Moderátor: Toman
blondyna píše:Co je sociologie? To je nejaka pohlavni choroba?Tu jsem jeste nemela. Jak se to leci? Staci na to hermanek?
blondyna píše:To Mirimon:
Ja zadna OTcka nevlastnim, abych s nimi mohla zamorovat weby. Pokud vim, pouze armada CR vozi srot pred radio Svobodna Evropa.
ukropcany píše:4Mirimon - nechcem provokovať, ale Ty asi nemáš zmysel pre humor...? Blondýnine príspevky patria medzi najvtipnejšie... a Ty jej vysvetluješ, čo je sociológia...?![]()
Mirimon píše:(...)Jestli chceš tak ti přes SZ pošlu nějaké vtipy ve slovenštině.
Mirimon píše:blondyna píše:Co je sociologie? To je nejaka pohlavni choroba?Tu jsem jeste nemela. Jak se to leci? Staci na to hermanek?
Sociologie = věda, která se zabývá procesy v sociálních systémech na nejrůznějších úrovních.blondyna píše:To Mirimon:
Ja zadna OTcka nevlastnim, abych s nimi mohla zamorovat weby. Pokud vim, pouze armada CR vozi srot pred radio Svobodna Evropa.
OT je souhrnný název pro tvé příspěvky a příspěvky některých ostatních uživatelů této webové stránky. Za OT je považován každý příspěvek, který se netýká daného tématu nebo se obsahem odchyluje od probíraného tématu.
Podlě mě se za nickem blondyna skrývá osoba, která zkouší co vydržíme a dělá si z nás legraci, kterou né každý uživatel tohoto webu vidí rád.
plasomrak píše:...pod nickom tej bloncky sa skryva inteligentna osoba...
Mirimon píše:ukropcany píše:4Mirimon - nechcem provokovať, ale Ty asi nemáš zmysel pre humor...? Blondýnine príspevky patria medzi najvtipnejšie... a Ty jej vysvetluješ, čo je sociológia...?![]()
Ptala se co je sociologie a OT, tak jsem ji to vysvětlil. Neboj se, že nemám smysl pro humor.
Jestli chceš tak ti přes SZ pošlu nějaké vtipy ve slovenštině.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků