od katana » čtv 10. dub, 2003 21:18
<!-- BBCode Start --><I>"Cvičím Kung-fu pod dohledem svého laskavého učitele.Je to velice dobrý bojovník,který umí i zabít.V první řadě mě učí žít v lásce a radosti ze života,učí mě být zodpovědný za své činy-to vše je podle mého Kung-fu.Přeji Všem,kteří cvičí tyto nádherné pohyby a tuto filosofii radost a lásku(i když se musíte bránit násilí buďte v lásce-je to největší magie bojovníka,když budete v lásce a klidu budete v Jednotě-a v Jednotě není útočník a obránce-v Jednotě Je Jednota-tudíž budete jako tichá hladina , kterou když zčeří pohyb vy oněm budete vědět dříve než se projeví v realitě a budete na něj patřičně a vítězně reagovat-přítomnost a bdělost je klíč.Toto vše je,ale jen můj osobní pocit a zkušenost z Kung-fu.®ijte a cvičte jak chcete.PS:Pane Hladík neznám Vás osobně,ale můj přítel se s Vámi setkal a on cítí-myslím tím vnímá a sděloval mi ,že jste na něj působil velice laskavě a mile.Přeji Vám hodně úspěchů ve Vaší škole i ve Vašem (Kung-fu)životě.Nýna který ví ,že Největší Bojovník je To za formou."</I><!-- BBCode End --> - tak toto je naprostá perla, viz diskuzní fórum sifu Hladíka :-]