Pruvodce po dvojsmyslech v bojovych umenich
Kdyz lide rikaji: Skutecne tim mysli:
Japonska bojova umeni jsou nejlepsi - Cvicim japonska BU
Tohle BU ma tisiceletou tradici - Tenhle styl je znam teprve desetileti
Bojove umeni je o zmene cloveka k lepsimu - BU je o drine, potu, modrinach a penezich
Cinska BU jsou nejlepsi - Cvicim cinske BU
Vysoke kopy jsou blbost - Neumim kopat vysoko
Sparring je dulezity - Rad se peru a jsem v tom dobry, ale vice toho neumim
Bojove umeni je o sebeovladani - Pokud se me jen nekdo dotkne tak ho prerazim!
Korejska BU jsou nejlepsi - Delam korejska bojova umeni
Lamaci techniky jsou dulezite - Cvicime hodne lamacich technik
Nejsem zastancem stupnu ( pasu ) – Nikdyjsem nedosahl vyssi tridy (stupen)
BU prispivaji k rozvoji charakteru - Podivejte se na ME!
Filipinska BU jsou nejlepsi - Delam filipinska BU
Sofistikovana BU jako Taichi a Aikido jsou mnohem vyspelejsi - Desim se sparringu
On/ona je dobry ucitel BU - Je clenem memho klubu
On/ona je mizerny ucitel - Byl/a v mem klubu, ale osamostatnil/a se a neprinasi mi tak zadne penize
Muj styl je nejlepsi - Nevim nic o jinych stylech
Stupne pokrocilosti nejsou dulezite - Dalsi zkousky jsou na spadnuti a jsou sakra dulezite
Lamaci techniky jsou neucinne - Neumim lamaci techniky
Jsem moderni, otevrene myslici zapadni ucitel delajici BU netradicni cestou - Vice me zajima jak ucit ostatni nez sam sebe a lide z vychodu me ignoruji, neb vi jaky jsem ignorant
V nasem systemu prizbusobujeme cviceni cloveku - V nasem stylu prizbusobime cloveka cviceni
Souteze jsou mrhanim casu - Nikdy jsem nic nevyhral
Formy a katy jsou nejvyssim pojetim essence BU - Nekde jsem to cetl - a dost zavodim
Formy a katy jsou nesmysl - Bruce Lee rekl, ze formy jsou zbytecne, cimz me zbavil mnoha usili
Jeden styl neni lepsi nez druhy- jedinec dela rozdily - Nechodte jinam – nas styl je nejlepsi
Bruce Lee nevedel o cem mluvi - Nemam poneti o cem Bruce Lee mluvil
Sila a velikost neni rozhodujici - Sila a velikost je rozhodujici predevsmi pokud proti vam stoji nekdo silnejsi a vetsi
Rozum a rychlost vzdy zvtezi nad hrubou silou - Vyjimkou je, kdyz ON je vetsi a silnejsi nez vy
Vyznam BU je dusevni rovoj a ozvobozeni se od ega - JA jsem tak pokorny a moudry, to je uzasne !!!