Jefry píše:z temi boxery a teleskopy je to pekne, ale kdyz to pouzijete na nekoho, skym se zrejme jeste nekdy potkate. Tak muzete pocitat ze priste bude mit podobnou neli jeste nebezpecnejsi vybavu
Jefry píše:z temi boxery a teleskopy je to pekne, ale kdyz to pouzijete na nekoho, skym se zrejme jeste nekdy potkate. Tak muzete pocitat ze priste bude mit podobnou neli jeste nebezpecnejsi vybavu
Senior píše:Samozřejmě že teleskop může účikovat stejně jako boxer, ale jde i o to že s tím boxerem a tím pádem i rukou musíš jít přímo do kontaktu na tělo, kdežto ten teleskop umožňuje zachovat si aspoň malý odstup případně vůbec žádný kontakt. Zní to možná srandovně, ale mám osobní zkušenost s tím co dokáže obyčejná ale velká hliníková naběračka z várnice když s ní klepneš přes klouby na prstech někoho kdo má v ruce láhev od vína a jde na tebe...(nic jiného jsem po ruce v tom fofru neměl), než se vzpamatoval tak stačilo klepnutí po čele - čelo je tvrdší než hliník, takže bez obav - což způsobilo spíš psychický otřes dotyčného a bylo to. V podstatě jsem se ho dvakrát "dotknul" jen tou naběračkou, nemusel jít do přímého kontaktu a byl klid.
Proto já osobně bych volil ten teleskop, ale to je jen můj názor.
- tak mě napadá že při osobní prohlídce je teleskop jasná zbraň, ale velká hliníková naběračka....ideální pro sebeobranu, má i háček pro zavěšení na opasek....
![]()
Senior.
224477 píše:skepticky píše:....kamosi,vsetkym vam fakt zelam,aby ste sa nikdy nedostali do nejakych sraciek s policiou ani so sudmi,je to vopruz,jeden este nemam dorieseny a takisto,aby ste sa nedostali do ruk tym "poulicnym kurvam"....a ked k tomu dojde,serte na techniku,cistu mysel a podobne azijske sracky,boxer alebo hocico ine do ruky ,napudte a vyhecujte sa,rycte ako debilny tur,ruvajte a rezte sa, ako by to malo byt posledny krat,emocie,strach,agresivita musia byt "vypustene z retazi" a pravdepodobne odidete ako HERO Vy,kazdy clovek ma strach,a pokial sa budete ho snazit potlacit a snazit sa byt kludny ,tak vas zozerie a ste v p..i a valate sa na zemi,pozrite si fighty medzi simpanzmi,alebo levy s hyenami....smejete sa,ale ste ko..ti,ak ano... FURT TAM VYHRA NAJAGRESIVNEJSI,NAJSILNEJSI SAMEC -je to to iste, ludia pred bojom a pocas bojov funguju skoro rovnako ako napr. simpanzi a ine opice,skoro ako ultimaty-par rucnych vymien,jeb na zem a dobit na smrt,u levov s hyenami podobne,najagresivnjsi a najvacsi lev zjebe veducu samicu k zemi a prekusi jej krk,medzi ludmi-najagresivnejsi chuj nasype zopar bomb do xichtu omnoho mensej obete,zjebe ju ako v predoslych pripadoch na zem a tam ju pekne bez okolkov nakope do xichtu...P.S . proste clovek je len trosku inteligentnejsia zver,ale ked dojde na boj,mozog vypne a adrenalin otvori dvere starym bojovym reflexom ktore su v podvedomi,len sa nesmie zozrat ako mimino,lebo ak ano,tak potom je to uplne v P..I ..........a poriadnej
pises zaujimavo, posli mi sukromnu spravu (zaregistruj sa..) mozme sa na niecom dohodnut.. (podla toho odkial si..) ak mas zaujem.
J.
Toman píše:Boxer patří mezi tzv. zbraně zákeřné. Domnívám se však, že náš právní řád bohužel takový pojem nezná.
Zákonné předpisy, které regulují držení, nošení a používání zbraní v České republice pokrývají pouze oblast střelných zbraní. Ostatní zbraně nejsou zákony nijak omezovány, včetně zbraní zákeřných (pokud nejsou střelné) a chybí i obecné právní vymezení pojmu zákeřná zbraň.
Nabývání do vlastnictví, držení, nošení a použití střelných zbraní v České republice v civilním sektoru řeší od roku 1996 zákon č.288/1995 Sb., o střelných zbraních a střelivu, který se zákeřnými zbraněmi zabývá jen okrajově.
Podívej se na § 21 který specifikuje některé prvky zakázaných zbraní.
Zdroj: Zákeřné zbraně - Komenda, Maláník; 2002 (doporučuji, vynikající knížka)
Držení a nošení boxera by tedy nemělo být v rozporu s našimi platnými zákony (bohužel). Ale pozor! Např. v Německu a Rusku (určitě i někde jinde) je zákonem zakázáno takové zbraně vlastnit.
Podle mého názoru jsme zbytečně benevolentní, protože slušní lidé je stejně nenosí.
Někde (možná tady ve fóru) jsem četl, že kdysi (nedivil bych se kdyby se to dochovalo) byl takový zvyk, že když chlap prohrál souboj při němž byl vybaven boxerem. Položili mu ruku na obrubník a dupli mu na ní.
Au Au Au
Zdar a sílu
a keď ho zladuješ rukonožne taktiež si nbudúce prinesie lepšiu a nebezpečnejšiu výbavu... Takže 2 možnosti: 1. Zabiť ho(mŕtvi už neublížia) alebo nechať sa zmlátiť, aby si ho nenaštval...Jefry píše:z temi boxery a teleskopy je to pekne, ale kdyz to pouzijete na nekoho, skym se zrejme jeste nekdy potkate. Tak muzete pocitat ze priste bude mit podobnou neli jeste nebezpecnejsi vybavu
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků