K1

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod josefmlady » sob 02. dub, 2005 13:53

hellas_off píše:prostě finále by mělo být Hoost vs. Koaklai a šmitec :)

souhlasím, jen nechápu toho smajlíka cos tam udělal, já byl strašně nasranej jak to bylo zmanipulované. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod josefmlady » sob 02. dub, 2005 14:06

ještě poslední věc: já si myslím že kaoklai porazil ignašova.díval jsem se na to několikrát a když si prostě spočítáte čisté zásahy, tak vám to bude jasné. ignašov dál pár ( myslím dokonce, že byly opravdu 2), šílených lowkicku a jinak......

Jo a někde jsem čet, že buakaw prohrál s krausem, což je pro mně nepochopitelný. prej nepodal ten výkon na kerej jsme zvyklí a hlavně mu ublížilo to pravidlo o jednom koleni v klinči. Což je jasný: kraus boxuje, takže jde blíž na tělo a pokud tam buakaw nemůže použít kolena, tak je to celý na........co ti japonci nevymyslí, jen aby se ho zbavili.
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod bruce » sob 02. dub, 2005 15:30

ano,buakaw bol vyborny kopal paradne 6 krat za jeden odrazu ale kraus mal silnu lavacku...ale kedze tie tri kola dali krausovi za to co predviedol remizu tak bolo jasne ze v stvrtom musel vyhrat podla toho co predviedol......ale buakaw por puramuk je uzasny :)
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jayo » sob 23. črc, 2005 1:06

Pozeral niekto K1 v Japonsku? Sapp to vyhral... ale to finale... no nasmial som sa... ten japonec bol proste nezmar. :-)
Skoda ze sa tymi par kickmi netrafil, vzdy mieril nejako moc nalavo.
Jayo
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Předchozí

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...