pes

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod Krokac » čtv 21. črc, 2005 20:58

Empty_Bell píše:Krrokac, máš pravdu. Ale E.B. je v tom nevině. To ostatní jej stále napadají, stale se jim cosi nelíbí.

Svatý Empty

E.B. jak říkám na nikoho to nebylo mířeno ve zlém. Já si taky někdy do někoho rýpnu, když už ty kraviny nemůžu vydržet. Ale vaše spory čtu celkem často v různých diskusí. Je tu toho fakt dost a vždycky se to odvrátí od daného tématu do nějaké filosoficé sféry plnou urážek.

Pokud chce někdo prosazovat válečné moudra dávných mistrů, vykládat filosofii boje různých BU atd. vpořádku taky jsem zastáncerm toho, aby se tato část výuky BU neopomíjela. A je to alespoň diskuse o něčem co má hlavu a patu. Ale jen tak se veřejně napadat a urážet mi přijde fakt zbytečné a někdy dětinské.
Bojovat se musí se ctí, houževnatě, chytře, ale nikdy ne zakaždou cenu !!!

http://mtulak.sweb.cz
Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Virgee » čtv 21. črc, 2005 21:01

Abych dostál tomu, že E.B. pořád někdo napadá a on je v tom nevinně, rád bych řekl, že EBho kecy mě zpočátku opravdu bavily, ale čeho je moc toho je moc. Dobrého pomálu a tohle už je za všemi mezemi.

Legrace dělaná nuceně a moc je už zesměšňování sebe sama. Takže Empty, PLS, kašli na to. Není to vtipný a děláš ze sebe idiota. Kdyby tohle nebyl internet,ale ralita, vasdím se, že by sis tohle nedovolil.
®ivot je boj /// http://virgee.wz.cz/
Virgee
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Empty_Bell » čtv 21. črc, 2005 21:25

Virgee píše:Abych dostál tomu, že E.B. pořád někdo napadá a on je v tom nevinně, rád bych řekl, že EBho kecy mě zpočátku opravdu bavily, ale čeho je moc toho je moc. Dobrého pomálu a tohle už je za všemi mezemi.

Legrace dělaná nuceně a moc je už zesměšňování sebe sama. Takže Empty, PLS, kašli na to. Není to vtipný a děláš ze sebe idiota. Kdyby tohle nebyl internet,ale ralita, vasdím se, že by sis tohle nedovolil.

Virgule, a to se mám jako smát nebo plakat, že něčí meze jsou tak 3x3 cm? Nadhodil jsem zde 2-3 humorky a sesypali se na mě jako vosy, tak jsem odpovídal. Jsi stejně tak zabedněný jako ti ostatní, Sai a spol.? Nebo to je tady folklór na BU se navzájem napadat? Tihle agresoři jsou mi jen k smíchu. Bojovníčci na přebalení. Mentolka na vycumlání.

Kdyby tohle byla ralita, vasdím se, že bych si to dovolil.
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Virgee » pát 22. črc, 2005 6:57

E.B.
Sranda je jedna věc a napadání druhá. A Ty, ačkoli proti napadání brojíš, sám napadáš mě a nejen mě.

Gratuluji k Tvé odvaze co se reality týká. Nestalo se, že už někdy neunesl někdo "dokonalost" Tvého humoru? Umím si představit situace, kdy bych Tě za to uškrtil.

Ale nic vez zlým, humor mám rád, ale nemám rád, když ze sebe dělá někdo blbce a Tváří se, že je nad věcí až moc. Do určitě míryž je to opravdu legrace a nadsázka, později to ale začíná být opravdu nesnesitelně hloupý.
Virgee
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pát 22. črc, 2005 7:44

bim, bam, bim, bam - "zvoncek" stale zvoni (asi moc fuka) - ale uz je to zvonenie veru otravne...... :evil:
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Empty_Bell » pát 22. črc, 2005 7:52

Virgee píše:E.B.
Sranda je jedna věc a napadání druhá. A Ty, ačkoli proti napadání brojíš, sám napadáš mě a nejen mě.

Gratuluji k Tvé odvaze co se reality týká. Nestalo se, že už někdy neunesl někdo "dokonalost" Tvého humoru? Umím si představit situace, kdy bych Tě za to uškrtil.

Ale nic vez zlým, humor mám rád, ale nemám rád, když ze sebe dělá někdo blbce a Tváří se, že je nad věcí až moc. Do určitě míryž je to opravdu legrace a nadsázka, později to ale začíná být opravdu nesnesitelně hloupý.

Virgulko, nesnesitelně hloupý, ano, to jsem já, bim bam bum, větříček fouká, virgulka se kouká, trochu se asi bojí, Empty Bell jej kojí. Čeká na hada škrtiče, aby jej hodil do drtiče. Jsem nad věcí až moc, zavolám Virgulka na pomoc.
Naposledy upravil Empty_Bell dne pát 22. črc, 2005 7:58, celkově upraveno 1
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Empty_Bell » pát 22. črc, 2005 7:54

raduz píše:bim, bam, bim, bam - "zvoncek" stale zvoni (asi moc fuka) - ale uz je to zvonenie veru otravne...... :evil:

enyky benyky kliky bé, potkal jsem raduze na cestě. Lepší když větříček fúká, než slyšet raduze fňukat.
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod raduz » pát 22. črc, 2005 8:02

hm super mantra, ked si ju zopakujes kazde rano uz Ta nic neprekvapi :lol:
bim bam bim bam bim bam....
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Virgee » pát 22. črc, 2005 8:30

EB, až Ti klesne hladina THC v krvi a dostaneš trochu rozumu, přijeď a "zatrénujeme" si.

S debilitou se dá bojovat jedině násílím nebo ignorancí. Než se budeš schopen čelit první variantě, volím druhou.
Virgee
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Empty_Bell » pát 22. črc, 2005 9:13

Virgee píše:EB, až Ti klesne hladina THC v krvi a dostaneš trochu rozumu, přijeď a "zatrénujeme" si.

S debilitou se dá bojovat jedině násílím nebo ignorancí. Než se budeš schopen čelit první variantě, volím druhou.

virgule, ty se chceš s E.B. násilovat? E.B. je pro každou legraci. Proč by měl E.B. někam chodit? Přiď ty. Vytřepu Tě z gatí a najdu vodu. :wink: :D
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod bruce » pát 22. črc, 2005 9:17

vy ste blbci..boli ste na specnaze forum?tam sa absolutne nehadaju...mohli by ste odpovedavat radsej nez sa hadat?aj tak to k nicomu nevedie.admin a ty co?co to nemazes?sa spamatajte :evil: :evil: :evil:
NEZI ABY SI BOJOVAL ALE BOJUJ ABY SI ZIL!
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 22. črc, 2005 9:21

Tak ještě jednou....zkuste to nebrat osobně,ale jen se zasmějte,vždyť to je jen pro zasmání...tyhle reakce čertíků jsou jen vodou na mlýn EB. :wink:
Jak chcete ovládat sebe při cvičení nebo v boji,když tady reagujete na popichování jako malé děti....?????(ale je fakt,že nevím,jak jste se vyspali.....já třeba vůbec) :wink: 8) :lol: :lol:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Krokac » pát 22. črc, 2005 9:23

bruce píše:vy ste blbci..boli ste na specnaze forum?tam sa absolutne nehadaju...mohli by ste odpovedavat radsej nez sa hadat?aj tak to k nicomu nevedie.admin a ty co?co to nemazes?sa spamatajte :evil: :evil: :evil:

Souhlas. Tam se aspoň něco dozvíš :wink: 8)
Bojovat se musí se ctí, houževnatě, chytře, ale nikdy ne zakaždou cenu !!!

http://mtulak.sweb.cz
Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Empty_Bell » pát 22. črc, 2005 9:30

Jendis píše:Tak ještě jednou....zkuste to nebrat osobně,ale jen se zasmějte,vždyť to je jen pro zasmání...tyhle reakce čertíků jsou jen vodou na mlýn EB. :wink:
Jak chcete ovládat sebe při cvičení nebo v boji,když tady reagujete na popichování jako malé děti....?????(ale je fakt,že nevím,jak jste se vyspali.....já třeba vůbec) :wink: 8) :lol: :lol:

Jendis, dobře to vidíš. :idea:
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Empty_Bell » pát 22. črc, 2005 9:47

Virgee píše:EB, až Ti klesne hladina THC v krvi a dostaneš trochu rozumu, přijeď a "zatrénujeme" si.

Koukám, že program funguje naprosto přesně. Za chvíli potáhnu virguli na vařený nudli...
Home is where the heart is.
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod bruce » pát 22. črc, 2005 9:48

takze to mame brat ako trening k sebaovladaniu,dobra metoda.... :wink:
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Empty_Bell » pát 22. črc, 2005 9:53

bruce píše:takze to mame brat ako trening k sebaovladaniu,dobra metoda.... :wink:

bruce, no dyť E.B. se zde objevil jen na chvilku a na dlouho zase zmizí. Komu může vadit? Gerojům (hrdinům) a skopovým hlavám. Těm bude vždy trnem v oku. Have a nice day. :D
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod mao » pát 22. črc, 2005 10:00

bruce píše:vy ste blbci..boli ste na specnaze forum?tam sa absolutne nehadaju...mohli by ste odpovedavat radsej nez sa hadat?aj tak to k nicomu nevedie.admin a ty co?co to nemazes?sa spamatajte :evil: :evil: :evil:

ale bruce, to je na vcsech forech. Je treba si uvedomit, ze v zapadni spolecnosti stoupa pocet psychickych onemocneni. Tak je vlastne divne, ze tu neni vic narusitelu jako je EB alias ryunin.

nicmene k tematu: sam jsem podstoupil "souboj" se psem. Jdu po ulici a najednou slysim stekot a vrceni. Bezi ke me vorisek asi po kolena a ceni zuby. Tak jsem na nej zarval, ale asi byl hluchej a nevsimal si toho. Kdyz uz byl opravdu blizko asi na kousnuti tak jsem ho vsi sliou nakopnul. Odlitnul ale hned zacal znova, tak jsem ho musel kopat dokud ho to bavilo. Mel jsem holy nohy, tak jsem nechtel riskovat zakousnuti. Nebyla to uplne sranda, ale nekousnul me. Kdyz jsem ho odrazil, byl jsem z toho vycerpanej, ze jsem ani nehledal majitele abych ho upozornil, ze si ma psa hlidat.

Jindy jsem bezel po ulici a pes taky mensi me zacal honit. Ale zrovna jsem mel v ruce tenisky, tak jsem ho jima zacal pacifikovat a taky to probehlo v pohode.

khruHanuman ma pravdu, ze souboj se psem jde dobre cvicit. znamy pouziva chmat, ze chyti psa za kuzi v zatylku (spis k usim) a zvedne ho druhou rukou ho chyti za hrbet a prasti s nim a zaroven si na nej klekne. A to dokaze i s vetsim psem jako je treba ceskoslovenskej vlcak. Ale ja bych ho neunes.
mao
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod bruce » pát 22. črc, 2005 11:39

mao píše:

ale bruce, to je na vcsech forech. Je treba si uvedomit, ze v zapadni spolecnosti stoupa pocet psychickych onemocneni. Tak je vlastne divne, ze tu neni vic narusitelu jako je EB alias ryunin.

nicmene k tematu: sam jsem podstoupil "souboj" se psem. Jdu po ulici a najednou slysim stekot a vrceni. Bezi ke me vorisek asi po kolena a ceni zuby. Tak jsem na nej zarval, ale asi byl hluchej a nevsimal si toho. Kdyz uz byl opravdu blizko asi na kousnuti tak jsem ho vsi sliou nakopnul. Odlitnul ale hned zacal znova, tak jsem ho musel kopat dokud ho to bavilo. Mel jsem holy nohy, tak jsem nechtel riskovat zakousnuti. Nebyla to uplne sranda, ale nekousnul me. Kdyz jsem ho odrazil, byl jsem z toho vycerpanej, ze jsem ani nehledal majitele abych ho upozornil, ze si ma psa hlidat.

Jindy jsem bezel po ulici a pes taky mensi me zacal honit. Ale zrovna jsem mel v ruce tenisky, tak jsem ho jima zacal pacifikovat a taky to probehlo v pohode.

khruHanuman ma pravdu, ze souboj se psem jde dobre cvicit. znamy pouziva chmat, ze chyti psa za kuzi v zatylku (spis k usim) a zvedne ho druhou rukou ho chyti za hrbet a prasti s nim a zaroven si na nej klekne. A to dokaze i s vetsim psem jako je treba ceskoslovenskej vlcak. Ale ja bych ho neunes.
diky za oekny den
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Empty_Bell » pát 22. črc, 2005 11:45

ale mao, no toto, to je vše co jsi dokázal vyplodit? Narušitel? A neběhává náhodou občas venku v teniskách v ruce? :wink:
Empty_Bell
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...