:ale kulovy hov.. OngBak sice je super, ale realita, no nevim, asi stejna jako s JetLim :lol: Jackie je super, ale zeptej se ho, jestli ty ptakoviny bude delat i na ulici..achjo..

To je pak otazka o cem se tady vlastne diskutuje, jestli o realnem boji nebo o realnych kouscich ktere herci predvadi. Nevim,vypada to ze tu sou jedinci kteri cekaji ve filmu realny boj, ale to si jeste pockaji :D
Vselijake frajerinky by herci zrejme nechteli pouzit v boji, stejne jako by profibojovnici neumeli pouzit ruzne frajerinky ve filmu. Tenhle thread je tusim ale o filmech, tak by tu melo jit spis o realnost frajerinek(zadne provazy nebo brutalni strihy) behem vizualne zajimaveho(cti nerealneho) boje. Takhle beru Ong Bak. Srovnavat s tim ale filmy Jeta z posledni doby jako From cradle to grave nebo Kiss of the dragon kde si otira botky o desitky protivniku je trochu mimo.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » ned 10. dub, 2005 13:27

jej...peklo bol bohovy film...najma ako mu rozkusol hrdlo....brrrr :twisted:
NEZI ABY SI BOJOVAL ALE BOJUJ ABY SI ZIL!
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod nemea » ned 10. dub, 2005 15:17

hm, ani dacascos nie je na zahodenie /bratstvo vlka/, s jackie chanom súhlasím, bruce lee, bez debaty, teraz vychádzajú jeho filmy v edícii DVD pre každého, tie audiokomentáre sú veľmi dobré, lebo sa dá dozvedieť niečo o reálnosti bojových scén. film je vždy iba film a aj keď sa dá polemizovať o "reálnosti súbojov", samotné umenie spomínaných pánov hercov sa dá ťažko kritizovať, laná nelaná, všetko to triky nie sú a namakajú sa dosť.
nemea
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » ned 10. dub, 2005 18:29

Jednoznačně Jackie Chan, to jsou aspoň filmy, žádný halywódský žvásty, tvrdá dřina a perfektní výsledky, a taky nejsou tak drahý, né jak američani co vyhazujou miliardy za filmy, dyť to má bejt hlavně zábava a né pračka na prachy. Úplně úžasný jsou Opilej mistr a Rachot v Bronxu.
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Baxxse » pon 11. dub, 2005 10:12

jednoznačně Jackie Chan...jeho choreografie soubojů je tak dobře udělaná, že se člověk stačí i pobavit. Alespoň v jeho nových filmech...
Baxxse
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 12. dub, 2005 7:32

Peklo?!!!!!?
PEKNA KRAVINA
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 12. dub, 2005 7:32

Peklo?!!!!!?
PEKNA KRAVINA
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 12. dub, 2005 10:39

Jackie Chan je vybornej (holt zacatky v cinske opere). Kamos s nim natacel film Shanghai Knights v Praze a rikal ze "sype" jak blazen a proto je pak jak motorova mys. A ti jeho kaskaderi to jsou pry uplni nevolnici co za nej dychaji.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod nemea » úte 12. dub, 2005 14:56

a ešte jackie chan hral veľmi malú chvíľku v brucea leeho filme Fist of fury /u nás Pesť plná hnevu/, fakt, nebiť ale toho audiokometára na DVD, tak si to ani nevšimnem. inak, najlepšie jackieho filmy sú tie, kde mu nestrkajú všelijakých amerických típkov, ktorí majú byť akože tí humorní a pod /rush hour napr,/, lebo iba brzdia jeho neuveriľnú originalitu v akciách a humore. a jedno je isté, že mať v jeho veku ešte stále takú bombovú kondičku je paráda.
nemea
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod chonglee » úte 12. dub, 2005 19:57

peliarmos píše: nsopere). Kamos s nim natacel film Shanghai Knights v Praze a rikal ze "sype" jak blazen a proto je pak jak motorova mys. A ti jeho kaskaderi to jsou pry uplni nevolnici co za nej dychaji.

ja myslel,že se to natáčelo v Karlových Varech v Lázních 1.nechce se ten tvůj kamarád o tom sypání a jeho kaskadérech rozpovídat víc?aby jsme se taky něco dozvěděli.mimochodem i ten kompars vybírali v hotelu thermál tamtéž.(jsem tam byl)a co tam ten tvůj kámoš hraje?znám ten film nazpaměť.
chonglee
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 13. dub, 2005 7:31

to chonglee: Prave ze nehraje delal AD (asistent rezie) prave proto ze tocili spoustu filmu s amiky tak je mozne ze jsem si to popletl.Ale vim ze barrandov je take casta destinace americkych filmaru.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » stř 13. dub, 2005 20:27

Jackie Chan, Samo Hung, Yuen Biao - tak to je paradna 3-ka. Ich spolocne filmy su lahodky.
Tiez mam rad Donnieho Yena, Jet Liho a samozrejme Hyroiuki Sanada je tiez vyborny. Aj Mark Dacascos -jeho filmy mam moc rad [bratstvo vlka]
Dobry je aj Gary Daniels - od neho je pozicovni dost filmov.
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 13. dub, 2005 20:40

A co typek jmenem Jackie Wu?...kdo videl serial Taiji Zongshi (Taiji master), Taiji 2...me da jiste za pravdu,ze jeho filmove podani Taiji je proste super!!!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 13. dub, 2005 22:31

Jet-Li, Fist of Legend - nejsem dostatecne kvalifikovan, abych posuzoval nakolik je realny, ale mam ho moc rad :-)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Traft » čtv 14. dub, 2005 9:00

Fist of Legend je presna kopia Bruceovho Fist of Fury.
Fist of Legend sa aj mne velmi pacilo. Aj ked bolo trochu prehnane ked zbil vsetkych v telocvicni, ale na taketo kusky u Jeta som si uz zvykol...
Traft
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod chonglee » čtv 14. dub, 2005 20:03

Taijista píše:A co typek jmenem Jackie Wu?...kdo videl serial Taiji Zongshi (Taiji master), Taiji 2...me da jiste za pravdu,ze jeho filmove podani Taiji je proste super!!!

hele tajčisto zajímalo by mě jak moc si taijizogsi sledoval poctivě a jak dlouho ti to trvalo.jsem u 25 dílu a sleduju to druhej měsíc.udržet pozornost na kantonštinu,abych rozuměl alespoň těm nekolika málo slovům a nestratil děj je docela záhul.nebo jsi to projel ovladačem od jedný bojový scény k druhý?
jinak jako wu-jing a lau kar long team ok.celkem zajímavý-netradiční pojetí možná nás od nich čeká ještě nejedno překvápko.
co říkáš jejich filmům s shaolin tématikou?

p.s. neříkají ti náhodou dan?
chonglee
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 15. dub, 2005 12:06

4chonglee...no jelikoz neumim cinsky tak jsem nerozumel,ale myslim,ze to ani neni podstatny...fakt je,ze je to takova cinska romanticka telenovelka a nektery dily byly dost slaby a tak jsem to s ovladacem projizdel, ale co boj to perla..nejlepsi jsou ty posledni,napr.ta mezi zavesenyma..tak nejak si ten boj predstavuju:)

.cvicim taiji u Qina v Brne asi sestej rok a Dan me nerikaji:)...

Videl jsi Taiji 2?...jak kombinoval tango s shuenz (beduin) pri tanci?..moc pekny
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 15. dub, 2005 12:07

zavesenyma savlema...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 15. dub, 2005 12:20

david carradine. kwai chang cain je pre mna najlepsou serialovou postavou vobec. ale ani pani B. Lee, j. Chan, S. Seagal a J. Lee su v niektorych filmoch celkom presvedcivi :x
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod chonglee » pát 15. dub, 2005 20:58

re taijista
janě viděl mám tady toho ud wu-jinga víc.jakou máš verzi taijizongsi?druhý dvdčko mi jede akorát někam za půlku.asi bude špatně vylisovaný.poslal bych ti výměnou taichi master s let-li nebo drunken monkey s wu jing nebo něco podle chuti.
na to jmeno jsem jen ptal. kolik asi lidí v čr může sledovat tenhle seriál?
jinak je fakt,že když už se něco děje tak to stojí za to.co říkáš na ať-jé_ho nebo lu-šen_ovo(dle dabingu)lao tiu?mě docela zarazila.připadá mi taková mnohem víc smyslupnější.i to přetlačování .

re plasomrak
david karadine a jeho nekonečný kung fu seriál - ach jo,zlatý čínský romantický kung-fu telenovely s čínskejma tiulkama.a že jich je celej kopec.
chonglee
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...