No já si myslím, že to RT malinko přehnal. Rozhodně si nemyslím, že holky chodí na capoeira kvůli klukům. RT, schválně mi na příštím tréninku ukaž nějakou slečnu, která je tam kvůli klukovi. Pokud jste si nevšimli (ale já si myslím, že jste si spíš všimli), tak většina holek chodí s kamarádkou (další důvod proč zastávat názor, že tam nechodí kvůli klukům).
Souhlasím s Miladou, že je potřeba do tohy ty holky "vtáhnout" Při jogo jí, jak píše Milada, poklepat na rameno a jít si s ní v pohodě zahrát. Ne jak jsem to ale viděl několikrát na tréninku, že děvčata jsou některými "krasavci" vtlačena do rody. To rozhodně není správný způsob a zpoustu děvčat to spíše odradí od toho, aby tam příště šli samy. Teď se děvčata neurazte, ale podle mě, jsou děvčata stydlivá (né všechna), a tak jim trvá déle, než se rozhodnou zahrát si. Stejně je to se zpíváním, hraním na nástroje apod. Není to o tom, že to ty holky nebaví, ale prostě proto, že se stydí.
to DMC: Nevím, jak u vás vypadá hardcore trénink u vás, ale já jsem se přesvědčil, že hardcore trénink jde udělat i s děvčaty. Sice jich pár (a nemyslím pouze dvě

) odpadlo, ale to k tomu patří. Ty slečny a mladé paní, co u nás vydrželi si to možná ani neuvědomují, ale už teď po dvou měsících, co nás navštěvují mají fyzičku, jako málo která jiná slečna. Vlastně proč se nezeptat třeba Milady nebo nějaké jiné slečny, jestli si připadají silnější (myslím svaly

), pružnější a rychlejší? Já myslím, že většina by to jen potvrdila. Ony totiž ženy nejsou vůbec slabší nebo vydrží méně!!!
to Artom: Jelikož mám přítelkyni, tak na holky u nás nekoukám jako na "kořist", ale koukám na ně stejně jako na kluky (nejsem bi

) tzn. beru je rovnocenné s tebou apod. Jak si napsal, tak každej má názor. Podle mě, máme u nás dost hezký holky, ale to jim rozhodně nepomůže dělat lepší capoeira nebo jim to nepomůže od nějakých úlev z tréninku.
No a nakonec. Dost mě pobavila poznámka, že bychom mohli uspořádat MISS Capoeira. Ty DMC, to není vůbec špatnej nápad. Má to ale jeden háček. Museli by s tím holky souhlasit a tím si nejsem moc jistej. Možná by souhlasili, kdyby se volil i MISSák Capoeira.
Grupo Axé como vai vocé?