Anonymní píše:Nabidka FMA je obrovsky ruznoroda a bohata.
Yahoma
FMA je sice obrovská nabídka stylů ale těch škol co to u nás vyučujou trochu pořádně zas tak hodně u nás není

Anonymní píše:Nabidka FMA je obrovsky ruznoroda a bohata.
Yahoma
Anonymní píše:Severine nemyslel jsem to, ze se do nekoho navazis. V pohode jsem se snazil odpovedet. Zadny problem. Ale anonymni chytraky typu MisterTycka, ktery k otazce prida jeste svuj ubohy komentar, bych sem ani nepoustel protoze zbytecne kali vodu. Takze Mistre: Nic jsi jeste od nas nevidel, nic zrejme neumis protoze jinak by ses takhle nechoval, zbytecne plkas nesmysly a kdyz neumis byt slusnej tak sem ani radeji nechod. Jo, a pozdravuj u vas doma!!
Jinak Escrimu se Ladislav Hodac z AVSE ucil od Heinricha Pfaffa od ktereho se uci mimochodem dodnes.
Ptat se na takovou a jinou skolu .... ztrata casu. Jak rika Mirek Busin, jdete se tam podivat. Nabidka FMA je obrovsky ruznoroda a bohata.
Yahoma
Anonymní píše:Nelibily se mi tvoje narazky na seminare, tajna jmena apod. Nicmene docela bych rad videl video kdy a kde H.Pfaff sklidil ten "smich", protoze je o nem znamo, ze jeho demos jsou velice, velice inspirativni. Popravde receno videl jsem uz opravdu hodne, ale to co predvadi on, zatim od nikoho jineho. Nejde totiz vubec o to kdo rychleji toci tyckama nebo komu se lip blyskaji v zari reflektoru macety. Nejde ani o slozite a prekombinovane drilly. Krome toho cela EWTO kopiruje jeho dema dodnes aniz by se od neho cokoli ucili - narozdil od jeho zaku. My jsme se ucili to co jsem psal a mnoho dalšího prave od Pfaffa. Tot ma odpoved. Co se tyka jeho studia (tusim neco kolem 20 let) tak se vubec neucil FMA jen u EWTO, ale od spousty dalsich lidi a mimochodem taky v USA a na Filipinach (z tech byl ale dost zklamany). V listopadu tady bude delat zrejme H.Pfaff seminar v Praze, ktery bude otevren pro kohokoli, tak se muzes presvedcit sam, ze na martial arts je opravdu genialni. A posledni vec: udelat si jasnou predstavu o tom co vse vyucujeme z par ukazek na Budoshow je prece jen trochu odvazne. Demo je demo a boj je boj. Tot vse. Yahoma
Anonymní píše:Tak se podivej, ja o Pfaffovi vim co vim a nedelam bojove umeni rok. Pfaff veci rozumi vynikajicim zpusobem, ale tohle ti rikat nikam nevede. Kdo se o tom chce presvedcit, bude mit moznost. Pokud te cokoli zajima, jako od koho vseho se ucil, tak proc mu nenapises mail? Budes to mit z prvni ruky a ne ode me. To je logicke a nic ti v tom nebrani. Ja si ty jmena stejne nepamatuju a musel bych volat svemu uciteli. Takze napis Pfaffovi a mas to.
A odkud vis co vsechno dela? Vis neco o Missing Link? Na kolika hodinach jeho vyuky jsi byl? S kolika jeho zaky se znas? Takze podle ceho ho tak odvazne posuzujes? A odpovidej konkretne.
Za druhe: demo ma choreografii nebo muzes ukazat cast treninku. To je cele. Proto byva rozdil mezi demem a bojem. Zatim se pouze vyptavas a zkousis tady, ze neodpovidam. Ptal ses od koho jsme se ucili. Odpovedel jsem: od Pfaffa, TECKA.
Za treti: proc se nam nepredstavis ty? U koho trenujes? Co trenujes?Atd.?
Za ctvrte: Nemam zajem se tu dohadovat o nesmyslech typu: Vim co delate, vim co dela Pfaff, vsichni jste na nic a to vim protoze .... To je smesny. Pokud chces, tak mi prijd ukazat jak to cvicime spatne a ja se rad naucim jak se to dela vsechno lip. Mozna, ze si to myslel dobre a ja se jen spatne vyspal, potom se omlouvam. Nicmene moje zkusenosti s anonymnim netem nejsou dobre. Proto v pripade dalsich otazek apod. je muj tel.: 737 470 204.
Na pocatku bylo to, ze ne vsichni musi delat 12 úhlů pro útoky ...
Yahoma
Balerion píše:no ja o filipinskych bu nevim absolutne nic (akurat, ze nejake existuju), ale nudim sa a tak som si to tu tak zbezne precital
![]()
"Za treti: proc se nam nepredstavis ty? U koho trenujes? Co trenujes?Atd.? "
tiez by ma zajimalo, preco nenapises (mr.Tycka) nieco o sebe? sice vim velke prd o filipincoch, ale v ramci fair play a slusnosti by sa patrilo napisat aj nieco o sebecize co a ako dlho trenujes a u koho
teda ak to nieje nejake velke tajomstvo
![]()
Maco píše:Balerion píše:no ja o filipinskych bu nevim absolutne nic (akurat, ze nejake existuju), ale nudim sa a tak som si to tu tak zbezne precital
![]()
tiez by ma zajimalo, preco nenapises (mr.Tycka) nieco o sebe? sice vim velke prd o filipincoch, ale v ramci fair play a slusnosti by sa patrilo napisat aj nieco o sebecize co a ako dlho trenujes a u koho
![]()
Co cvicis ty?
Balerion píše:Maco píše:Balerion píše:no ja o filipinskych bu nevim absolutne nic (akurat, ze nejake existuju), ale nudim sa a tak som si to tu tak zbezne precital
![]()
![]()
Co cvicis ty?
no uz som to tu niekolko krat pisal (naposledy tusim vcera) a nechce sa mi to uz pisat znova
(ale escrime ani podobny filipinsky styl to neni
)
Balerion píše:mas nejaky problem Maco?![]()
ja sa sem neserem ja som sa aspon zaregistroval
![]()
akurat Mr.Tycka mal plno reci, ale nemal ani tu slusnost aby povedal co a ako dlho trenuje on, takze dalo by sa povedat ze sa sem 'serem' s cistej zvedavostidotycny Yahoma napisal co a u koho robi, dokonca poskytol aj s voj telefon, ale Mr.Tycka asi nevie co je to slusnost
![]()
![]()
a tebe macko odporucam sklidnit saskus napocitat do 10 a zhlboka dychat
Zpět na ostatní asijská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků