aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...
Moderátor: Picard
od Jendis » pát 16. dub, 2004 10:20
Mám další
Rudolf Charvát - TJ Judo-Budo Brno - V.Dan JuJutsu
bc.Stanislav Lánský - Olomouc - III.Dan JiuJutsu(ISJA) a I.Dan JuJutsu (WKJJO)-tady teda fakt nevím,o co jde??????
-
Jendis
- mistr diskutér

-
-
od mark4 » pát 16. dub, 2004 13:45
Gino píše:Osobně ho neznám... takže nemohu posoudit jaký to je člověk, ale jako každý, kdo má 5.Dan (zadarmo ho nemá) umí. Nelze mu upřít techniku - je to zkušený chlap. U nich se cvičí fighting ju jitsu, což jde mimo mě, osobně v ju jitsu nevyznávám závody atp., protože dle mého názoru to lidem připravuje jen... jak bych to... prostě je to hraní si na boj a lidé si tím nalhávají - potom když jde skutečně na ulici o zdraví, tak zjištují, že vše, co na závodech platí je najednou ta tam... (i kdyř randori jako takové je důležité, to ano). Ty pod ním cvičíš, Mark4??
Áno

, stím sportem bych to neodsuzoval.
-
mark4
- diskutér - nováček

-
od Sinister » pon 13. pro, 2004 15:11
i kdyz je to sice dost pozde

tak pokud na tom seznamu jeste pracujes tak bych uvedl sve dva ucitele:
Radek Jelinek 1. Dan Tiger Team Kralupy
Ivo Brixi 1.Dan Tiger Team Kralupy
-
Sinister
- pokročilý diskutér

-
od Gino » pon 13. pro, 2004 21:48
Sinister: kluci mají již Dan? Vždyť jsem je před měsícem vidělna semináři s modrými pásy...?
Tomáš Pekárek
-
Gino
- mistr diskutér

-
-
od Anonymní » úte 14. pro, 2004 5:38
p Kovarik Teplice, 3.dan ,ale nevim , jestli jej nema pouze v judu a na ju jitsu si jej pouze neprenesl:o) cvici tusim take u Spieglera
-
Anonymní
- mistr diskutér

-
od Anonymní » úte 14. pro, 2004 21:53
Radek a Ivos mají 2.Kyu Jiu-jitsu a 2.Kyu Goshindo. Můžete m věřit byl jsem u těch zkoušek a navíc jsem jejich trenér.

-
Anonymní
- mistr diskutér

-
od Sinister » stř 15. pro, 2004 14:38

tak se vsem a hlavne Radkovi a Ivosovi omlouvam, sem v BU novacek a myslel sem ze ucitel = alespon 1. Dan... tak zase o neco chytrejsi... (jen pritom nedelat ze sebe takovyho vola

)
-
Sinister
- pokročilý diskutér

-
od netnetty » pát 06. kvě, 2005 20:45
A co takhle Ivan Gibala,3.DAN, Ju-jitsu, Vyskov
-
netnetty
- diskutér - nováček

-
od Anonymní » sob 07. kvě, 2005 2:11
tak kdyz uz tu byl Radek a Ivos, tak musim uvest ze nyni maji 1. Kyu a drzim palce, aby byl dan!
-
Anonymní
- mistr diskutér

-
od Neko » stř 10. srp, 2005 19:58
Sháníš další? Co takhle Michael Köenig, II.Dan Jiu-jitsu - Zlín
-
Neko
- diskutér - nováček

-
od Anonymní » čtv 11. srp, 2005 18:03
mal by som otazocku k problematike tych majstrov o kt.tu pisete:bol uz niekto z nich v kleci alebo na freefigte,plny kontakt ?...ja len tak sa pytam mimochodom,ze ak su skutocni majstri ,tak s tym nemozu mat problem...(len neodpisujte prosim ,ze to je proti ich etike a podobne veci)..a ked sa im tam nechce tak asi s tym problem maju.....
-
Anonymní
- mistr diskutér

-
od Jendis » čtv 11. srp, 2005 18:17
no,nevím,jestli v kleci,ale někteří z nich již prošli "zajímavostmi",které připraví pouze život sám a ne nějaká klec

Stačí Ti to...?

-
Jendis
- mistr diskutér

-
-
od raduz » pát 12. srp, 2005 7:57
anonymny: nie kazdy ma potrebu ist bojovat do klietky....
teda nebral by som to ako meritko "majstrovstva" vo svojom
obore.
A co bjj, poznate niekoho v CR, SR kto je v tom vazne dobry ? (trenoval pri zdroji (brazilia), alebo ma takeho trenera)
-
raduz
- mistr diskutér

-
od Jendis » pát 12. srp, 2005 15:47
raduz píše:anonymny: nie kazdy ma potrebu ist bojovat do klietky....
teda nebral by som to ako meritko "majstrovstva" vo svojom
obore.
A co bjj, poznate niekoho v CR, SR kto je v tom vazne dobry ? (trenoval pri zdroji (brazilia), alebo ma takeho trenera)
známe...už se o tom mluvilo....zkus hledat...

-
Jendis
- mistr diskutér

-
-
od hatamoto » čtv 03. srp, 2006 12:15

Váš názor na Ing. Ladislava Petráše 7 dan. Zlý jazykové tvrdí,že není nic moc. Má ale 7 dan, který obdžel přímo od shihana Bertolettiho a na certifikátu je též podepsán Vlado Schmidt a Franz Strauss. Dále je jeho tech. stupeň oficiálně potvrzen soke Tanakou. Já cvičím pod jeho vedením a jsem velmi spokojen.

Martin Jan
Pokoj Vám
-
hatamoto
- diskutér - nováček

-
od Gino » čtv 03. srp, 2006 23:09
hatamoto píše::wink: Váš názor na Ing. Ladislava Petráše 7 dan. Zlý jazykové tvrdí,že není nic moc. Má ale 7 dan, který obdžel přímo od shihana Bertolettiho a na certifikátu je též podepsán Vlado Schmidt a Franz Strauss. Dále je jeho tech. stupeň oficiálně potvrzen soke Tanakou. Já cvičím pod jeho vedením a jsem velmi spokojen. :?:
Ono jde spis o to, co pro tebe znamena "nic moc"...
Napriklad je tu spousta lidi, kteri jsou "nic moc" podle mych meritek (ktere si necham pro sebe, alespon zatim), ale ze neco umi, to se jim uprit neda.
-
Gino
- mistr diskutér

-
-
od pavela » pát 04. srp, 2006 1:51
le patří ještě k těm, kteří na 1.Dan makali jako otroci a nešel udělat (až na vyjimky) dříve než za 10 let práce.
Veliká pravda. Dneska to jde nějak móóóc rychle. Ke kasikovi Lorencovi, nevím jestli má nějaký dan v Jiu Jitsu ale jistojistě se ho učil a ovládá. Karel Zrůbek který je už bohužel v bojovnickém nebi byl na jiu jitsu taktéž expert, mnohokrát jsme jiu jitsu rozebírali porovnávali a nebylo co by nevěděl nebo neuměl ..
-
pavela
- mistr diskutér

-
od kapma » pát 04. srp, 2006 8:49
Neko píše:Sháníš další? Co takhle Michael Köenig, II.Dan Jiu-jitsu - Zlín
S Michaelem jsem měl možnost, před cca. měsícem, 3 dny intenzívně cvičit a nasazení, provedení, využitelnost pro sebeobranu,
super!!!
-
kapma
- diskutér - nováček

-
od hatamoto » ned 06. srp, 2006 13:08

Chtěl jsem tímto řici, že já osobně jsem s úrovní shihana Ing. Ladislava Petráše, coby učitele WJJKO velmi spokojen. Chtěl jsem jenom znát názor ostatních lidí, protože v poslední době se kolem jeho osoby šíří nepěkné řeči, které bych já osobně odkazoval spíše do říše pomluv.

Martin Jan
Pokoj Vám
-
hatamoto
- diskutér - nováček

-
od Gino » ned 06. srp, 2006 15:32
hatamoto píše::) Chtěl jsem tímto řici, že já osobně jsem s úrovní shihana Ing. Ladislava Petráše, coby učitele WJJKO velmi spokojen. Chtěl jsem jenom znát názor ostatních lidí, protože v poslední době se kolem jeho osoby šíří nepěkné řeči, které bych já osobně odkazoval spíše do říše pomluv.

O kom, kdo neco znamena, ne? Tohle bych rekl, ze nebude jen v posledni dobe... jen to mozna az ted vice vnimas. Konkurence, konkurence... bohuzel i tohle slovo uz dnes k BU patri.

-
Gino
- mistr diskutér

-
-
Zpět na japonská bojová umění a sporty...