volne stojici pytel

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

volne stojici pytel

Příspěvekod Anonymní » stř 13. dub, 2005 10:16

Ahoj,

poridil jsem si http://www.piransport.cz/?id=1&pid=9&ukaz=detail&zid=29 (volne stojici boxovaci pytel). Jsem s nim spokojeny, jen jsem puvodne predpokladal, ze budu mit tenhle pytel postaveny doma, jenze - jak do toho clovek da i nejakou mensi ranu, cele se to nakloni a pak tech 150 kilo praskne do podlahy, az se vsechno trese.. Nemate nekdo nejakou zkusenost s tim, jak tyhle otresy tlumit? Napadlo me dat pod to nejakou dobrou gumovou podlozku, ale napred se chci poradit.

Zatim tak musim trenovat ve sklepe, coz neni uplne ono..a domem se stejne rozlehaji rany.

Diky.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 13. dub, 2005 10:22

zle si si vybral - ak to robi to co pises je to zle skonstruovane ja by som to reklamoval.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

pytel je jinak ok

Příspěvekod Anonymní » stř 13. dub, 2005 11:02

2vandrak: Bohuzel, u nas doma nepripada v uvahu uchyceni bezneho pytle na zed ani na strop. Jinak jsem s pytlem moc spokojeny, dobre se s nim pracuje, takze bych ho nerad menil a ani nevim, za co - pytle pouzivane na treninku TKD mi moc nevyhovovaly, na muj vkus byly ponekud tvrde a to jeste mysilm, ze byly jedny z tech mekcich :-) (btw tenhle je vyplnen hustym molitanem, prijde mi vic jako clovek). Pokud si dobre pamatuji, v obchode mi doporucili dat pod pytel gumove podlozky a tvrdili, ze vykyvy jsou ok, ze to tak je zkonstruovane schvalne.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 13. dub, 2005 11:23

No to bude asi orisek. Co treba vrsek pytle nejakym zpusobem pripevnit treba leteckou gumou nebo nejakym gumicukem(y) ke stropu. Popripade toto nejak modifikovat podle prostredi(nevim jak vypada tvuj pokoj.Asi by si musel pripevnit nejake oko na kozenou zaplatu(asi dost velkou) a tu pak nalepit na vrsek pytle. Musel bys to vyzkouset tak abi ti to nevysvihlo oko. Myslim si ze gumova podlozka to zmirni ale neelimije pomerne velke razy. Jinak pekna cena za pytel:-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

diky za tip

Příspěvekod phila » stř 13. dub, 2005 11:43

2Toman: Diky za tip,

Toman píše:Co treba vrsek pytle nejakym zpusobem pripevnit treba leteckou gumou nebo nejakym gumicukem(y) ke stropu.

obavam se, ze tohle reseni u nas neprojde, jednak strop vypada ponekud pochybne (je to asi 100 let stary dum s drevenymi stropy/podlahami), snad kdybychom se provrtali k sousedum a tam udelali nejake ukotveni.. Pritelkyne, bohuzel, nechce mit zadnou konstrukci na strope (nejsem pod pantoflem?? :-)). Navic pri kopech mi prijde docela prijemne, kdyz se ten pytel rozumne uhne/nakloni, jako by to asi udelal zasazeny clovek.. Pytle, co jsme meli na TKD, se tak pekne nechovaly (mozna nemam tak silny kopy :-)) Ale diky za tip, jeste o tom popremyslim..

Toman píše:Myslim si ze gumova podlozka to zmirni ale neelimije pomerne velke razy.

Taky se obavam :-(, i kdyz co ztlumi treba 20cm silna gumova podlozka, to moc neodhadnu.. Rad bych, kdyby se tu nasel nekdo, kdo uz to zkusil :-)

Jina varianta, co mi v obchode nabidli, je naplnit zakladnu piskem, coz udajne prida asi 10kg..nezkousel jste to nekdo? Ono dokud je tam voda, da se jeste jakz takz odcerpat, kdyz je potreba pytel premistit, ale jak tam dam pisek, tak nevim, jak bych to pak doma vysypaval, nejsem zrovna vzperac :-)..leda snad vysat vysavacem?

Toman píše:Jinak pekna cena za pytel:-)

To teda, nevim, co je na tom tak drahy.. Nastesti jsem to koupil onehda o nejakych 5K levnejc..mozna stoupl zajem, tak to zdrazili?
phila
phila
diskutér - nováček
diskutér - nováček

prodej ukoncen..

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 22:56

koukam, ze piransport prestal tenhle volne stojici pytel prodavat - nevite nekdo, byly s nim nejake problemy nebo jen neni zajem?? (btw by me zajimalo, co na tom stoji tech 15K..)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 10. srp, 2005 10:34

..podle me je prestali prodavat proto, ze nebyly moc dobre pouzitelny..myslim ze kdyz do toho poradne kopnes tak musi jit k zemi!
Ja mam taky problem se stropem..mam totiz byt na pude baraku, takze je strop hodne slabej.. :x
Nevite nekdo o nekom kdo dokaze vyrobit zavesny zarizeni...konstrukci od zeme, do ktrery by se dal normalni pytel zavesit??...prece nemuze bejt tak tezky neco takovyho vyrobit..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

neprevraci se

Příspěvekod Anonymní » stř 10. srp, 2005 16:40

Ja na tom pytli obcas trenuju a jeste se mi neprevratil (no, mozna kopu slabe? :-)). Ona ta zakladna je dost tezka a pytel mekkoucky..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Krokac » čtv 11. srp, 2005 9:53

phila:

Neříkej mi, že nemáte doma ve zdi pověšené žádné obrázky nebo lampu. I ta lampa musí být navrtaná a připevněná ve stropě. Zkrátka si myslí, že kdyby si vyvrtal díru např. pro větší obraz na malou hmoždinku, tak nějaký háček či skobičku tam dáš v pohodě a ten pytel připevníš na již zmiňované gumicugy. To byl dobrý nápad. POdle mě nepotřebuješ šíleně velké díry ve zdi ta hmoždinka to fakt udrží.
Bojovat se musí se ctí, houževnatě, chytře, ale nikdy ne zakaždou cenu !!!

http://mtulak.sweb.cz
Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně