Moderátor: Picard
MrDream píše:Zdar lidi,
za jak dlouho je člověk schopen udělat provaz, budeli každý den cca 20 minut protahovat třísla??? Kolik dní by to tak trvalo??Pořeboval bych to vědět. Díky
a sa opytam krokac vies aj rozstep?Krokac píše:Přesně tak někomu nestačí ani 20 let a já jsem ho třeba uměl během 14 dní. Je to strašně individuální !!!
.::správná technika po rozcvičení::.
Snažit se mít tělo vyrovnané v mírné předklonu a s každým výdech jít niž. V poloze, kdy Tě to už již nepustí níž a cítíš mravenčení, tlak atd. to už je špatně. Nazval bych to takovou "Příjemnou bolestí" v té vydržet, tak 10. až 15 sekund a vrátit se zpět. A dle možností to několikrát zopakovat !!!
bruce píše:a sa opytam krokac vies aj rozstep?Krokac píše:Přesně tak někomu nestačí ani 20 let a já jsem ho třeba uměl během 14 dní. Je to strašně individuální !!!
.::správná technika po rozcvičení::.
Snažit se mít tělo vyrovnané v mírné předklonu a s každým výdech jít niž. V poloze, kdy Tě to už již nepustí níž a cítíš mravenčení, tlak atd. to už je špatně. Nazval bych to takovou "Příjemnou bolestí" v té vydržet, tak 10. až 15 sekund a vrátit se zpět. A dle možností to několikrát zopakovat !!!
to neni vtakovina.moj stryko co je 3 nasobny majstr slovenska to vedel tiez za zopar dniplayer píše:Krokac :
"... já jsem ho třeba uměl během 14 dní. Je to strašně individuální !!! "
.. to je dobra ptakovina...Nejses ty nahodou v Guinessove knize rekordu,hade?;)
Egem píše::lol: clovek se tu dozvi veci![]()
ne vazne... svaly sou vyvinuty uz nitrodelozne, ohebnost kosti?? to je fakt bomba a ja vul si myslel, ze deti maji pohyblivejsi kycle, protoze neni dokoncen rust a osifikace hlavice femoru, acetabulum je melke a vazy a kloubni pouzdro relativne vetsi... Ale co se tyce postupu protahovani, tak to mas muj obdiv, ja bych to tak podrobne nenapsal a hlavne by me to nebavilo![]()
Ale jako sazka dobry do toho bych sel![]()
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník