jo to jo,ale kdyz vemu v uvahu zakon o primeranosti obrany a o tom , ze zbrojaky sa rozdavaju iba takym ktory by ich nemali mat, /mne obycajnej osobe by isto nikto nedal Acko zbrojak/ tak neviem....
a na druhu stranu ked ako uz naznacovali narazky ak mas dovodny strach o zivot tak urcite sa neprihlas na karate, ale sa snazt si zohnat zbran a nejake zaklady combat strelby. ale aby som behal s pistolou /nebodaj nelegalnou/ so stihomaniou sa mi mo moc nezda. a ak ta chce niekto dostat tak ta dostane, ps. a su miesta kde namozes mat zbran/ koncerty, sport. podujatia, sudy.../
co viac....
vysvetlivky:
mig29 -ked mam moznost zohnat si lepsiu zbran tak si ju zozeniem a budem geroj ja, ked budem porovnavat pistol vs mig -detske
meteor --meteorit ta moze trafit hocikedy a zabit ta, ale aka je to pravdepodobnost?
granat - aj lacnejsia zbran moze byt taka ucinna ako ta drahsia ked sa sikovne pouzije resp je na to pouzivana.
ZAVEROM:
BU nie su primarne urcene na to aby celili najmodernejsim zbraniam,
SUMA: ked budes behat vsade s pistolou tak bude vecia pravdepodobnost, ze skoncis skor v base/alebo pod fialkami/, ako to ze ta niekto sejme 9mm ked budes behat bez zbrane -plati v pripade ze nie si z Dark side.
ako mozem taketo hovadiny vypisovat, ze?