od Anonymní » pon 02. kvě, 2005 20:42
tedka louskam jeho preklad Bubishi, doporucuji vsem nasvstvit jeho www a precist jeho "Free read" mnozi karateka by se urcite pak chytli za nos (no pochybuji) tady je neco co se mi libilo najvice a prelozil jsem si uz pred rokem
1. Jestliže nejsi s „NA©Í SKUPINOU“ (nebo tu kterou přehlížíme) nejsi nic a nikdy nevyděláš hromadu peněz a buď si jistý, že uděláme všechno aby se to vyplnilo všude tam, kam sahají zájmy naší skupiny
2. Jestliže dáváš otázky „NA©EMU“ vedoucímu (ačkoliv nemáme odpovědi) vyobcujeme tě ze skupiny (obvykle za tvými zády, samozřejmě) buď si jistý, že uděláme všechno aby se to vyplnilo všude tam, kam sahají zájmy naší skupiny.
3. Pouze „MY“ jsme ti odborníci, nebo ti, koho „MY“ podporujeme, tak proč se vůbec obtěžuješ být něčím, čím prostě nikdy nemůžeš být? A buď si jistý, že uděláme všechno aby se to vyplnilo všude tam, kam sahají zájmy naší skupiny
4. Jestliže ses to nenaučil od „NÁS“, jsi podvodník a podezřelý a my tě zdiskreditujeme všude, kam až sahají zvláštní zájmy naší skupiny.
5. „Protože to mistr řekl tak a tak, tak to MUSÍ být pravda! A i kdyby nebyla, tak to použijeme proti tobě, protože jak bys mohl vědět víc než MŮJ MISTR?“ Případně si buď jistý, že uděláme všechno aby se to vyplnilo všude tam, kam sahají zájmy naší skupiny
6. Jestliže nejsi OKINAWAN nebo JAPONEC, co bys mohl vědět o karate nebo kobudo? A buď si jistý , že uděláme všechno aby se to vyplnilo všude tam, kam sahají zájmy naší skupiny
7. Jestliže ústředí tvé skupiny NESÍDLÍ v Japonsku/Okinawě jako naše, tak prostě nejsi „autentický“
8. Budeme dál důrazně lpět na naší protekcionářské politice, dvojí metr&skrytou agendu sloužící v náš prospěch, doufaje, že je nikdy nepřekonáš. A pokud ano, tak bude nezbytné, abychom se od tebe distancovali, aby naše špinavá kampaň měla ničivější dopad na tvou diskreditaci. A buď si jistý, že uděláme všechno proto aby se to vyplnilo všude tam, kam sahají zájmy naší skupiny
tak co karateka?