bruce

Moderátor: Picard
bruce píše:co mam robit ked mam koli kolenu zakazane trenovat s nohami?ako sa mam udrzat v kondicke?dakujem
bruce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kolko stoja take lieky&?Panda píše:Jojo, připomíná mi to minulý rok kdy sem si vyhodil koleno...
Docela dobré jsou chondro forte, nebo jiné prášky s chondroprotektivy, ale jsou dost drahé, jinak gumové medvídky.Ze sportů nevím, já cvičil doma sám to co jsem věděl že mám slabé a mohl jsem se na to zaměřit, tzn ruce, kryty...
A taky když mi ve 14 sedla borelioza na kolena a ja nemohl udělat ani dřep, naučil jsem se sqěle za ten rok obloukové kopy s propnutým kolenem...i když newim jak to bylo zdravémaximálně využij handicap a Zdar a Sílu
a koleno preslo?kolko stoja take lieky?Panda píše:Jojo, připomíná mi to minulý rok kdy sem si vyhodil koleno...
Docela dobré jsou chondro forte, nebo jiné prášky s chondroprotektivy, ale jsou dost drahé, jinak gumové medvídky.Ze sportů nevím, já cvičil doma sám to co jsem věděl že mám slabé a mohl jsem se na to zaměřit, tzn ruce, kryty...
A taky když mi ve 14 sedla borelioza na kolena a ja nemohl udělat ani dřep, naučil jsem se sqěle za ten rok obloukové kopy s propnutým kolenem...i když newim jak to bylo zdravémaximálně využij handicap a Zdar a Sílu
tiez som cital....aky si starymonkey píše:GS Condro forte... je good. Ale v mym veku bych to musel zrat na kila, coz se nevyplati.
Panda: myslis, ze ty medvidci fungujou, nebo si delas srandu?
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků