Genin píše:Dokola trepes to iste. Ty si fakt drbnuty. Kedy som sa navazal do tradicnych BU? Maximalne som sa mohol navazat do takych ako si ty. A ked sme uz pritom aku len maju tieto BU u nas tradiciu? To sa pytam uplne seriozne. Co my mame spolocne s nejakymi azijcami a ich zvykmi? Nikdy nebudeme ako oni a opacne. Tradicne pre nas moze byt tak akurat hadzanie valaskou. A este k tomu co tu stale pises. Aj keby som sa nicomu seriozne nevenoval ako pises tak pokial viem toto forum nie je len pre expertov co sa hrdo pysia danmi a neviem cim. Otazky tu moze davat hocikto a je len na ostatnych ci bude mat niekto zaujem mu odpovedat. A je mi uplne sumafuk ci som sa teba nejakou svojou myslienkou dotkol pretoze ako vidim teba sa dotkne cokolvek. Ale ja sa aspon snazim aj mysliet nakolko ty len bezhlavo nasledujes trenera a tie tvoje tradicie. Ide predsa o bojove UMENIA a nie nejake vedy. Ale ty asi nebudes velmi kreativny takze nema zmysel to rozoberat. Odkial si myslis ze sa vsetky tie styly nabraly? Od Boha? Asi tazko. Niekto ich musel vytvorit! Poviem to asi takto: Ty ides po ceste BU ktoru pre teba niekto vytvoril a naserviroval ti ju pred nos. Ja sa snazim svoju cestu BU tvorit kazdym svojim krokom. A je mi jedno co si o tom myslis. Proste to som ja. A myslim si ze niesom taky jediny.
toto jasne ukazuje, ze si vobec necital co som pisal v poslednom prispevku....
nikdy som nepisal, ze toto forum je pre expertov, paneboze... ja vela 'expertov' nepoznam a uz vobec zeby som sam seba za nejakeho povazoval (to ma dokonca nenapadlo ani vo sne (a to mavam bujne sny

dokonca raz som bol superman

ale expert este teda ne

)....)
skus si precitat este raz ten moj posledny prispevok prosimta, lebo si ho zjavne nepochopil...
"Ale ja sa aspon snazim aj mysliet nakolko ty len bezhlavo nasledujes trenera a tie tvoje tradicie."
no tu sa dovolim pozastavit, lebo nemas vobec pravdu (ale to je pochopitelne, vobec ma totiz nepoznas)... mne skor bolo 'vycitane' ze niekedy myslim az moc a malo konam

ono aj s toho ze az moc premyslam nad niektorymi vecami pravdepodobne vznikol isty 'konflikt' medzi mnou a otcom, ktory je zaroven aj mojim trenerom a keby som ho bezhlavo nasledoval, tak by ziadny konflikt nevznikol, takze tento tvoj nazor je chybny, ale ako som povedal, je to pochopitelne, lebo ma vobec nepoznas
"Otazky tu moze davat hocikto a je len na ostatnych ci bude mat niekto zaujem mu odpovedat."
ale to je samozrejme a taktiez keby si ten moj prispevok cital, tak by si vedel, ze velmi zalezi na formulacii otazky, lebo ak ju zle formulujes (tak ako si to urobil), mozes ocakavat podobne reakcie (ale to som setko uz napisal

)
dalej sa tu uz k tomuto vyjadrovat nebudem, lebo vacsinu co si napisal v tomto prispevku som 'zodpovedal vopred', stacilo si len precitat moj prispevok s otvorenymi ocami a hlavne o istych veciach premyslat
A este co si pisal o tej najefektivnejsej ceste. Podla mna ja najefektivnejsia cesta ta ktora nikam nevedie. A nech si to kazdy vysvetli po svojom. Aj ked ty sa to bohuzial nikdy nedozvies. To hovorim vazne. A najefektivnejsi je styl bez stylu. Ale to uz niekto hovril a ja sa s tym stotoznujem. Podotykam ze to vsetko su moje subjektivne nazory. To len aby som sa nahodou niekoho nedotkol.
vidim, ze tvoj velky idol je Bruce Lee a jeho Jeet Kune Do... bruce lee bol tiez moj idol ked som bol maly... nevysvetluj si to zle, dodnes ho za iste obdivujem, ale co sa tyka jeho 'styl bez stylu' aka Jeet Kune Do, tak nato mam vlastny nazor, no nebudem ho tu prezentovat
akurat sa vyjadrim k tej 'najefektivnejsej ceste': si si isty, ze vies ktora cesta a ktory styl je najefektivnejsi? lebo ja to neviem, takisto verim, ze ani ti najvacsi majstri by ti nevedeli povedat ktora cesta a ktory styl je najefektivnejsi a dovolim si tvrdit, ze najefektivnejsi styl ani neexistuje a ani existovat nebude (jediny najefektivnejsi styl moze praktikovat boh, ale to len v pripade, ze by som ja, ty, alebo ktokolvek iny nanho verili a to sem nepatri, to je na inu diskusiu

)
"Podla mna ja najefektivnejsia cesta ta ktora nikam nevedie."
no si si tym taky isty? cesta bez ciela asi nebude taka efektivna

znie to pekne ale pravdepodobne potom nevies co znamena 'efektivny'
podla mna je najefektivnejsia cesta na vylet ta, ktora ta tam privedie najrychlejsie
tot vsio, snad som napisal vsetko (a este raz zopakujem aby si si poriadne precital ten moj predosly prispevok poriadne)
jo a este jedna vec: mne je zas jedno, ze tebe je jedno, ze sa howgh pise howgh a nie howk, lebo ja viem, ze sa to pise howgh a nie howk