chonglee píše:tak jak se vám líbila?víte už konečně jak mají vypadat bojová umění?
nechcete to trochu okomentovat?
předehru už to mělo tento týden ve snídani s novou,neviděli jste náhodou?všichni už teď ví úplně přesně jak vypadá tuei šou...
Picard píše:Mě to teda přislo naopak docela veselé, zvlášť některý věci
ukropcany píše:Neviem čo tam bolo neskôr (nevydržal som až do konca), ale to aikido (), TJ s mečom (babenka) a tí v tých modrých olepených kimonách (pardon gi) bola totálna blamáž... že si aj ja nezaložím školu...
chonglee píše:no vidiš mě se to vu-šu vubec nelíbilo,šil sebou sice jedna báseň,ale jinak kdyby měl nabroušeno.... samožřejmě bylo i docela divný netvrdil náhodou,že chodil do pekingský akademie bojovýczh umění?nebo kam to říkal?tak nevim jestli tam neplatil náhodou jenom školný.
a neříkala náhodou ta taijistka u koho se to taiji učí?samozřejmě sestavu s šavlí se v čr můžete naučit na každém rohu.
a co to kendo?
jinak prezentace pro veřejnost dokonalá.teď už přesně všichni vědí jak má to či ono vypadat.vždyť to přece viděli v televizi tak to ani nemůže být jinak.
abych jenom nenadával všimli jste si v pozadí malé aničky jak cvičí?jestli ji to vydrží tak ji myslím ještě párkrát uvidíme.
[/b]
chonglee píše:(...)
a co to kendo?(...)
chonglee píše:no vidiš mě se to vu-šu vubec nelíbilo,šil sebou sice jedna báseň,ale jinak kdyby měl nabroušeno.... samožřejmě bylo i docela divný netvrdil náhodou,že chodil do pekingský akademie bojovýczh umění?nebo kam to říkal?tak nevim jestli tam neplatil náhodou jenom školný.
a neříkala náhodou ta taijistka u koho se to taiji učí?samozřejmě sestavu s šavlí se v čr můžete naučit na každém rohu.
a co to kendo?
jinak prezentace pro veřejnost dokonalá.teď už přesně všichni vědí jak má to či ono vypadat.vždyť to přece viděli v televizi tak to ani nemůže být jinak.
abych jenom nenadával všimli jste si v pozadí malé aničky jak cvičí?jestli ji to vydrží tak ji myslím ještě párkrát uvidíme.
[/b]
Reyden píše:kendo od kluku ze SDM bylo tak jediny na urovni, kvalitni prezentace sveho bojoveho umeni ..
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků