KONFLIKTY

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Sai » čtv 30. čer, 2005 21:07

Vlado - to je slovo chlapa.. a ne nějaké impotentní kecy o tom že se radši agresorům vyhýbat...

Vlado... sílu a čest :P
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sai » čtv 30. čer, 2005 21:35

... .postavit se tomu chujovi a zpříma mu do očí říct co si myslíš je to nejlepší co můžeš udělat.. než si pak na stará kolena vyčítat svoji zbabělost....

Pánové... žijeme přece jenom jednou....
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 01. črc, 2005 8:28

Sai píše:... .postavit se tomu chujovi a zpříma mu do očí říct co si myslíš je to nejlepší co můžeš udělat.. než si pak na stará kolena vyčítat svoji zbabělost....

Pánové... žijeme přece jenom jednou....

Ano zijeme jen jednou, napr. do takoveto nazorove vymeny. :!:

Vlado nenech se vyhecovat a vys*r se na ne. Vazne to za to nestoji :!:

Nejsi prece stejnej d*bil jako oni :idea:

Tohle nema se strachem a zbabelosti nic spolecneho. To je o rozumu. To ze ted neskocim ze 4 patra na beton taky prece neni zbabelost (i kdyz bych se bal to udelat!!!!!!!]

:idea: :idea: :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sai » pát 01. črc, 2005 11:17

... ale to přirovnání se skokem ze 4. patra není to samé o čem jsem psal...
fajn.. necháme Vláďu Vláďou a budem se bavit co jsem měl na mysli..

Příklad, který se mi stal..... Jsme v jednom podniku, kámoš je zrytý a všimne si že mu nějaký neznámý člověk balí holku... kámoš začne být agresivní a chce ho zmlátit... přitom ten člověk nevěděl že je ta slečna zadaná, takže vlastně neudělal nic špatného... myslíš že jsem ho jen tak nechal se na něho pustit?? vůbec ne... odtáhl jsem jeho i jeho holku pryč a tu noc jsme se už tam nevrátili...

ale co kdyby ten samý člověk byl agresivní, začal by nám nadávat a se svojí početnou skupinkou by nad náma začal stahovat mračna?? opravdu si myslíš že by si to vše odmávnul ledabyle rukou a odolával urážkám a ponížení před takovou masou lidí?? ... já určitě ne... určitě bych si přisadil...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pát 01. črc, 2005 11:31

pokial by tam bola pocetna skupinka Tvoj kamos opity a navyse aj dievca - bolo by velmi nezodpovedne (nebezpecne) pustat sa do fyzickeho stretu.

Vtedy treba mysliet aj takticky ( opity kamos toho nenabujuje, dievca :!: ) a mohlo by to skoncit zle.

A pochybujem ze by si "zlozil" 5-tich(napriklad) Ty sam.
A ked by ich bolo viac, urcite by to nebola ferovka :wink: ale pustili by sa do toho vsetci. (islo by o zdravie)
Ina vec je keby aj Vas bolo viac (samozrejme nie pod "vplyvom", alebo militantnych pacifistov)- to by sa uz dalo nieco poriesit :twisted:
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

bitka

Příspěvekod Anonymní » pát 01. črc, 2005 11:41

On mi v podstate ani nenadaval ale vkuse ma tahal von a ked som nechcel ist tak som vyzeral ako nejaky kokotko. Ja by som aj isiel ale problem bol v tom ze som nevedel ci by som sa bil iba s nim alebo by na mna skocili vsetci jeho kamarati. Myslim ze sa tomu baru budem snazit vyhnut ale zase nie za kazdu cenu. A ked pride na lamanie chleba tak to necham v rukach Bozich.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pát 01. črc, 2005 11:43

pekna definicia :lol: ( a navyse tieto typy maju potom velku guraz ale vacsinou ziadnu "bojovu pripravu" - myslim natrenovane) - :?
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 01. črc, 2005 11:46

[quote="Sai
ale co kdyby ten samý člověk byl agresivní, začal by nám nadávat a se svojí početnou skupinkou by nad náma začal stahovat mračna?? opravdu si myslíš že by si to vše odmávnul ledabyle rukou a odolával urážkám a ponížení před takovou masou lidí?? ... já určitě ne... určitě bych si přisadil...[/quote]

Tebe tohle uráží a považuješ to za ponížení :?: :?: 8O Víš,jak se kdo cítí,tak to pocítí...tohle mne nechává ledově klidným a za blba je on :wink:
Ale jasně,i tahle situace může nastat...ale lepší je řešit to s chladnou hlavou :wink:
Tyhle "hospodský,testosteronový tahanice" jsou akorát o problémech.....a z her "na to,kdo dál dochčije" už jsem vyrostl :wink:

4 Ukropčány.....jo,že rodinného známého pozdravuju....jednoho takového,co tohle rčení používá,znám taky,akorát papundekla nahrazuje pimprlíkem 8) :lol: :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: bitka

Příspěvekod Jendis » pát 01. črc, 2005 11:52

Vlado píše:On mi v podstate ani nenadaval ale vkuse ma tahal von a ked som nechcel ist tak som vyzeral ako nejaky kokotko. Ja by som aj isiel ale problem bol v tom ze som nevedel ci by som sa bil iba s nim alebo by na mna skocili vsetci jeho kamarati.

Jestli Tě to tak štve,a chceš "mít čisté svědomí",tak ho při nejbližší příležitosti seznam hned po výzvě se skleněným popelníkem(nebo ho rozesměj půllitrem)...budeš za drsňáka,ostatní se poserou a Ty se potom zchladíš v báni a budeš platit jak mourovatej...(protože takového blba bacíš do hlavy(i rukou)...ona ho najednou začne bolet,půjde marodit(a on bude marodit dlouho)...ty to zacáluješ a budeš se tlouct do palice,že ses jednou nechal unést :wink: Ale budeš mít čisté svědomí :idea:

Takže si vyber,jestli Ti to za to stojí :wink: (tohle totiž není případ,kdy by ses musel cítit blbě.....ale jestli se budeš rozmýšlet,až Ti někdo sáhne na manželku a Ty na to budeš koukat,to už je jinej případ......chápeš alespoň trošku,o čem mluvím :?: :wink:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 01. črc, 2005 11:55

Sai píše:Vlado - to je slovo chlapa.. a ne nějaké impotentní kecy o tom že se radši agresorům vyhýbat...

Vlado... sílu a čest :P

Chlap je jen tak silnej,jako to,co ho dokáže naštvat :wink: Jak jsi na tom Ty :?: 8)
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 01. črc, 2005 11:57

ukropcany píše:4jendis - vieš čo ešte hovorí? Na stopárov kýve a kričí "...to výš... na tebe sme čekali"... vždy keď sme s ním, tak ideme do kolien... :D :D :D

Tak ten "můj" (hlavně na stopařky...teda,jenom na stopařky :oops: )....slečno,radši pod nás,než pod auto :wink: :lol: :lol: :lol: Přesně vím,o čem mluvíš :!:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

bitka

Příspěvekod Anonymní » pát 01. črc, 2005 12:00

Velmi dobre viem o com hovoris a ver mi ze nad tym hlboko premyslam (ps: ten pohar som uz inac mal pripraveny tiez). Neviem co vsak spravim ked tam budem napriklad s priatelkou. Jedna vec je nechat sa ponizovat pred kamaratmi a ina vec pred zenou. Kazdy chlap asi vie o com hovorim. A co ked zacne urazat ju ale pritom ju nenapadne ako sa mam preboha zachovat?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pát 01. črc, 2005 12:06

Hadam to nie je jediny bar na okoli :idea:
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

bar

Příspěvekod Anonymní » pát 01. črc, 2005 12:08

Jasne ze nie ale co ked bude chciet ist prave tam a ja co na to poviem ze tam ist nechcem lebo sa bojim dajakeho curamedana?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 01. črc, 2005 12:09

Už jsem říkal...udělat vola z něj :wink: Myslíš si,že budeš u přítulky "za hrdinu",když do Tebe někdo začne rýpat a Ty jí předvedeš nějaké "show"?

A když ji začne urážet...no,tak je nutno se jí zastat,to je v pořádku......víš,občas je třeba dobrý si stoupnout,zvednout telefon a zavolat policii.Nebo upozornit barmana,ať si udělá pořádek...jinak,že případnou škodu budeš vymáhat po podniku :wink:
Na nějaké "férovky" už se dneska nehraje,pozor na to......zažívám to dnes a denně :!:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

zenska

Příspěvekod Anonymní » pát 01. črc, 2005 12:10

A ked je na oboje :D ?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: bar

Příspěvekod Jendis » pát 01. črc, 2005 12:12

Vlado píše:Jasne ze nie ale co ked bude chciet ist prave tam a ja co na to poviem ze tam ist nechcem lebo sa bojim dajakeho curamedana?

Ne,řekneš,o co tam jde a ať si vybere sama....jestli jí to za to stojí...... :!:

Nehledě na to,že já bych se příjemně bavil,pokud by se někdo navezl do mé přítelkyně......ten zážitek bych nikomu nedoporučoval.....asi bych ji musel krotit :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Ať nedělá ostudu,že ten pán to tak určitě nemyslel..... :lol: :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

?

Příspěvekod Anonymní » pát 01. črc, 2005 12:13

No s tou policiou je to tak ze asi by som ju nedokazal zavolat. Alebo az pri najhorsom. Mam taky cudny pud sebazachovy. Ako ked sa topis ale nieco ti neda volat o pomoc. Chapes ako to myslim?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: zenska

Příspěvekod Jendis » pát 01. črc, 2005 12:13

Vlado píše:A ked je na oboje :D ?

Tak ho sekni a RYCHLE běžte domů..... :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: ?

Příspěvekod Jendis » pát 01. črc, 2005 12:15

Vlado píše:No s tou policiou je to tak ze asi by som ju nedokazal zavolat. Alebo az pri najhorsom. Mam taky cudny pud sebazachovy. Ako ked sa topis ale nieco ti neda volat o pomoc. Chapes ako to myslim?

jo...hrdina-samotář(to musíš zvládnout sám...Jeď,Kájo,jeď...citace z básníků)...takových jsou plný hřbitovy :wink:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně