vandrak píše:pocuj ty baleriona ja nie som pod parou to skor ty ked nevies ani citat - ved to ide oci vyrazit ako to je napisane cierne na bielom
http://www.ptftaekwondo.sk/9dan.htm tak netrep. O TKD nieco viem mam totiz nejakych kamaratov co to robili kym neprisli na to ze karate je tvrdsie a lepsie. To fackanie nohou zlozi mozno tak male decko. Co viem tak boli raz na budo gala a vsetci sa z nich isli posrat. Som pocul, ze skoro nalozili aj kurilovi a jeho chlapcom lebo mali nejake drze reci. Tak netrep ja som tam bol ty nie.
lol ten chlapik z 9.danom, je prezidentom SVETOVEJ federacie, ktory tkd ptf zalozil (lol to by som mohol hovorit o kazdom type tkd, ze clovek ktory ho zalozil ma 9. alebo aj 10. dan

)
ak si tam cital pozorne, tak prezidentom SLOVENSKEJ federacie, je clovek, ktory ma 4.dan
o tom fackani pomlcim, lebo vies prd

neviem u koho a ake tkd cvicia ti tvoji kamarati, ale na nasich treningoch sa kopalo na plno vzdy ^^ ako vravim, vies velke prd ale mas kopec reci

pozri si len zapasi s tkd (nehovorim o budo gala, lebo budogala je LEN exhibicia, tak si to laskavo uvedom a nastuduj si co slovo exhibicia znamena

), keby to 'fackanie' ako to ty nazyvas bolo aj na zapasoch, tak by nekoncili niektore zapasy K.O. ako na boxe

a keby to bolo len 'fackanie' tak by som o tom ne treningu vedel

myslim, ze 'fackanie' by som necitil keby som drzal lapu

tkd ako ho ja poznam, nieje vobec fackanie kamarat, tkd je fullkontakt, vzdy sa ide naplno
ako vravim, neviem jak to chodi na treningoch u tych tvojich kamaratov, mozno cvicia do vzduchu

ono keby to bolo len fackovanie, tak by sa na tkd nepouzivali lapy (ako vies co 'lapa' je

) a o tom, ze to fackanie zlozi tak max. male dieta, pomlcim

ak si myslis, ze napr. na sutaze chodia male deti....

vies velkde prd o taekwonde vandrak
marvin: no vidis, to je presne co som hovoril, na slovensku ma prezident ptf 4.dan

ja tiez poznam osobne majstra Sea, ktory ma 9.dan z tkd a hapkida (alebo ma mozno z jedneho dokonca 10.dan, ale to fuk

) a tiez je to skvely clovek, ale zas to neni slovak, ani prezident slovenskej federacie

ako som vravel predtym, na slovensku proste nema nikto 9.dan (alebo dokonca 10.dan) pokym to nieje pristahovany aziat

este jedna vec: vandrak, pan kurilla mi je uplne ukradnuty

vandrak píše:O TKD nieco viem mam totiz nejakych kamaratov co to robili
myslim, ze tato veta hovori za vsetko, a ukazuje kolko toho o tkd NAOZAJ vies