Co hovorite na Vecer BU 23.4.2005 v Bratislave??

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod adho » ned 24. dub, 2005 14:54

Ked sa da, skuste pisat objektivne :lol:
adho
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 25. dub, 2005 10:23

Bol som na tom aj s Realom. Prisli sme sa pobavit. No ale co som tam videl dufam , ze uz nikdy neuvidim. POdla mna je to najvacsi odpad na svete. To co predvadzali ti ludia nemalo ziadnu stavu. Hrozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Toto ze je vecer bojovych umeni??? Pekny shit. Absolutne nudna show. Odrbali ludi a dovidenia.

Tie ukazky katy a podobnych sraciek skoro som zaspal. Kua. Nikdy tam uz nepojdem. Ked si porovnate BUDO SHOW v Parizi u nas tak zistite , ze Slovensko je najvacsia diera na BU nielen v BU ale aj na svete. Ten saholin co ukazoval tie videa (kde ho kopali a udierali na krk) bol o nicom. Myslel som ze ho aj tam niekto otestuje spomedzi hladiska. Asi by som si to vyskusal. Karatisti na cele s Fredym IceC ci ako sa pise lamali 2 m dlhe tenke palicky ktore sa sami lamali ked sa silnejsie zahnal. O dalsom ani nehovorim. Uplny prepadak!!! Nadaval som ako hovado. Ti co tam vystupovali nemali ani sajn o tom ako mozu divaka zaujat. Kurillovi ziaci predviedli via ako sam pan majster. To ma tiez dojalo. Zaver mu trosku nevisiel ale nevadi. pokial sa nezlepsi uroven zaujatia takejto show tak tam uz nepachnem. Ved BUDO SHOW je o tom ako vie jednotlivec pouzit to co sa naucil. Neboli tam ziadne rychle utoky. Vsetko bolo pomale a sekane. HRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZA
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

BU

Příspěvekod Noname » pon 25. dub, 2005 13:11

No teda jedna pripomienka
Kritizovat je lahké, sprav lepsie Budo Show nech sa páci

Si mladý môžes predviesť co dokázes. Nikto Ti v tom nebráni. Skor si myslím , ze by Ti aj ludia pomohli.

P.S
(Ja nie som fanda organizátora, a nemám rád takisto "reklamy", ktoré tam sú, ale kritizovat to budem vtedy , ak dokázem spravit nieco lepsie)

Noname
Noname
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » pon 25. dub, 2005 18:40

Bol som tam - karate nebolo zle len nemuseli nic prerazat tento trapas mohli nechat TKD. Specialne som bol zvedavy na kurilu a jeho aikido a teda no bolo to slabe a fakt trapne - nacvicene opice. Kurila by sa neubranil ani malemu decku ... skoda ze nerobil ukazku z hladiska :twisted: :twisted:

Zaplatil som za SHOW a ziadnu show som nevidel. Ked si kupim listok na film a nepaci sa mi nemusim este byt filmar aby som ho mohol kritizovat. Ked sa mi nepaci auto, nemusim ho vediet vyrobit aby som mohol povedat ze je skarede /podla mna/ tak isto ked sedim na stolicke co ma tlaci do zadku a poviem ze tato stolicka je na hovno je to konstruktivka kritika a neznamena to ze ma bude menej tlacit ked budem vediet vyrabat stolicky.
Noname trepes pip.. ty si urcite nejaky z organizatorov kurilovcov.

Som si nico zaplatil a dostal som H...O to je moj nazor. Ked sa to tebe pacilo . ok ja uz na ziadne budo SHOW CO bude robit kurila v ba nepojdem ... bolo to slabe a trapne :evil: :evil:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 25. dub, 2005 21:47

Tiger a inak karate od klementisa bol ok - len to prerazanie no. Ale urcite lepsie ako ty panaci od aikida ...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Balerion » pon 25. dub, 2005 21:59

jaj vandrak, nad tvojmi prispevkami mi vzdy ostava rozum stat, tvoja logika v prispevkoch je absolutne ocarujuca a vzdy stracam rec ked tvoje prispevky citam :lol:
co k tomu dodat.... mozno akurat to, ze jedneho dna vyrasties a zistis, ze to tvoje karate asi nebude ten najuzasnejsi styl na svete :lol:
co sa tyka noci bojovnikov, tak som tam nebol a ani ma to nijak nelaka, ak si chcem kuknut bojovnikov, tak si stiahnem nejaky film... a mam to zadarmo :P
Balerion
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod jox » pon 25. dub, 2005 22:27

[quote="ukropcany"] ... grcací smajl tu furt neni?
[quote]
Jak to neni ?????
http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... 3&start=40
___
Jox
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Balerion » úte 26. dub, 2005 0:20

ukropcany-vzdy ma dokaze pobavit, ked ludia doplnaju do veci ktore som povedal ich vlastne myslienky a prekrucjuj tym to co som povedal o 180° :D ale holt taky je uz zivot :P
ale vcelku by ma zajimalo kedy som spomenul 'tkd' a 'uzasne' v jednej vete :D ale neber ma zle, vzdy som rad, ked si niekto mysli, ze tkd je uzasne, len si myslim, ze prehnane nadsenie moze byt byt naskodu, ono nic nieje take uzasne ako sa ti moze zdat :P ale v kazdom pripade ma tesi, ze je podla teba tkd take uzasne :D podla mna az take uzasne neni, ale to je na inu diskusiu ktora sem nepatri :P
jo a to ze necvicim unho je len docasne :P :twisted:
Balerion
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

TO NONAME

Příspěvekod Anonymní » úte 26. dub, 2005 7:43

NONAME neviem kto si nepoznam ta, ale ty hovoris , ze nemam kritizovat tuto show. A preco nie? Videl si niekedy ozajstnu BUDO SHOW. Asi nie. Pretoze keby si bol v zahranici na tekejto show (ako som uz spominal v PARIZI) tak by si zistil ze Vecer BU v BA nie je ziadna show ale len blaznenie hlav pre male deti. Do 15 rokov to beriem ako show. Pre deti to moze byt celkom dobre vyplneny vecer. Ale pre niekoho kto sa venuje BU na urcitej urovni, by nikdy nepovedal ze to malo nejaku uroven. Pretoze tam nebolo naozaj nic zaujimave. Bolo to na rit!!!! Prepacte za vyraz ale este teraz som z tej show znechuteny. Nablaznil som par ludi na tuto show, reklama bola uzasna. Ale po prichode do NTC som hned zmenil nazor. Po 20 minutach som stale oakaval, ze bude nieco lepsie. Stale nic. Dalej to nebudem rozoberat. Nema to zmysel. Za BUDO SHOW chodte jedine za hranice SK . Neviem ako v CZ ale u nas nula B..
Ako taku uroven to ma v TN . Aspon minuly rok. Chlapci z WING TSUN predviedli celkom slusne ukazky na realny utok. Pekne rychlo a dynamicky. To sa mi pacilo. Aj judisti boli OK. Dokonca aj sam pan Kurilla ma viac zaujal v TN ako teraz v BA. Tam to pekne slapalo. Takze asi tak.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tekki » úte 26. dub, 2005 8:30

Ja som na BUDOKAN chcel ist ako na nic ine. Ale ked som si kupoval listky, tak som zistil, ze nemam potrebny cash 340,- . Bol som nasraty ako nikdy predtym ani potom :evil:
Ale ako vidim za vela to asi nestalo :? Skuste niekto napisat nezaujatu reportaz, nech viem o co som prisiel. :|
tekki
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marvin » úte 26. dub, 2005 9:38

:roll: :roll:
Naposledy upravil marvin dne pát 15. pro, 2006 21:01, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod lightscared » úte 26. dub, 2005 9:45

hm. ja som tam bol.
ak mam pravdu povedat, tak niektore veci sa mi celkom pacili a niektore veci sa mi nepacili a niektore ma trocha nudili.
aikido bolo celkom fajn, aj ked bolo podla mna dost vytrhnute z realu.
(ja viem,ze ten trik ako jeden zautoci na aikidistu, ten mu chyti ruku, trikrat sa okolo neho otoci a potom ten druhy skoci na zem je oblubeny trik aikida (na 90% ukazok ho vidis) ale je trocha nerealny. mne niekto chytit ruku, v nasledujucej polsekunde dostane druhou rukou, nohou a este aj laktom tej ruky, ktoru drzi. necakal by som tu jednu-dve sekundy co okolo mna beha.)
taekwondo bolo tiez dost nerealne (kopacky s otockou su sice efektne, ale ked sa netrafis, dotycny ta zabije aby si to neskusal znova) a to lamanie na karate tiez nebolo nejak extra.
inak sifu delong bol technicky na vysi. ale ukazovat qi gongy bez nejakeho pokecu, co to vlastne je (ja to viem, ale ja to robim) bolo pravdepodobne pre nezasvatenych matuce a nudne.
capoiera bola zabavna a judo sa dalo.
karate kata bolo dost onicom a ostatne veci boli dost nemastne-neslane.
celkovo by som to zhodnotil ze som bol skor sklamany. z 10 bodov by som tomu dal tak 5. (priemer, nic priamo zaujimave) a popremyslam, ci pojdem aj na buduci rok.

p.s. > to je moj osobny nazor. netvrdim, ze viem nieco lepsie alebo horsie a nechcem nikoho urazit. len vyjadrujem svoj nazor. ak by sa chcel niekto hadat, tak bezo mna.
lightscared
diskutér - nováček
diskutér - nováček

??

Příspěvekod Noname » úte 26. dub, 2005 9:48

Islo mi len o to:
Teraz som nebol, ale pred rokom ano.Sedel som v hladisku a bol som nespokojny s tým co som videl (theater a la maximus), ale vsetci ludia okolo mna boli "nadsení" . Potom ma napadlo, ze je to pre nich a nie pre "nás". Odvtedy trosku opatrne kritizujem, lebo vypadá to tak ze "väčsina" je spokojná. A čo mi "odborníci ??? :))" ?? Vidíme iba chyby ...

Ludia chcu divadlo, majú to. Im staci bohato aj to co tu mozu vidiet.

Ci som videl BUDO show ? BUDO som videl - a také veci čo 90% z Vás nikdy neuvidí...

Noname
Noname
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » úte 26. dub, 2005 9:48

To Tekki:

Ty sa mas ze si tam nesiel. Ja som vyhodil 340 Sk za tuto budo show. Sedel som asi 50 m od podia. To bol prvy sok. Program zacal ohnovymi efektami. Uvod vyzeral byt celkom v poho. Potom vystupovali Klementisovi Karatisti spolu s Fredym ICm.Predvadzali katu na uvod. Potom par technik. Na zaver sa Fredy postavil do nebezpecneho postoja a sustredil mysel na tie pekne tanecnice co s nim tancuju :P :P Potom mu jeho kolega zacal lamat 2 m dlhe tenke drievka na tele. (neviem preco neskusia rukovat z rylu?). Po rozlamani vsetkych paliciek do neho kopal a on samoska drzal lebo uz myslel na vyzlecene tanecnice. Dalsim pokemonom bol vlacik Shi Delon ktory zatancoval pekne Tai chi chuan. Chi qong a shaolin shit... Ukazoval na velkoplosnej aj nieco ako Fredy. Uder na krk, solar, bachor atd. Vsetko zvladal v pohode. Myslel som ze to aj nazivo predvedie ,ale opat nic len tanec a meditacia v pohybe. Pekna hudba sprevadzala toto vystupenie. Dalsim tam bol Yoseikan Budo. Chlapci predviedli dost pestry repertoar technik tohto umenia. Celkom slusne. Len rychlost by som zrealnil. Tie penove mece, ci palice ci co to bolo to bolo suche. Chranice na hlavach nacrtli ze pride nieco zaujimave. Ale opat len grc grc grc... Capoeru nebudem rozoberat trener spieval tak falosne ze ma z neho bolela hlava. Hruuuuuza. Chlapci sa vsak celkom snazili. Judo bol OK v poho. Tym to islo naozaj dobre. Pekne prevedenia rychle prehody aj zaver bol fajn. Maly chlapec ich pohadzal nakopu. Kurilla dojo zacalo boj s ,,ozajstnym samurajom preoblecenym,, za Stefana. Potom samuraj odbehol na WC a prezliect sa. Zatial sa Curak snazil rychle prevednia na utoky ziakov. Dalo sa. Neskor dosiel ,,sensei,, a ukazal ze mal na rit piatok alebo mal opicu. Potom tam bol nejaky Japoncik s KOBUDO s nuncaku. Nuda. Pomale . Volak radsej neprisiel asi zmeskal vlak. BJJ tiez nebolo lebo karneval v Brazili narobil problemy so zaludkom. A uz nemam chut to rozoberat. Nikdy NIkdy Nikdy.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 26. dub, 2005 9:58

vies co baleriaon ja som nic na tkd nepovedal a ked tak iba som si dovolil poznamenat, ze naco sa karate na budo show snazi zaposobit prerazanim nech to nechaju na tkd. osobne to povazujem za cirkusove cislo a nie za budo. Tvoje poznamky si nechaj vies kde :evil: . inak ako som si vsimol vo vedlajsom fore tvoje smerovanie je uplne uzasne - budes civcit u hladika kungfu parada len tak dalej :P :P
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 26. dub, 2005 10:17

Obrázek

Obrázek
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Balerion » úte 26. dub, 2005 11:04

vandrak, toto sem uz ale nepatri :P a mimochodom, neni hladik v cechach? :D nebudem to rozoberat tu, ale ked tak v tom druhom fore :P
Balerion
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Noname » stř 27. dub, 2005 6:26

Este dalsia vec.
1.Poznam "jedného" ktory tam vystupoval, akurat hovoril, ze stále zvonil telefon organizátorovi, a dohodnutý ucastníci oznamovali ze neprídu. Bol taky rozrusený potom, ze co 3-4 mesiace nacvicovali pokazili, lebo jeden nahodou zautocil na "majstera majstrov" z druhej strany.
2. Tuto akciu nesmies brat ako Budo vystupenie. Nakolko organizator potrebuje peniaze na financovanie svojich ciest do japonska musi robit show. Kazdy vie ze nie je mozne penazne utiahnut par klubov a este nasporit peniaze na cestu do Japonska. Musís mat na to sponzorov.Ten show je pre detská, lebo on totiz zije z deti a zo sponzorov. Starsi uz aj tak nie su ochotny vrazat do BU a platit napr. obrovske clenské, ale taka detska skupina je pekna moznost.Tu neide o poplatkoch ale o "rodicov". Ked si pozries zoznam vystupujucich v "demo teame" zoznam sponzorov, urcite by si nasiel spojitost medzi nimi. Rodicia si pre svojich deti spravia vsetko ....
3. Deti sa tam celkovo dobre bavia a nezainteresovaní tiez. Ta skupina sa javý ako "elite club" a kazdy rodic by chcel vydiet svojho potomka medzi nimi a spať pocitom "ze cvici u majstra majstrov" !!!! Sponzorovia sú nezainteresovaný ale maju to co aj oni chceli mat - obecenstvo.
4. Na druhej strane je to moznost pre ostatných prezentovat si klub a BU vseobecne, takze má to pozitívny ucinok. Presne povedane vsetci si prídeme na svoje lebo aspon nieco je.
Noname
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » stř 27. dub, 2005 7:13

To NONAME

A preco teda nespravia aj nieco pre dospelych. Ved aj ja som ochotny zaplatit za BUDO show. ???? A aj som zaplatil. Potom by reklama mala byt ze BUDO show do 15 rokov. Nad 15 nepripustne.

Toto neni vysvetlenie co hovoris.!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O 8O 8O 8O

Alebo preco neurobia show 2 - 4 vyberanych bojovych umeni , kde by aj nieco naozaj ukazali. Nie 10 - 15 roznych BU a nikde nic.
Nech sa teda zameraju na dlhsi program 2 - 4 BU.

Napr. AIKIDO, KARATE, JUDO, WING TSUN. A nech ukazu riadnu prezentaciu. Ze tam pride nejaky shaolin z Ciny a neukaze nic len tanec. To je fakt humus.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » stř 27. dub, 2005 7:53

:roll: :roll:
Naposledy upravil marvin dne pát 15. pro, 2006 21:02, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na japonská bojová umění a sporty...