jdete do prdele

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

jdete do prdele

Příspěvekod Anonymní » stř 20. črc, 2005 18:14

jdete do prdele magori. potrebujet dostat poradne do drzky nekde na disco od namazanych UKcek ci SKcek. Jedna pica jako druha. Na kung-fu sere pes.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: jdete do prdele

Příspěvekod Anonymní » stř 20. črc, 2005 19:18

M_n_a píše:jdete do prdele magori. potrebujet dostat poradne do drzky nekde na disco od namazanych UKcek ci SKcek. Jedna pica jako druha. Na kung-fu sere pes.

haha, hrdino, tak jo - rozdas si to s jednim kungfistou :-) ??? Jsem z Prahy.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sai » stř 20. črc, 2005 19:33

:lol: že by další vejmrdek??? přichází a odchází v pravidelných intervalech, co?? ti vejmrdci :lol: :lol:

takové sráče jako ty znám spousty.... v normálu zakomplexovaní blbečci o kterých by člověk řekl že do pěti napočítat neumí... a na discotéce si sotva loknou piva a cítí se jako bohové... totéž platí za bezpečným monitorem copmu..... :roll:
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » stř 20. črc, 2005 20:03

M_n_a píše:jdete do prdele magori. potrebujet dostat poradne do drzky nekde na disco od namazanych UKcek ci SKcek. Jedna pica jako druha. Na kung-fu sere pes.

chces si to s niekym z nas rozdat?
NEZI ABY SI BOJOVAL ALE BOJUJ ABY SI ZIL!
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkis » stř 20. črc, 2005 20:07

Ten M_n_a mě velmi pobavil.
By mě jen zajímalo, jestli už on sám dostal do držky a ví o čem mluví.
majkis
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Krokac » stř 20. črc, 2005 21:58

:lol: :lol: :lol: Lidičky takové vyzobance je třeba politovat a nechat být. Oni pak časem pochopí, že se jenom strapňují. A když ne, no tak nad nimi začne společnost mávat rukou. ®ádné vyzývání na bitku. Je to zbytečná ztráta času, sil a energie.
Bojovat se musí se ctí, houževnatě, chytře, ale nikdy ne zakaždou cenu !!!

http://mtulak.sweb.cz
Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod raduz » čtv 21. črc, 2005 8:11

pocuvaj "hrdina" - zabehni niekam do nejakeho klubu na trening a to co si napisal zakric na plne hrdlo. :wink:

A este jedna vec.... ...nezabudni si chranic na zuby a karticku poistenca...
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

ok

Příspěvekod wushi » čtv 21. črc, 2005 8:20

ok, raduz, tak prídem... :lol: :wink:
že si vôbec takýchto rypákov všímame...ale pre poriadok: M_n_a, chlope, fakt, dobehni na nejaký tréning a otvorene sa o tejto téme pobav...rubni si predtým zo dve, tri pivká a nejaké poldeci na guráž a uvidíme, aká bude reakcia...chcel by som z toho vidieť nejaký záznam, asi by to bola zaujímavá konfrontácia...alebo dobehni na pivko a uvidíme, či nezmeníš názor... :) :wink: :lol: :lol: :lol:
raduz, kedy ideme na pivsona? kua, nejako mi to nevychádza, si teraz niekde v oblasti nmnv? napr.zajtra poobede by sme mohli nejaký ten kúsok obrátiť...pošli sms...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: ok

Příspěvekod bruce » čtv 21. črc, 2005 8:23

wushi píše:ok, raduz, tak prídem... :lol: :wink:
že si vôbec takýchto rypákov všímame...ale pre poriadok: M_n_a, chlope, fakt, dobehni na nejaký tréning a otvorene sa o tejto téme pobav...rubni si predtým zo dve, tri pivká a nejaké poldeci na guráž a uvidíme, aká bude reakcia...chcel by som z toho vidieť nejaký záznam, asi by to bola zaujímavá konfrontácia...alebo dobehni na pivko a uvidíme, či nezmeníš názor... :) :wink: :lol: :lol: :lol:
raduz, kedy ideme na pivsona? kua, nejako mi to nevychádza, si teraz niekde v oblasti nmnv? napr.zajtra poobede by sme mohli nejaký ten kúsok obrátiť...pošli sms...

kto je pivson?
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

2bruce

Příspěvekod wushi » čtv 21. črc, 2005 8:48

pivson alias pivec alias pivo alias beer alias bier alias pijiu alias cerveza....
je to taký šmejd, keď ho stretneš, dávaj na neho bacha, vo väčšom množstve škodí tým malým šedým bunkám...a občas i žalúdku....
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: 2bruce

Příspěvekod bruce » čtv 21. črc, 2005 8:54

[quote="wushi"]pivson alias pivec alias pivo alias beer alias bier alias pijiu alias cerveza....
je to taký šmejd, keď ho stretneš, dávaj na neho bacha, vo väčšom množstve škodí tým malým šedým bunkám...a občas i žalúdku....[/quote
aha a ja ze to je nejaky ucastnik tohot fora co vas urazill hehe som ja ale debil :D :D :D
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod vejmrdek » čtv 21. črc, 2005 21:34

Dobrý den,
tímto bych se všem rád omluvil za své chování před časem, již delší dobu jsem na tomto foru zaregistrován pod jiným jménem, myslím že chápete proč :oops: Ještě jednou bych se rád omluvil, choval jsem se jako idiot, byla to hloupost. Děkuji, " exvejmrdek" :wink:
vejmrdek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod vejmrdek » čtv 21. črc, 2005 21:37

Abych nezapoměl, M_n_a opravdu nejsem já. Mrzí mě že mě Vám připomíná, protože on je proti mě břídil. Vůbec se nemůže srovnávat s mým talentem... :!: :wink: :)
vejmrdek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...