Moderátor: Picard
Vcelar píše:Z Aikido? Hmm... no... třeba... no... vlastně celkem NIC! Jestli se chceš naučit obstát v reálném boji, na Aikido zapomeň...
Tifu píše:Nazdar ,chtěl bych se zeptat ,které páky a chvaty se dají ůspešně aplikovat v reálném boji??Taky jsem přemýšlel ,co se dá použít kdo roztočí pěsti a máchá sněma všude okolo sebe, a nebo co se dá použít na hák,prostě co proti takovým typickým ůtokum, s kterýma se člověk běžně setká. ...
Gino píše:Tifu: měl jsem to štěstí už aikido v reálném boji vidět a úspěch mělo :-) A myslím, že bitka s hospodkým tupcem je reálný boj dost. Všechno, co děláš, tě zvýhodňuje. Ale pryč od toho, každému sedne jiná technika, někomu ta z aikida, jinému ta z jujutsu a někomu prostě více sedí MT atp. atp...
ukropcany píše:Uf, ešte jedno šťastie, že žijem v úplne inom svete ako je ten svet o ktorom sa tu v poslednom čase toľko hovorí... samí profíci, samí skúsení útočníci... páni, som šťastný, že riešim úplne iné problémy... však keby som mal žiť v takejto sračke čo tu popisujete - kvéry, boxery, teleskopy, súdy, primeraná a neprimeraná obrana... šak by ma drblo... vy v noci spíte dobre? :roll: :roll: :roll:
ukropcany píše:Uf, ešte jedno šťastie, že žijem v úplne inom svete ako je ten svet o ktorom sa tu v poslednom čase toľko hovorí... samí profíci, samí skúsení útočníci... páni, som šťastný, že riešim úplne iné problémy... však keby som mal žiť v takejto sračke čo tu popisujete - kvéry, boxery, teleskopy, súdy, primeraná a neprimeraná obrana... šak by ma drblo... vy v noci spíte dobre?![]()
![]()
ukropcany píše:4Gino - jaj, dobre mi to padlo... začal som už mať mindráky, že nemám pistolet a že si okamžite musím zohnať Glock 12mm, aký má kamoš, neviem síce na čo, ale má a denne nosí za chrbtom v gatiach...
ukropcany píše:Uf, ešte jedno šťastie, že žijem v úplne inom svete ako je ten svet o ktorom sa tu v poslednom čase toľko hovorí... samí profíci, samí skúsení útočníci... páni, som šťastný, že riešim úplne iné problémy... však keby som mal žiť v takejto sračke čo tu popisujete - kvéry, boxery, teleskopy, súdy, primeraná a neprimeraná obrana... šak by ma drblo... vy v noci spíte dobre? :roll: :roll: :roll:
Gino píše:Vcelaři: máš zajímavé myšlenky. Pro mě je reálný boj všechno, co musíš v reálu ubojovat. Tedy i to, když po tobě skočí alkoholem posilněnej frajer. A řekl bych, s prominutím, že k takové věci dojde mnohem časteji, než že se proti sobě postaví na ulici dva zkušení borci - ti to většinou nemají zapotřebí, ale ty jsi možná jiná třída :-))
Jendis píše:Trénuj nejdřív hlavu,abys zvládal psychickou stránku věci......tělo až potom :wink: 8)
Vcelar píše:Jendis píše:Trénuj nejdřív hlavu,abys zvládal psychickou stránku věci......tělo až potom![]()
Myslíš si, po tom co jsem sem napsal, že netrénuju i psychickou odolnost? Já nejsem nějakej frajírek, co cvičí Kung-Fu podle filmů Jackieho Chana a myslí si, že zvládne kohkoliv))
Ale jsme dost off-topic...
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků